Anjela80, не се осланяй на ниските стойности на титрите. Аз разбрах, че съм имала хламидии години след като съм ги прекарала
И въпреки ниските вече стойности на IGg, в момента съм без тръби, заради хидросалпинкс и напълно унищожен фимбриален апарат, "благодарение" на хламидиите....
Аз също ти препоръчвам директно лапароскопия, защото при положение, че си лекувала хламидия, има вероятност да има и увреждания. Напълно съм съгласна с казаното от Crow, вероятно това са съображенията на лекаря ти. Аз имам две лапароскопии и нито една цветна снимка. Първото лапаро ми беше в Майчин дом.......там повече не стъпвам.....Нищо че си платих 450 лв за избор на екип при уж много добър лекар в областта си - Емил Филипов. Толкоз добре се справи, че ми предложи пластика с коремна операция, а лапарото си го остави само диагностично
Добре че не се хванах на тая въдица...Та затова се наложи второто лапаро. То беше при д-р Александров в АГ-Варна и винаги ще съм благодарна на съдбата /и на някои хора от Зачатие
/, че ме срещнаха с този Човек!
Успех!