0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #240 -: Януари 18, 2009, 14:07:48 pm »
Послушай д-р Мели и няма да сгрешиш тя никога никого няма да подведе!
« Отговор #241 -: Януари 19, 2009, 01:26:37 am »
добър гинеколог в русе хаха аз съм акушерка и такъв в русе няма а и добър е този който ти е помогнал!идеални няма но загрижени познавам само двама единия е спец шивач ако ще раждаш със секцио и той е краля на циганите хехе др зарзаланов(зузу) а другия е др александър Кунев има кабинет във стоматологията успех на всички
*
« Отговор #242 -: Януари 19, 2009, 15:06:49 pm »
Aз съм много доволна от д-р Минчева.Колкото до Кунев и Зарзаланов -е за единия е важно дали си със запек,а за другия дали разполагаш с пари
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #243 -: Януари 19, 2009, 15:38:42 pm »
Много е относително това определение "добър гинеколог". Зависи за какво. Ако е за обикновен профилактичен гинекологичен преглед, е възможно да свършат работа. Макар че и от това съм патила. Ако става въпрос за специалист по репродуктивна медицина, категорично няма.
*
« Отговор #244 -: Януари 20, 2009, 11:33:45 am »
Вярно е, че Зарзаланов е много загрижен за пациентките си и добре си изпипва нещата, дори и при нормално раждане. Не съм съгласна,обаче,  че ламти за пари. Аз имах уговорка с него за раждането. По принцип бяхме се настроили, че ще плащаме. Нормално е, като викнеш някого във време, в което не е дежурен, да му платиш за извънредния труд, но се наложи  да ми предизвиква раждането, заради мой здравословен проблем.  Съвпадна с негова смяна и стотинка не ни е взел.
*
« Отговор #245 -: Януари 20, 2009, 12:01:16 pm »
Вярно е, че Зарзаланов е много загрижен за пациентките си и добре си изпипва нещата, дори и при нормално раждане. Не съм съгласна,обаче,  че ламти за пари.

Абсолютно съм съгласна. Моето секцио щеше да го направи и без да му плащаме. Сумата, която дадохме в знак на благодарност беше малко по-голяма от тази, която бихме дали за хубаво питие и някакъв подарък. Само за справка бях в една стая с момиче, чието секцио прави Хубчев. Сумата, която е платила за секциото беше двойно по-голяма от тази, която ние дадохме.
*
« Отговор #246 -: Януари 20, 2009, 17:44:10 pm »
до миналата година Хубчев вземаше 500 лв за секцио  :x. знам го от мои близки,които се пустосваха,че го наеха.Зарзаланов си изпипва нещата до край.Пък и като е извикан извън работно време защо да не вземе пари.
да не говорим за д-р,който е в комисията по етика ми поиска сума за да ми постави анестезия.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Rib4o

• 211
« Отговор #247 -: Януари 20, 2009, 17:51:44 pm »
до миналата година Хубчев вземаше 500 лв за секцио 

Малиии! Това да не е за частната клиника "Ескулап", защото доколкото знам, той работи и там. Със сигурност официалната тарифа за избор на лекар в Родилното е 200 лева под формата на дарение. 100 отиват за болницата и 100 за избрания лекар.
*
« Отговор #248 -: Януари 20, 2009, 18:48:20 pm »
не не, вобще не в Ескулап а в родилното.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #249 -: Януари 20, 2009, 19:51:01 pm »
Темата отиде малко в друга посока и от обсъждане на АГ-специалисти се измести към корупцията в здравеопазването.
Изкушавам се да се включа.

Привърженик съм на частните болници именно, защото ненавиждам нерегламентираните плащания в държавните или общински лечебни заведения. Предпочитам да си платя, но легално и регламентирано на касата срещу касов бон и фактура. Възмущавам се от плащания "под масата", които са честа практика в държавните болници.
Затова и по време на бременността си лежах в МБАЛ Св.София (частна) и в Ескулап Русе, бях избрала да родя в Токуда болница (също частна), но поради стечение на обстоятелствата родих в СБАЛАГ Ескулап в Русе (отново частна). Отделен е въпросът, че имах здравна осигуровка в Закрила и не съм платила и стотинка в Ескулап. А за другите ми болнични престои с фактура съм си вземала парите от Закрила.
Сещате се, че ако съм в държавна болница и докторът ми поиска рушвет, няма как да ми издаде фактура. :wink:
Наложи се детето ми да бъде преведено в държавната МБАЛ Русе, където бе заплатен рушвет от 800лв., отделно от това по банков път за лечението на детето платихме 2 441лв. и някви стотинки.
сега ще и направим и на нея здравна осигуровка, та ако се наложи да заплащаме отново за нейното лечение, да си приберем парите обратно.

Ако написаното от мен звучи като спам по темата, моля за извинение. :oops:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #250 -: Януари 20, 2009, 21:51:00 pm »
На мен ми направиха вече фенестрация на единия яйчник в Тутракан. Сега ми предстои инвитро. Незнам какво ще стане... Maxi и доктор Мели, малко ме стреснахте с тези постинги.......

