Здравей Мucka;)
Ще споделя и моя скромен опит за гинеколог в Русе.
Д-р Некова - не ти я препоръчвам. Отидох заради бяло течение. Оказа се Стафилококова инфекция и започнах лечението. След три неуспешни опити с различни антибиотици (при което се променяше единствено разновидността на стафилококите), изследвания за хламиди .... жената ми изписа успокоителни?!
Ако ми беше казала не е страшно, няма проблеми...и т.н щях да се успокоя повече, отколкото с успокоителни!
От д-р Дойчинова съм сравнително доволна Тя ми поставяше непракъснати диагнози - гъбички, защото споделих че обичам да хапвам сладки неща
) И като спрях сладкото - пак бяха гъбички.
Д-р Шишкова - При нея има винаги много пациенти и пред частния й кабинет се чака доста, но мисля е си струва. Ще ти кажа какво ми се случи.
Отидох с направление при д-р Дойчинова. Каза ми че имам гъбички и ми изписа един куп лекарства. Същия ден, излизайки от кабинета й, отидох на частен прием при д-р Шишкова - според нея секрета ми беше в реда на нещата (годините, половата активност...) - не откри гъби. Успокоих се и не си купих никакви лекарства. След по-малко от месец течението само изчезна.
Сега винаги ходя при минимум двама гинеколози за определен проблем. Може би това не е редно и е по-добре да имаш един гинеколог, който да е запознат с проблемите ти, но .......едва когато намериш този от който си доволна ти самата;) А и вероятно момичетата са прави че всеки е лекар е добър в нещо определено и зависи какъв е твоя проблем.