Още веднъж, благодаря, момичета за думите ви.
Всички ви прегръщам. Благодаря ви и за личните съобщения.
Хубаво е, че ви има!
Таурус, стискам ти палци. Дръж бебоците. Аз прекарах повече от месец в легнало положение. Близките ми /свекърва ми и майка ми/ се грижеха за мен, а мъжът ми, все пак е на работа. В резултат на това обездвижване почти ми атрофираха мускулите. И сега имам мускулна треска просто от вървене. Та аз не бях стояла на собствените си крака от 1ви февруари.
Иначе, аз съм добре. Не съм психясала. Старая се да съм заредена с оптимизъм и вяра, че Мишата ще е борбена. Налагам си да мисля позитивно и да не губя надежда. Е, няма да крия, че си поплаквам за другата бебка. Но все пак, мисълта за Михаела ме зарежда с положителна нагласа. Налагам си да не падам духом нито за миг и да съм силна и съм убедена, че и Миша ще е силна и скоро ще се възстанови.
Вчера си я видях, а днес с баща и бяхме при нея. Днес спеше, но пък вчера беше много активна - мърдаше с ръчички, риташе, та чак си събу чорапа
. И в корема ми тя беше по-активната. Аз и говорех, а тя правеше смешни физиономии.
Малко плаках при нея, но не от мъка, а от вълнение, просто много силно се развълнувах.
Днес сутринта от неонатология ни събудиха и се наложи да търчим до Плевен за тромбоцити, защото много и били паднали. Но към 14:00 часа вече бяхме при Миша и при докторката с тромбоцитите, за да и ги вливат.
Милата ми, като едно извънземно са ми я набоцкали в тръбички, за да и вливат каквото трябва. А в устичката и е пъхната сондичка, защото така е захранена.
Я, да ви се похваля!
Оня ден /06.03. - 4 дни след секциото/ на връщане от АГ-то, не зная как стана, за миг се замаях и паднах на тротоара в цял ръст и по лице. Чак имах пясък в устата. Сега съм насинена.
Мъжът ми вечерта се притесни да нямам мозъчно сътресение. Пък аз го успокоих: "Ооо, все същата луда съм си аз!"
Е, малко се поизплаших, но това се случи, защото явно доста съм се изтощила от лежането и от операцията.
Момичета, пазете се! На бременните - от сърце желая успешен финал - по две живи и здрави бебешоци, а на мамите - да се радват на здравички близначета!
Обичам ви!
:balk_5:И да се появяват още нови двойни бременни!