Аз веднъж съм контактувала с д-р Кунев, не съм била негова пациентка. Но ми направи изключително впечатление - беше много любезен и отзивчив, без да ме е виждал преди.
Ето я накратко ситуацията. Бях в АГ-то за запис на тонове. Бях пациентка на д-р Светла Христова, но тя беше някъде навън, а не при мен. В това време се появи някакъв доктор, седна край мен, започна да следи записа, поразпита ме накратко за анамнезата ми, започна да ми дава напътствия и съвети относно бременността, обясни ми за видовете контракции, за .... абе доста неща. Та, както си говорехме сладко, аз го питах с кой доктор всъщност си разговарям, той ми се представи /Кунев/, каза ми къде е кабинета му, даде ми съвет да не правя избор на специалист, защото е излишно, а да се доверя на екипа. В този момент се появи Христова и се получи леко конфузна ситуация, буквално Кунев се изнесе като с подвита опашка.
Но ще обобщя, не мога да дам обективна оценка, тъй като не съм била негова пациентка. Стори ми се, любезен, мил и отзивчив човек. Това са ми беглите впечатления от 15-минутна среща.