0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #260 -: Февруари 02, 2009, 11:20:59 am »
ходя при д-р зарзаланов и мога само да кажа хубави неща за него.
Здравейте, бихте ли написали актуален номер на д-р Зарзаланов и да ми отговорите къде точно се намира приемната му, все още ли е в МБАЛ - Русе. Много Ви благодаря, личната лекарка ми го препоръча, но не знам как да се свържа с него. ЩЕ СЪМ ВИ СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРНА, ако ми напишете поне номер за връзка с него! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
виж тази тема, в нея има координати на лекаря, за когото питаш http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=1414.0
*

ГОСТЕНКА

« Отговор #261 -: Февруари 02, 2009, 21:43:28 pm »
Благодаря Galia  последната кабинета на Зарзаланов е на ул. "19-ти февруари" № 17, това се намира до сп. "Чайка" много далеч от бившата окръжна болница т.е. МБАЛ - Русе!!!
*
« Отговор #262 -: Февруари 03, 2009, 11:25:03 am »
Частния кабинет е до спирка "Чайка", а в болницата не знам къде точно приема, може би е там, където ти е написала Милена Б.
*

Katrin23

« Отговор #263 -: Февруари 05, 2009, 17:08:29 pm »
Интересува ме дали някой има някакво мнение за д-р Николай Петров и дали имате някакви координати за връзка с него? Знам, че работи в трета поликлиника.
*
« Отговор #264 -: Февруари 05, 2009, 18:25:17 pm »
На този д-р Петров, попаднах случайно преди месец. Ако това е доктор, аз съм трамвай. Не ходи при него.

[/url]
*

Katrin23

« Отговор #265 -: Февруари 06, 2009, 16:34:52 pm »
А някакво мнение за д-р Бисер Пейчев?
*
« Отговор #266 -: Февруари 06, 2009, 18:37:51 pm »
Ох и при него съм ходила, след лапарото за болничен. При положение, че съм след лапаро искаше да ме бърка. Истината е една, поне за мен, не бих си поверила здравето на никой от русенските "специалисти"- гинеколози.

[/url]
*
« Отговор #267 -: Февруари 06, 2009, 19:54:31 pm »
Истината е една, поне за мен, не бих си поверила здравето на никой от русенските "специалисти"- гинеколози.
Напълно подкрепям мнението на ЕVIQ. Аз също не бих се оставила в ръцете на русенските лекари, освен ако не е спешно и наложително. Дано не ми се налага!
*
« Отговор #268 -: Март 04, 2009, 16:19:24 pm »
взех си час за д-р Бойчев от Тутракан за преглед. записана съм за 29.05.като се върна ще пиша впечетления.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #269 -: Април 01, 2009, 14:36:29 pm »
Здравейте! Интересува ме някоя от вас ходила ли е при др Николов - възрастния. Не прочетох нищо за него тук. И другото, което ме интересува - за мъжки стерилитет - някой лекувал ли се е в Русе и при кого! Благодаря ви предварително!
« Отговор #270 -: Април 01, 2009, 16:10:17 pm »
Аз съм била пациентка на д-р Петър Николов.
Много е свестен като човек, макар и да гледа малко строго.
като хирург е много добър, например - да оперира миома или поликистозни яйчници. Беше оперирал леля ми, както и други наши близки. Говоря за времето преди 20 години, когато той бе на върха на славата си.

Но не е наясно със стерилитета. мен ме е лекувал с дуфастон около 3 месеца, после минахме на клостилбегит, а не ми е пускал никакви изследвания.

Също не се занимава със следене на бременности.
Работи с НЗОК.
Ако все пак решиш, мога да ти дам на лично съобщение телефоните му.

