Да Дженерали купиха Закрила и Орел от Гущеров.
Jazzy цената която е написала Tarja е 44 лева на месец (около 530 лева годишно) Дори и на страницата им пише по-ниска цена.
Моята осигуровка там е 132 лева годишно и не включва стоматологична помощ, възстановяване ан суми за лекарства и т.н.
Аз вчера бях пуснала мнение ама нещо е го виждам сега. Осигуровката ми там е от петък. Още в събота се обадих на координаторката по GSM-a, разбира се, и й заявих "Съжалявам че ви безпокоя, но от Тина Киркова ми поискаха 400 лева за еди какво си, трябва ли да ги плащам или те са за ваша сметка." Отговори ми - не не, нищо няма да плащате. Свържете се с Ани Войкова, тя ще уреди нещата!"
Вчера звънях и в Токуда. От там ми казаха, че до дни ще си подновят договорът с Дженерали и вече като техен клиент аз не плащам нищо, а даже минавам като частен пациент не на опашката от касата. Това ми го казаха от Токуда.
Аз почти се бях отказала да плащам тази осигуровка, защото им прочетох документите. В общите условия изключват почти всички, което поемат в конкретните опции, които дават на клиента. В общите условия 100 пъти пише, че не покриват лечение на стерилитет. Но като ми поискаха тези 400 лева реших да се пробвам.