0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Темата на бременните - 19 част
« Отговор #180 -: Февруари 26, 2008, 19:57:19 pm »
taurus 8Oужас,неразбирам как може да има такива хора,как са дали хипократова клетва? 8O
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #181 -: Февруари 26, 2008, 22:02:12 pm »
taurus 8Oужас,неразбирам как може да има такива хора,как са дали хипократова клетва? 8O

Ади, злато, ти в кой свят живееш, скъпа!!

Аз затова не се ядосвах на ЖК, ходех си с кеф при моя си док, и си бях спокойна.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

adi

• 7710
« Отговор #182 -: Февруари 26, 2008, 22:11:54 pm »

Аз затова не се ядосвах на ЖК, ходех си с кеф при моя си док, и си бях спокойна.
ами Касси то и аз си ходя другаде,но на ЖК няма право да се държи така,да й отказва изследвания..... :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #183 -: Февруари 26, 2008, 22:13:01 pm »

ами Касси то и аз си ходя другаде,но на ЖК няма право да се държи така,да й отказва изследвания..... :D

Да бе, злато, права си. Ама и аз нямам един узи преглед!!!
Много е гадно, но са такива някои лекари.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

adi

• 7710
« Отговор #184 -: Февруари 26, 2008, 22:17:37 pm »

Да бе, злато, права си. Ама и аз нямам един узи преглед!!!
Много е гадно, но са такива някои лекари.
:oops: :lol: :lol:
Тя и моята лекарка на ЖК не е цвете,вместо да ми даде направление за кръвна група ми дадеде да за някакъв чревен паразит дето се изследвал например ако се върнеш от Африка :oops: :lol: :lol:
Но пак за Узи,до сега 4 пъти ме е гледала,само дето тя си знае какво гледа,думите трябва да й ги вадя с чингел :lol:
*
« Отговор #185 -: Февруари 26, 2008, 22:27:46 pm »
Момичета като ви слушам, явно наистина съм голяма късметлийка, че док, който работи с каса ме гледа на Узи толкова често! Пък аз мрънках, че е много лаконичен и пуши в кабинета  :D

*
« Отговор #186 -: Февруари 27, 2008, 09:13:09 am »
Аз д-р Гергов от Света София затова го смених защото не става за нищо.Извинявам се,че пак го пиша ама не мога да го понасям.Отначало като бях зле той ми каза "ми какво ме интересува влез в болница и ще ти дадът болнични"
« Отговор #187 -: Февруари 27, 2008, 09:33:56 am »
taurus, що не й спретнеш една проверчица от РЗОК? Майка така веднъж много се беше ядосала на предишното джи пи, защото мота бабата сума време за направления, накрая даде някво грешно. А жената на 70 и кусур години със счупен крак обикаля болници и я връщаха заради некъдърността на джи пи то. Майка се  обади се в касата и провериха случая, джипката я наказаха.
А на мен ми се е случвало преди време ходих при един гинеколог, който ми обясняваше, че само първичния  преглед се поемал от касата. Звънях и оттам ми обясниха какви са ми правата, даже му искаха данните.
*
« Отговор #188 -: Февруари 27, 2008, 10:16:42 am »
taurus,нали при тази лекарка ще ходиш за последно отиди с мъжа ти вземи си всичко което ти трябва направлението,обмената карта,изследванията всички и за хепатит и т.н. защото тях също ги искат от болницата ако лекарката се прави на луда разбери се с мъжа ти какво да говори предварително моя например беше бесен и каза че само да има късмет лекаря от нерви да ми стане нещо  :?,ако не иска да ти ги даде което няма право ти кажи че ще ги снимаш и на нея остави копията все пак ти си здравно осигурената и изследванията са си твои.
Успех.
*
« Отговор #189 -: Февруари 27, 2008, 13:25:51 pm »
Здравейте на всички и леко бременеене от мен.Имам положителен кръвен тест на 12-ти ден от ЕТ.Моля ви,кажете ми кога най-рано може да се види плоден сак.Върнаха ми 4 ембриончета и сега нямам търпение да видя колко са се хванали.Час за д-р Стаменов имам чак на 10-ти март,тогава ми е 25-ти ден от трансфера...вижда ми се толкова далече.А се притеснявам също да не са се хванали и четирите,че като си помисля за редукция направо тръпки ме побиват.
*
« Отговор #190 -: Февруари 27, 2008, 13:41:57 pm »
10.03 не е далече ако си правила един кръвен тест пусни втори.По рано и без това нищо няма да се види.
« Отговор #191 -: Февруари 27, 2008, 13:43:22 pm »
Мисми, не се тревожи. При многоплодна бременност ЧХГ-то е в пъти по-високо. Твоето си е нормално. Сега си погледнах графиката, били сме на преглед на 27 ми ден след ЕТ, така че на 10-ти ще се видите с точката :wink:
Добре дошла тук, и много лека бременност с по-малко тревоги!
*
« Отговор #192 -: Февруари 27, 2008, 14:15:39 pm »
Добре дошла Мисми!!! :D
И аз като Верчето ти желая лека бременост и малко тревоги!!!
Нашите точки също ги видахме на 26ти ден след трансфера.
Имай търпение е сега ще дойде 10ти март :)
*
« Отговор #193 -: Февруари 27, 2008, 16:05:01 pm »
Здравей, Мисми!
Добре дошла при нас.
Лека бременност и много усмивки! :)

