Ходила съм при Дойчинова, Шишкова и Св. Христова, и веднъж при Е.Тодоров, но само на видеозон.
д-р Р. Дойчинова - прегледа ме (малко грубо по мое мнение), а също и на видеозон. Имах течение и след микробиологично изследвне ми предписа силен антибиотик и вагинални свещички. Течението ми изчезна, но за около половин година. Иначе, е работила в София, доколкото знам. Нямам лошо мнение за нея. Но си мисля, че вниманието, което обръща на пациентките не е достатъчно.
д-р Е. Тодоров - нямам лични впечатления, но съм чувала хубави неща.
д-р Св. Христова - по мое мнение е една от най-добрите, да не казвам най-добрата. Проблема е, че не работи със здравната каса, но ако това не е проблем, си мисля, че ТЯ е специалиста. Имам смътен спомен, че и тя се занимава със стерилитет.
д-р Шишкова - мила и загрижена. Тя следи бременността ми в момента, но при нея има прекалено много пациентки и се чака по 2-3 часа.
За д-р Зарзаланов, казват, че бил касапин и краля на абортите в Русе, но истината е, че много жени, които имат проблеми със забременяването ходят при него. Той, поддържа връзка с д-р Стаменов в София. Имам приятелка, която ходи при него и той я свърза с д-р Стаменов.
Цвети, моят съвет е като на 'Anonymous' - обади се на Стаменов и тръгвай за София. Дори ако ти се наложи лапароскопия - направи я при д-р Стаменов, в неговата клиника, той работи и със здравната каса.
Желая ти успех!