Всъщност, познавам го много добре и мога да ти дам и повече информация на лчни.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #271 -: Април 01, 2009, 16:53:22 pm »
Това е доктора на нашите майки.Много добър във сферата на оперативна гинекология и до там.Преди години го помолих за съвет, насочи ме към клиниката на Щерев.Каза,че не се занимава със стерилитет.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #272 -: Април 01, 2009, 18:36:25 pm »
Питам за него, защото чувам много хубави неща за него! Знам и, че е лекувал мъжки стерилитет! Моля за повече информация! e-mail *************
 Редактирам постинга по желание на потребителя. Тези от вас, които биха искали да й пишат, могат да го направят на ЛС.
« Последна редакция: Април 02, 2009, 00:29:25 am от Zlatulka »
*
« Отговор #273 -: Април 02, 2009, 11:35:58 am »
В Русе няма доктор, който да лекува мъжки стерилитет. Аз за уролог даже не се сещам, камо ли специалист по стерилитет.....То няма и къде да се направи читава спермограма.
Идете в специализирана клиника, там наистина ще ви помогнат и ще спестите доста време и пари.Казвам го от опит. Това с местните доктори няма да се получи.
Успех!

*
« Отговор #274 -: Април 02, 2009, 15:01:32 pm »
Макси, би ли ми препоръчала добър специалист андролог! Предварително ти благодаря!
*
« Отговор #275 -: Април 02, 2009, 15:31:32 pm »
За съжаление не мога да ти препоръчам.
Ние сме с тубарен фактор и проблемите със спермограмата останаха на заден план. По принцип ходим в Плевен, но там няма специалист. В момента за андрологичния сектор отговаря д-р Рилчева, но нямам впечатления от нея.
Със сигурност знам само, че в Русе няма къде да се направи читава спермограма. Имахме една от Здраве, но като я видеха и направо ни се смееха.....

*
« Отговор #276 -: Април 02, 2009, 18:52:54 pm »
Благодаря ти! Късмет и успех и на вас! Господ да ни помага да оздравеем!
*
« Отговор #277 -: Април 02, 2009, 18:55:58 pm »
Благодаря ти! Успех и късмет ви пожелавам! Господ да ни помага да оздравеем!
« Отговор #278 -: Април 02, 2009, 21:16:49 pm »
Здравейте и от мен.
Не бях влизала в нашият сайт от близо два месеца. Предвид на това, че от години се боря със стериалитета, бих споделила следното: Подкрепям становището на много от момичетата тук, че в Русе няма добри гинеколози, конкретно по този проблем. Не ми се навлиза в подробности за преживяното от мен, но всички хирурзи в АГ-то са касапи. Момичета, не си губете времето в Русе. Тук даже няма кой да Ви назначи необходимите и точни изследвания. Гледа се прекалено повърхносттно на проблема. Моят съвет е да се обърнете към Д-р Л.Бойчев /Тутракан/. Убедена съм,че той е човекът, който ще направи всичко необходимо и да реши проблема, а най-малкото-да установи какъв е той точно и да Ви насочи към "правилния" лекар. И разбира се, Д-р Стаменов /София/. Днес бях при него за подготовка за второ инвитро. Желая успех и късмет на всички!
« Отговор #279 -: Април 02, 2009, 21:26:28 pm »
Здравейте и от мен.
Не бях влизала в нашият сайт от близо два месеца. Предвид на това, че от години се боря със стериалитета, бих споделила следното: Подкрепям становището на много от момичетата тук, че в Русе няма добри гинеколози, конкретно по този проблем. Не ми се навлиза в подробности за преживяното от мен, но всички хирурзи в АГ-то са касапи. Момичета, не си губете времето в Русе. Тук даже няма кой да Ви назначи необходимите и точни изследвания. Гледа се прекалено повърхносттно на проблема. Моят съвет е да се обърнете към Д-р Л.Бойчев /Тутракан/. Убедена съм,че той е човекът, който ще направи всичко необходимо и да реши проблема, а най-малкото-да установи какъв е той точно и да Ви насочи към "правилния" лекар. И разбира се, Д-р Стаменов /София/. Днес бях при него за подготовка за второ инвитро. Желая успех и късмет на всички!