Магичка, съжалявам за резултата ти! По принцип за неуспехите с бебеставането ни знаеха всичките ми БГ колеги и някои от тукашните, доста от роднините също, но не защото съм разказвала на всички (не че има какво да се крие), а те си предаваха на верижния принцип помежду си новините. Знаете, от роднините нищо не може да се скрие. Може би ми помагаше малко, като разказвах, но сега вече не съм сигурна в това, а и тогава бях по-млада. При неуспехите ни по-трудно ми беше да оцелея по-скоро след цялото крякане, суетене и съжалително-окуражителни погледи и съвети. Този път съм решила да съм супер егоистична и единствените хора, които знаят за това, са момичетата от този форум. И то само защото не познават майка ми, за да и кажат. Обичам я много, но тя е толкова емоционална и толкова прекалява в загрижеността си, че ако знае, ще ми звъни през половин час да пита как съм. Определено ще ме стресира повече, не че преди това не е обещала за пореден път да изчака поне да мине един ден. Вярно, че е майка и се притеснява, но понякога това може да е и несъзнателно вредно. Освен това по десет пъти ще ми казва да се обличам топло, да се храня, за да не стоя гладна и да слушам лекарите, все едно съм дете идиотче все още. Хем ми е смешно, хем ме стресира доста. Така че, за мен сега това е по-добрият вариант. Ако се стигне до раждане, ще разбере, така ли иначе. Ако ли не, едва ли си е струвало да знае. А и имам предимството, че сме на голямо разстояние и няма да се видим до края на лятото. Ти си избери за себе си. Но не се и обвинявай, ако ще се чувстваш по-спокойна, като не съобщаваш на всички за всяка ваша стъпка по този въпрос. Все пак става въпрос за няколко месеца, а не да държим роденото дете после в нелегалност. Успех ти пожелавам!