Искрено ти пожелавам да са се хванали най-много 2 ембриончета.
Не го мисли предварително и не се притеснявай.
Сега ти е необходима почивка и пълно спокойствие.

Късмет, мила!
*

adi

• 7710
« Отговор #194 -: Февруари 27, 2008, 16:12:17 pm »
Привет Мисми,,желая ти лека бременност !  :D
« Последна редакция: Февруари 27, 2008, 16:21:44 pm от adi »
« Отговор #195 -: Февруари 27, 2008, 16:48:25 pm »
mismi, :welcome_1: Успешна бременност ти желая и да не ти се налагат излишни манипулации.

Момичета, знаете ли кога на ЖК започват да правят записи на тоновете :ask:
*
« Отговор #196 -: Февруари 27, 2008, 17:27:49 pm »
Благодаря ви,мили момичета!Толкова ми е уютно сред вас :Dдано изкарам следващите 9 месеца при вас,а после да си говорим за памперси и кърмене.
« Отговор #197 -: Февруари 27, 2008, 17:45:50 pm »
Ами да се пестраша и аз и да си призная - чакаме дъщеричка  в началото на юни и дано всичко е наред. Нямам думи да благодаря на др Стаменов, др Ликсов и на всички в клиника Надежда - от рецепцията до четвъртия етаж, даже на хората в асансьора и всички в чакалнята - всички там трептят с толкова положителан енергия! А екипът на клиниката е екип от хора преди всичко. В чакалнята и кабинетите на тази клиника повярвах в доброто в хората и в чудеса.

Бремеността е рискова, ама до тук го изкарахме и с още молитви и надежди се надявам да изкараме и още максимално дълго. Ще събера време и енергия и ще опиша историята доколкото мога в дневника си утре. Карам прекрасна бременност, чувствам се много добре, досега съм качила 9 кг, бебка е качила, надявам се, към 800 гр (утре ще  я видим с точност, само дано всичко е наред, че аз за всеки ден се моля и съм благодарна...).

Прегръщам всички настоящи и бъдещи бременни тук!

ПС - някои момичета ме хванаха в крачка преди месец в "Проблемна бременност", където се изказах и от тогава знам, че трябва да пусна темичка, но не знам къде се пускат темички?
*
« Отговор #198 -: Февруари 27, 2008, 17:49:14 pm »
Coookie, честито!
Прекрасна новина!
Лека и спокойна бременност!
Пожелавам ти здрава, красива и послушна принцеска  :)
Целувам те ! :)

*
« Отговор #199 -: Февруари 27, 2008, 18:07:00 pm »
mismi, coookie добре дошли в темичката! :D
Спокойна и успешна бременност момичета!   :babyflips: