Момичета, много сте мили! Благодаря ви за топлите думи! Излишно е да казвам, че ме просълзихте!
За жалост, вече не съм от близнашкия отбор! Цяла бременност носих 2 момиченца, за съжаление си имам само едничко - Михаела. Моля се за нея и искрено вярвам в нея, че тя ще ми е борбеничка и ще ми е геройче и ще се пребори. Михаела се роди на 02.03. в частна АГ болница Ескулап в Русе с тегло 1650г. От сутринта бях с контракции и по обяд постъпих. /Иначе, по план трябваше на 04.03. да постъпя в Токуда./
И така, оказа се, че съм развила вътреутробна инфекция, от която едното момиченце е починало в мен, по мнението на докторите около 2 дни преди секциото. Водите и са били изключително замърсени, на Михаелка също са започнали да се замърсяват, но не до там. И двете бебенца са спрели да се развиват в последните 2 седмици. Странното беше, че коремът ми растеше с всеки изминал ден, което ме радваше, аз си мислех, че бебките наддават, а се оказа, че съм трупала само води - и двата амниона са били около 3 литра. Това е в резюме.
Малката ми душичка вече е стабилизирана, макар, че имаше проблеми със стомашно-чревния тракт. Дори съществуваше вероятност да и се прави операция, но не се наложи. Днес е захранена. От тук нататък ще чакаме да стане 2кг и ще си я приберем, да си я гушкаме в къщи. А аз ще започна с цеденето на кърмата, защото имам огромното желание да си я кърмя и ще си я дохранвам с АМ за недоносени.
А, и да се похваля, много е хубавичка - тъмничка е, прилича на баща си. /Пък аз съм една тъпа блондинка!/
Благодаря на всички ви за пожеланията!
На бременните момичета от близнашкия отбор, желая от сърце 2 живички и здравички бебнца!!!
А на мамите - да им се стоплят сърцата от двойната радост в къщи!
Прегръщам ви всички!!!!