0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
Re: Темата на бременните - 19 част
« Отговор #20 -: Февруари 19, 2008, 19:45:40 pm »
Уайти мила,късмет :lol:
Азияи на теб много късмет :lol:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #21 -: Февруари 19, 2008, 20:47:46 pm »
Azaia, и от мен пожелания за леко раждане!
Ей, и после да разказвате.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #22 -: Февруари 19, 2008, 22:15:55 pm »
Малко ме е страх, че утре може и да е късно за пожелания, затова на White,Dekiki и Azaia пожелавам леко раждане, здрави бебчета и бързо възстановяване! Ехх...че ме обвзема един душевен гъдел като си представя радостните ви срещи с бебешорите  :)
kassi ,
като гледам колко са ти проснали пухкавите мишоци се чудя кога минаха 4 месеца  :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #23 -: Февруари 20, 2008, 10:37:08 am »
Малко ме е страх, че утре може и да е късно за пожелания, затова на White,Dekiki и Azaia пожелавам леко раждане, здрави бебчета и бързо възстановяване! Ехх...че ме обвзема един душевен гъдел като си представя радостните ви срещи с бебешорите  :)
kassi ,
като гледам колко са ти проснали пухкавите мишоци се чудя кога минаха 4 месеца  :D

Хм, Ани, тези снимки са от преди месец :D, ако ги видиш сегаааа :wink:.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #24 -: Февруари 20, 2008, 13:01:02 pm »
хей сладурки,хайде да раждате вече -всеки ден дебна и новини няма.
White,Dekiki , Azaia -стискам палци за безпроблемно раждане и здрави бебета!

ani4ka ,ти нали ще си със секцио-значи и твоят ред е съвсем близо - дано всичко мине благополучно за теб и бебка!

Добре дошли и на новите бременелки - желая им лека бременност!
<br />
« Отговор #25 -: Февруари 20, 2008, 13:08:38 pm »
Момичета, тази сутрин се събудих с ръка на корема и сякаш усетих сърчицето на бебка :D Бях чела някъде, че можело да се усети понякога. На някой случвало ли му се е или си въобразявам?
*
« Отговор #26 -: Февруари 20, 2008, 13:22:19 pm »
Честно казано аз нищо не съм усетила  :? С мъжът ми правихме какви ли не експерименти, например прослушване на корема със слушалки от апарат за кръвно налягане, но... нищо!
« Отговор #27 -: Февруари 20, 2008, 13:31:35 pm »
Аз само усещам туптене в корема  :D много е странно!!!И от два дни някакво бълбукане,пърхане или нещо подобно възможно ли е да беб4о! :ask: :oops:
« Отговор #28 -: Февруари 20, 2008, 13:40:59 pm »
Възможно е Вики  :D В началото движенията са толкова слаби, че никога не си сигурна дали е бебчето.
« Отговор #29 -: Февруари 20, 2008, 14:00:50 pm »
вики,бебо е  :D
аз усетих нещо подобно към 15-16г.с.,и после поне 2 седмици нищо
« Отговор #30 -: Февруари 20, 2008, 14:10:59 pm »
Благодаря моми4ета какво щях да правя без вас много е странно 4увството,утре сме на консултация и ще видим колко сме пораснали  :D нямам търпение!!!Ще ви пиша!!! :bighug: :flower:
« Отговор #31 -: Февруари 20, 2008, 15:32:35 pm »
Момичета, тази сутрин се събудих с ръка на корема и сякаш усетих сърчицето на бебка :D Бях чела някъде, че можело да се усети понякога. На някой случвало ли му се е или си въобразявам?

Надали си усетила сърцето. По-скоро кръвопотока, усеща се точно като пулс. Сърцичата са толкова малки на бебчетата, че няма как. То вашето трудно усещате с проста ръка, та какво остава за едно колкото грахче сигурно.
« Последна редакция: Февруари 20, 2008, 15:48:58 pm от wassilena »
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #32 -: Февруари 20, 2008, 16:56:01 pm »
Здравейте мили майки и бъдещи майки
Сигурно и мен ще ме приемете сред вас. Аз все още съм в ранните етапи на бременността - 3-ти месец.
Желая леко бременеене на бъдещите майки и леко раждане на чакащите вече теримина!
« Отговор #33 -: Февруари 20, 2008, 17:03:48 pm »
На мен ми обясниха, че с ръка или краче бебето натиска твой кръвоносен съд и за това усещаш нещо като пулс. Но като ритъм е различно от твоето.
А може и да сте почнали да хълцате.

В събота много се смях, защото нали във въображението си ги представям моите как са се завъртяли. Като се водя по хълцането и мисля, че там са главичките. На прегледа се оказа, че въобще не са им там главите, а това са им коремчетата :lol: :lol: :lol:
« Отговор #34 -: Февруари 20, 2008, 17:34:34 pm »
marten , добре дошла!Щастливо и спокойно очакване и да гушнеш най-красивото бебе на финала!
Вики, и аз като теб все казвах,че усещам как бие сърцето на беба и всички ми се смееха.Какво ли не правим,за да сме по-близо до тях :lol:?!
А после дълго се оплаквах,че моето бебе не мърда...Това докато една приятелка ми се скара,че не мога да го усещам аз,че то мърда...Чак тогава разбрах,че бълбукането,пърхането и прескачането като треперещ нерв било Беба..
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

« Отговор #35 -: Февруари 20, 2008, 17:54:51 pm »
Ама те и хълцат ли :D Това пак като пулс ли се усеща?
Добре дошла, marten :welcome_1: Хайде да повлечеш краче и още нови бременелки да се включат в новата темичка.
« Последна редакция: Февруари 20, 2008, 17:57:10 pm от Stivarip »
« Отговор #36 -: Февруари 20, 2008, 18:23:33 pm »
Ама те и хълцат ли :D Това пак като пулс ли се усеща?
Подобно на пулс е. Като леки подритвания, но много ритмични и на точно определено място. Понякога дори се вижда отвън  :wink: Много е готино, скоро ще го усетиш със сигурност.
*
« Отговор #37 -: Февруари 20, 2008, 18:23:57 pm »
Azaia и от мен успешна среща с малкото съкровище! Скоро да се радваш на здраво и хубаво бебче!  :D

marten добре дошла! Леко и безпроблемно бременеене ти желая  :D В коя седмица си?

Верче, какво общо има хълцането с бебо, аз хълцам често, но го свързвах със самата бременност, а не с положението на малкото човече?

*
« Отговор #38 -: Февруари 20, 2008, 18:25:20 pm »
опс, не внимавам, сега виждам, че ставало въпрос за хълцане на бебчетата  :oops:

*
« Отговор #39 -: Февруари 20, 2008, 18:26:09 pm »
marten , добре дошла!Лека и успешна бременност!
maia_st , бебето хълца, не майката :) това се има предвид, че може да е "пулс"  :)