Денс, преди малко писха в една друга тема отговор на нещо, което си ми написала, после влязох в тази тема и прочетох, че от доста време мериш БТ и опитвате за второ бебче от 5 години. Виждам, че имаш голям опит с БГ...Много глупав въпрос ще ти задам, но....мислиш ли, че имам шанс за бебе по графиките ми на БТ?
seasmilebg, изобщо не ти е глупав въпроса, дори напротив,по БТ могат да се разберат доста неща.
Графиките ти не са лоши, има първа и втора фаза, има овулация (щом има втора фаза
)
Не ми харесва това че след овулация, БТ се покачва , но не достатъчно...към края на цикъла се покачва както трябва.
Това е един от признаците на недостатъчност на жълтото тяло.
Преди да забременея моите графики бяха така.Тогава изписваха Примолут-Нор.
И сега понякога са така.Питала съм много лекари : Имам ли недостатъчност на жълтото тяло... - отговарят ми все със заобилаки, никой не казва имаш или нямаш и това много ме вбесява.
Даже веднъж ми биха Прегнил...да съм се успокояла ( е , то не ,че стана нещо)
Аз винаги до сега съм се стремяла по някакъв начин да стимулирам това.Пия Герикапс(в.А+в.Е), или Вит Е, Вит.С ..където, каквото прочета.
Изследвай Прогестерон на 7 ден след Овулация и ще имаш по ясна представа.
Това по принцип не е проблем да забременееш.Чела съм, че ранна бременност може да се развие и без Корпус лутеум (жълто тяло).
Не ми е ясно ,как ще стане, но се споменава като успешен експеримент.