0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
Re: Близнашка тема - 2
« Отговор #120 -: Март 04, 2008, 00:04:34 am »
Аси, шегичка, не го приемай сериозно :cuddle:.
Джази, нещо си ми съмнителна :wink:.
« Последна редакция: Март 04, 2008, 00:08:07 am от mecheto »
« Отговор #121 -: Март 04, 2008, 08:26:38 am »
Аси, шегичка, не го приемай сериозно :cuddle:.
Джази, нещо си ми съмнителна :wink:.
Абе, както казва Жабчето... някой почне ли да се навърта по бременните теми и по темите с честитките.. работата е ясна :wink:

Оле, мисля те целия уикенд. Какво стана? Намери ли момичета, които са пили това лекарство? Почна ли да го пиеш? Как си?

Цялата нощ бях много неспокойна, явно се превъзбудих от случилото се. Обаче за първи път като се обръщах, направо ми хрущяха костите. Мъжът ми и той не можа да спи покрай мен, щото всяко пъшкане го будеше. И двамата ми бяха много активни вчера целия ден и през нощта, а и сутринта днес.
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #122 -: Март 04, 2008, 08:44:41 am »
Момичета, стискам ви много силно палци!!! И аз съм много пристрастна към тая лятна серия, беше наистина много успешна. При мен за кратко :(, но продължаваме борбата!!! Късмет!!!

« Отговор #123 -: Март 04, 2008, 08:52:21 am »
Момичета, стискам ви много силно палци!!! И аз съм много пристрастна към тая лятна серия, беше наистина много успешна. При мен за кратко :(, но продължаваме борбата!!! Късмет!!!
Помня те миличка.  :bighug:
*
« Отговор #124 -: Март 04, 2008, 09:27:26 am »
Здравейте, сега се връщам от ЖК взех си всичко за болницата и обмена карта,направление и т.н.според този лекар бебетата са готови да излизат най много още 10 дни,но можело всеки момент да тръгнат измери ги момиченцето 2600,малкия 2213.Каза,че било по добре да излизали били си съвсем доносени бебета.
За Сигридов не го приемам сериозно и аз не исках да го обидя то с тия хормони,но пък ако не беше Стаменов не бих ходила там на прегледи просто не виждам смисъл моят доктор от ЖК си е много добър затова реагирам така,а и не на последно място д-р Стаменов ми е направил бебенцата държа на него и при него ще се родят така,че съм пристрастна.
« Последна редакция: Март 04, 2008, 09:33:33 am от asi73 »
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #125 -: Март 04, 2008, 09:37:27 am »
Чета с удоволствие темичката ви и чакам с нетърпение новини от всички вас!!! :P :P :P

*
« Отговор #126 -: Март 04, 2008, 09:37:55 am »
За болките като при менструация,а заедно с това и контракции на мен ми  помага ако веднага се остана на легло пия по 3*2 магнерота това през деня и ако много ме боли по половин хапче гринипал.Ако не минат болките до няколко часа е хубаво да се отиде в болница така поне каза д-р Стаменов.
*
« Отговор #127 -: Март 04, 2008, 11:46:19 am »
Момичета,  днес в 9 сутринта мама Slonchetka
роди своите момченце /2,05 кг/- и момиченце/1,9 кг./.

:balk_7: :balk_7: :balk_7:

Честито на Слончетка!
Да са и живи и здрави дечицата!

Iliana_k, Asi73, taurus, Vera, Kit kat

Успех момичета!
Стискам палци на тази ваша лятна серия, всички да родите успешно и много, много да сте щастливи с дългоочакваните си дечица!
Че после доста идваме след вас и всяко ваше мнение относно близнаците ще ни е от полза! :D
*
« Отговор #128 -: Март 04, 2008, 12:16:11 pm »
Аси, браво за хубавите новини!!!Скоро ще ги гушнеш бебчетата!!!

Оле, мисля те целия уикенд. Какво стана? Намери ли момичета, които са пили това лекарство? Почна ли да го пиеш? Как си?
Верче, какво да кажа :? Още съм много притеснена,рових из нета видях че е предписвано и на други момичета,но в по-напреднала бременност.аз го пия вече три дни,става ми лошо от него, но ако ще помогне на бебето съм готова на всичко!Заради стомаха ми обаче не мога да пия нито магнерота,диаспорала и феро фолгамата и се виждам в приключение какво да правя?Карам на но-шпа,ама вечер като се стегне корема!На 8ми март е следващия преглед,освен ако не отида по-рано и ще пиша какво се случва!

