0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Темата на бременните - 19 част
« Отговор #80 -: Февруари 21, 2008, 20:51:04 pm »
DivaRoza привет :D,желая ти лека и безпроблемна бременност. :DВ коя гс си?
*
« Отговор #81 -: Февруари 21, 2008, 21:18:32 pm »
adi, 11 седмици и 6 дена, но ще повярвам, когато всичко приключи благополучно!  Благодаря ти! Щом на мен се случи (след един месец навършвам 39), ще се случи на всяко едно момиче тук! Рано или късно! Успех на всички!
*
« Отговор #82 -: Февруари 21, 2008, 21:31:23 pm »
DivaRoza 4еститооооооо,лека и безпроблемна докраи и здраво бебенце на финал
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*
« Отговор #83 -: Февруари 21, 2008, 21:53:31 pm »
Лелееееееееее, Розиииииииииии, много, много, много, много честито. Толкова много се радвам за теб, ауууууууу направи вечерта ми наистина щастлива.
Успех, ще стискам палци до края. Сложи си моля ти се лентичка, много им се радвам.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #84 -: Февруари 21, 2008, 22:01:55 pm »
Розичке, честитооооо!!!

:crossfingers: :balk_47:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #85 -: Февруари 21, 2008, 22:52:56 pm »
Момичета, приемате ли в темичката и голеееми магарици!  :D
Понякога за някое глупаво въпросче, породено от повечко страх. Успех на всички и да няма проблеми никакви!!!

Добре дошла и леки месеци до финала! Питай, ние ще отговаряме. Ако може да забравиш за страховете е най-добре :wink:, но знам че ще ти е трудно. Наслаждавай се и се радвай на здрава бременност и дай боже здраво бебче! Честито, много се радвам за теб!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #86 -: Февруари 21, 2008, 22:56:14 pm »
Ооооооооооо Розичке! Отделна тема отваряй, много сме тези дето искаме да ти честитим!
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #87 -: Февруари 21, 2008, 22:57:59 pm »
Честито, Розичке :D!!! Красиво и леко бременеене и на финала да прегърнеш така желаното и чакано бебче!
Лелееееееееее, Розиииииииииии, много, много, много, много честито. Толкова много се радвам за теб, ауууууууу направи вечерта ми наистина щастлива.
Успех, ще стискам палци до края. Сложи си моля ти се лентичка, много им се радвам.
Мари, дано и ти по-скоро си сложиш една такава лентичка :D!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #88 -: Февруари 21, 2008, 23:03:51 pm »
Честито Розичке,много се радвам за теб!Всичко да върви безпроблемно и да си гушиш здраво бебче накрая!

Момичета, в коя г.с. мога да бъда спокойна,че дробовете на бебчо са напълно готови ,за да диша самостоятелно.Напоследък кръвното ми е 150(160)/90(100) ,въпреки че пия максимална доза Допегит.Днес ми прибавиха и друго лекарство,но без особена промяна за сега.Ако продължава така,ще ми предизвикат раждане по-рано и ме е страх,че бебо няма да е готов.Термина  ми го водят 18.03,но с моят дълъг цикъл със сигурност не е верен.
<br />
*
« Отговор #89 -: Февруари 21, 2008, 23:45:56 pm »
mimi26, st реших да не почвам антибиотика засега, пия само Стодал и лапам мед и лукчета, ако положението стане нетърпимо тогава.
Вики само такива новини да споделяш  :D Наистина е много вълнуващо да гледаш как бебо се движи и маха с ръчички и все повече прилича на малкото човече, което ще бъде.. аз още не го усещам дори и като бълбукане, засега само се радвам на срещите по време на прегледи. Abloy предполагам, че да усетиш как се движи бебчо е също толкова невероятно :D
DivaRoza добре дошла, спокойно и щастливо очакване на малкото съкровище!
Ей момичета толкова се радвам, че тази седмица има много нови мами, дано все повече да ставаме в тази темичка, няма нищо по-хубаво от това!  :bighug:

*
« Отговор #90 -: Февруари 22, 2008, 01:44:05 am »
Момичета искам да ви благодаря за отговорите, друго си е като има кой да те успокои:)
Розичке добре дошла и от мен желая ти лека бременност и много здраво и сладко бебе на финала.
*
« Отговор #91 -: Февруари 22, 2008, 07:27:37 am »
Момичета, приемате ли в темичката и голеееми магарици!  :D
Понякога за някое глупаво въпросче, породено от повечко страх. Успех на всички и да няма проблеми никакви!!!

Еееййй страхотна новина, DivaRoza! :D
Много се радвам за теб, спокойна и безпроблемна бременност!!! :D
*
« Отговор #92 -: Февруари 22, 2008, 08:24:02 am »
дива роза, честито и леки 9 месеца и на финала едно здраво бебче.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #93 -: Февруари 22, 2008, 09:03:03 am »
adi, 11 седмици и 6 дена, но ще повярвам, когато всичко приключи благополучно!  Благодаря ти! Щом на мен се случи (след един месец навършвам 39), ще се случи на всяко едно момиче тук! Рано или късно! Успех на всички!

Малеееееее Рози, ама тука ли трябваше да прочета?
Как се радвам само. Браво! Браво! :balk_5:
Честито, леки 9 месеца. :cloud9:
Целувки!
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #94 -: Февруари 22, 2008, 09:18:49 am »
И таз добра....Розиииииии! :lol:Траеш и не казваш!
Айде и от мен честито!
Лека бременност и най-прекрасното бебче на света!!!! :lol:
*
« Отговор #95 -: Февруари 22, 2008, 09:21:39 am »
ДиваРоза, страхотна новина!  :D
Честито! Лека и безпроблемна бременност!

П.П. Май наистина ще трябва да си пуснеш темичка.  :wink:
« Отговор #96 -: Февруари 22, 2008, 09:25:53 am »
Щом на мен се случи (след един месец навършвам 39), ще се случи на всяко едно момиче тук! Рано или късно! Успех на всички!
Ох,Розичке как ме развълнува само с тез приказки.От сърце ти желая лека бременност и прекрасно бебче на финала!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #97 -: Февруари 22, 2008, 09:28:03 am »
:smiley_abxb:Боже колко се радвам, :flower: Дива Роза!
Тема, Тема, Темааааааааааааа!
Искам да честитя и да наричам!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #98 -: Февруари 22, 2008, 09:35:10 am »
  Дива Розичке искам да ти пожелая едни невероятни 9 месеца изпълнени само с положителни емоции и накрая една незабравима среща с малкото човече
 :bighug:

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!
*
« Отговор #99 -: Февруари 22, 2008, 09:42:42 am »
  Браво, Дива Роза! :D
  Толкова се зарадвах за теб. Не се страхувай, вярвам че всичко ще е наред.
  Удпех! :D  :bighug: