Здравейте момичета. В този сайт сте страхотни - никога не съм предполагала, че толкова бързо и точно може да се реагира по дадена тема. Вие сте просто страхотни.И аз ще помоля за помощ. Изчетох цялата темичка и така неможах да разбера къде е кабинета на д-р Зарзаланов.Ссъс съпруга ми от почти две години се опитваме да имаме детенце, но все не се получава. Аз съм на 24 години и имам една безпроблемна бременост и успешно раждане, но таткото е друг. Неискам да Ви занимавам с моята история и затова няма да го направя. Минали сме през двама доктори - Емо Тодоров и Груева. Д.р Тодоров ми следи предната браменост и съм страшно доволна от него, но сега като отидохме с този проблм и той изкара съпруга ми, че ми изневерява и той се отказа да ходи при него- изобщо не щеше и да чува за доктори. След около 6 месеца но своя глава започнах да ходя при Груева, но този път аз съм недоволната - не ми пусна никакви изследвания, а направо с БТ и дотам ходих 3пъти и изобщо не ме прегледа - нищо само ми обясняваше, че направлението ми нямало да ми свърши работа за видеозон и как да си подреждам документите.Затова моля Ви помогнете.
Извинете за дългия пост