Ами да се пестраша и аз и да си призная - чакаме дъщеричка в началото на юни и дано всичко е наред. Нямам думи да благодаря на др Стаменов, др Ликсов и на всички в клиника Надежда - от рецепцията до четвъртия етаж, даже на хората в асансьора и всички в чакалнята - всички там трептят с толкова положителан енергия! А екипът на клиниката е екип от хора преди всичко. В чакалнята и кабинетите на тази клиника повярвах в доброто в хората и в чудеса.
Бремеността е рискова, ама до тук го изкарахме и с още молитви и надежди се надявам да изкараме и още максимално дълго. Ще събера време и енергия и ще опиша историята доколкото мога в дневника си утре. Карам прекрасна бременност, чувствам се много добре, досега съм качила 9 кг, бебка е качила, надявам се, към 800 гр (утре ще я видим с точност, само дано всичко е наред, че аз за всеки ден се моля и съм благодарна...).
Прегръщам всички настоящи и бъдещи бременни тук!
ПС - някои момичета ме хванаха в крачка преди месец в "Проблемна бременност", където се изказах и от тогава знам, че трябва да пусна темичка, но не знам къде се пускат темички?