Такаааа чак незнам от къде да започна седя и гледам и чета само едно и също колко некадърност има между гинеколозите в Русе.Накратко моята история,е че бях бременна 2006год.вкараха ме в АГ-Русе,защото имах температура 37.2 която сметнах за не нормална.3дни ме даржаха,без да разберат какво,ми е вливаха ми антибиотик правиха ми обтриване на влагалището след,което получих отлепяне на плацента,трагнах си от там на 7мия ден,защото просто ме беше страх какво още може да ми направят.От там в Ескулап мислех,че ще ми помогнат но нееееее вдигнах 39градуса температура а те още незнаеха от къде идва проблема.Естествено се вбесих и със сълзи на очи звъннах на д-р Л.Бойчев,не бях ходила до тогава при него.Веднага трагнах за Тутракан но докато стигна вече беше късно изтекоха ми водите и не оставаше нищо друго освен да ми предизвикат раждане.Загубих бебето си,но най-голямата ми грешка беше,че не продължих да ходя в Тутракан а почнах да посещавам нашите гинеколози в Русе.Няма да изреждам имена поради простата причина,че е нямало гинеколог при който да не съм ходила е чудя се как за 3години пък неразбраха,къде ми е проблема.Реших,че няма да стане така и се записах отново в Тутракан.Доктора ми пусна наново всички изследвания и на 3тия месец бях бременна ето ме сега бременна в 7мия месец,цялото си щастие дължа на тоя човек.Така,че мили дами сами си направете извода.Пожелавам на всички успех.