На бъдещите мартенски и априлски мами много стиснати палци и късмет!!! :bighug:
« Отговор #129 -: Март 04, 2008, 12:49:48 pm »
Тъкмо се връщам от прегледа и бързам да докладвам:
Бебенцата са много добре, този път момчето излезе по-голямо 2700 кг, а момичето 2350 кг. Като самият доктор ми каза, че меренето вече не е съвсем точно, защото шаваха много. Но важното е, че са порастнали добре. Главично са разположени, кръвотокът и на двамата е добър, като този на момчето показва, че наближава момента. Плацентите и двете са с малки калцификати, но много добри за този срок на бременността. Според докторът, ако почивам и се пазя от контракции /пия си редовно магнерота/, имаме големи шансове за още няколко седмици съвместно съжителство.
Каза ми, магнерота да го спра един, два дни преди датата на секциото.
Тестисите на юнака вече са слезли и всичко му е ок.
За хрущящите кости и болките, нормално било и то заради двете големи главички, които ме притискат, костите омеквали и за това имам такива усещания.
По едно време, докато лежах на кушетката имах чувството, че вече ще се мре. Толкова ми стана топло, задух, лошо, всеки момент сърцето щеше ми изхвръкне.  Добре, че девойката я измери по-бързо и станах, че иначе съвсем щях да прималея.
Утре сигурно вече ще си имам дата  :lol: и с това дилемата ми секцио/нормално, ще бъде решена.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #130 -: Март 04, 2008, 17:19:30 pm »
Iliana_k, Asi73, taurus, Kit kat, Vera
момичета стискаме ви палци! :D
Нека всичко да мине леко и благополучно!
*
« Отговор #131 -: Март 04, 2008, 19:20:39 pm »
Браво Верче за хубавите новини!!!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #132 -: Март 05, 2008, 10:38:08 am »
Верче, браво, мила. Бебоците ти са с хубави мерки. А и като се има предвид, че още ще пораснат. Чакам да пишеш днес след срещата с док и избора на начин на раждане. Мисля, че ще надделее той :wink:, от личен опит го казвам.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #133 -: Март 05, 2008, 12:12:54 pm »
Момичета, знаете ли нещо за Милена б, не съм я засичала в сайта и в К-то не влиза?

[/url]
*
« Отговор #134 -: Март 05, 2008, 12:22:52 pm »
Момичета, искам да ви питам, в края на петия месец съм и от две-три седмици усещам някакви стягания на моменти, като се стяга цялата матка, няма болка, но коремът ми е много твърд и стегнат. Надявам се, че това са т.нар. подготвителни контракции на Браксът и /другия го забравих  :wink:/. Един ден ги броих, бяха около 10-12 пъти за целия ден. Уж било нормално, но нещо се притеснявам. Имали ли, ли сте такива в този срок на бременността? При първата си бременност изобщо не усещах такова нещо. Дали сега ги усещам, защото са две бебчета? И докрая ли ще продължат?

А на майчетата, дето им трябва още малко да устискат до финала - успех и многоооооо почивки :sleeping:, че после с бебчетата ще е голям купон :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #135 -: Март 05, 2008, 13:11:29 pm »
И аз се притесних за Милена. Звъннах и токущо, но ми затвори. Дано всичко е наред с нея и бебетата. Ако имам новини ще пиша.

*
« Отговор #136 -: Март 05, 2008, 13:24:11 pm »
DJINI,аз първа бременост не съм имала и ти сигурно знаеш по добре,но от преумора ако ходиш на работа от преразтягане на матката заради двете бебета и т.н. трябва да се приема някакъв медикамент за отпускане на мускулатурата на матката и да се почива максимално ако трябва се остава на легло за да не се стига до болница поне на мен това ми помогна,но вече повече от три месеца "мътя".Питаи твоя док и си промени режима ако трябва.
*
« Отговор #137 -: Март 05, 2008, 13:36:53 pm »
Искам да попитам вчера като си взех всичко от доктора от ЖК и направлението и картона и обмената карта или каквото е там,но не са ми правили някакви последни изследвания може би в болницата ще ми направят.Каси трябваше ли пак да пускам микробиология или нещо друго и да го нося в болницата или да питам там като отида притеснявам се,че може да се наложи спешно да потегля натам и няма да ги имам нужните изследвания.Е не вярвам да ме върнат ама...
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #138 -: Март 05, 2008, 14:52:28 pm »
Милена се обади, момичета. На 02.03. е родила със секцио. Има си едно момиченце-Михаела. Да и е жива и здрава! Стискам палци и се моля за нея да порасне, защото е мъничка. Това е засега. Като се възстанови Милена сама ще напише.

*
« Отговор #139 -: Март 05, 2008, 15:31:27 pm »
Бързо въстановяване на Милена!
Да е жива и здрава Михаела!