Инъче съм с двете ръце за доктор Бойчев! Условията в болницата в Тутракан са в пъти по-добри от тези в русенското АГ. Бях очарована и от вниманието на целия персонал.
В Русе за съжаление няма специалисти по репродуктивна медицина.

Фенестрацията на яйчниците се отрича като метод на лечение, защото не дай си Боже, ако ти се наложи АРТ има риск от усложнения.
А за русенските доктори нямам думи, да не говорим за материалната база. По-добре иди в Тутракан при д-р Бойчев. Била съм и в двете болници - разликата е огромна.

*

Rib4o

• 211
« Отговор #251 -: Януари 20, 2009, 22:28:33 pm »
Инъче съм с двете ръце за доктор Бойчев! В Русе за съжаление няма специалисти по репродуктивна медицина.

Д-р Бойчев специалист по репродуктивна медицина ли е?
*
« Отговор #252 -: Януари 20, 2009, 23:08:30 pm »
Клиниката му не е за стерилитет, но е доста в час с репродуктивната медицина. Не прави инвитро, а всичко до там.
« Отговор #253 -: Януари 21, 2009, 16:48:37 pm »
Родом съм от Русе и от малка ходих при д-р Дойчинова и сестра ми сигурно от 6 години ходи при нея.Казва ти всичко без заобикалки и това за мен беше най-важното.С една нейна диета едно време бях свалила доста килограми покрай бала ми  :oops:
Но за съжаление така и си останах с диането и дуфастона от нея 4-5 години по ред и пак си напълнях.
Ходила съм и при Шишкова,но само 1 път и нямам кой знае какво впечателние от нея.Само чакането пред кабинета и  :)
Сега в София ходя при д-р Невцов в частния му кабинет и съм адски доволна!
« Отговор #254 -: Януари 22, 2009, 10:29:02 am »
ходя при д-р зарзаланов и мога само да кажа хубави неща за него. имаме проблем със забременяването и като ме проследи няколко месеца за овулация, правихме цветна снимка, хормони и без да съм го питала говорил с д-р стаменов от софия и ме изпрати там понеже тук в русе няма да получа помощ. с неустановен стерилитет сме. уж всичко ни е наред и при двамата и пак не става.
но съм му благодарна, че не ме мота години, а направо ме изпрати при един от най-големите, или най-големия специалист в софия и то без да чакам 2 години за час.
« Отговор #255 -: Януари 23, 2009, 16:21:41 pm »
ходя при д-р зарзаланов и мога само да кажа хубави неща за него. имаме проблем със забременяването и като ме проследи няколко месеца за овулация, правихме цветна снимка, хормони и без да съм го питала говорил с д-р стаменов от софия и ме изпрати там понеже тук в русе няма да получа помощ. с неустановен стерилитет сме. уж всичко ни е наред и при двамата и пак не става.
но съм му благодарна, че не ме мота години, а направо ме изпрати при един от най-големите, или най-големия специалист в софия и то без да чакам 2 години за час.
Моят случай е същия като имам 2 инсеминации при д-р Стаменов.Само да те питам изследванията какви са ти, които ти е назначил д-р Зарзаланов.След 2 неуспеха реших и сама отидох да си направя изследване за хламидия и се оказа че трябва лечение и за мен и за съпруга ми.Също така и за гуша, която все още лекувам.Когато казах на д-р Зарзаланов той каза:"Хламидията няма нищо общо със забременяването..."

*

poli86

« Отговор #256 -: Януари 30, 2009, 11:41:43 am »
Здравейте, аз също ходя по мъките и се мъча да открия гинеколог, който най-сетне да е лекар, а не търговец. След като се знае вече, че в Русе няма такъв, бихте ли ми дали повечко инфо за гинеколог, на когото да се доверя, в София или пък Варна. Много ще съм Ви благодарна, защото ми омръзна да нямам сигурност в тази толкова важна част за една жена.
*
« Отговор #257 -: Януари 30, 2009, 13:30:03 pm »
За да може да ти отговорим, кажи какъв ти е проблема. По принцип навсякъде се плаща, но зависи колко и за какво.
В крайна сметка най-важен е крайния резултат.

*

ГОСТЕНКА

« Отговор #258 -: Февруари 01, 2009, 22:59:32 pm »
ходя при д-р зарзаланов и мога само да кажа хубави неща за него.
Здравейте, бихте ли написали актуален номер на д-р Зарзаланов и да ми отговорите къде точно се намира приемната му, все още ли е в МБАЛ - Русе. Много Ви благодаря, личната лекарка ми го препоръча, но не знам как да се свържа с него. ЩЕ СЪМ ВИ СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРНА, ако ми напишете поне номер за връзка с него! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
« Отговор #259 -: Февруари 02, 2009, 11:14:19 am »
Кабинетът на Зарзаланов се намира в старата (ниската) сграда на Окръжна болница.
На 3-ия етаж, над Кръвния център - там сега се намира Медицински център. Там има и кабинет по семейно планиране, в който работи Зарзаланов.
УСПЕХ!

телефон имам, но бих ти го пратила на лични, а не тук в темата. За целта обаче е нужна да си регистриран потребител. :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)