0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема за размисъл!
« Отговор #20 -: Февруари 15, 2008, 09:23:25 am »
 :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #21 -: Февруари 15, 2008, 11:30:37 am »
Дживотинче, мисля че в нашия форум тука бях чела нещо лошо за Лаборекспрес Варна.Имаше някаква изцепка с ЧХГ и то голяма. Пак ти повтарям мнението на Мели че за съжаление в лабораториите стават грешки и то повече отколкото можем да си представим.
Не разбирам защо правиш уринни тестове щом правиш кръвни.
Кой ти е лекаря и какво ти казва той?
« Отговор #22 -: Февруари 15, 2008, 11:52:48 am »
Дживотинче, мисля че в нашия форум тука бях чела нещо лошо за Лаборекспрес Варна.Имаше някаква изцепка с ЧХГ и то голяма. Пак ти повтарям мнението на Мели че за съжаление в лабораториите стават грешки и то повече отколкото можем да си представим.
Много е деликатна тази ситуация, защото човек рискува да залитне в надежди, които се оказват напразни. И още повече боли... но аз съм с чхг 0,0 на 12 ти ден от трансфера, което Слава Богу се оказа абсолютно невярно. За това не съм привърженик на ранните тестове, много болезнено си изпатих от тях.
*
« Отговор #23 -: Февруари 15, 2008, 11:54:41 am »
Пуки, ако знаеш как ми се иска да си права и всичко да е лабораторна грешка.
Иначе първия уринен го направих в понеделник и само по каква причина: Беше ми деня за кръвен, беше ме страх, а и навън беше толкова студено. Та реших преди да ходя да мръзна по улиците, да се пробвам с един уринен, че да знам има ли смисъл да тръгвам изобщо към лабораторията. Както се получи - появи се втора чертичка и аз с чиста съвест се засилих към лабораторията. А след два дни реших пак с кръвен да видя покачването. А на другия ден правих уринния, щото се надявах лабораторията да е сгрешила и резултата ми да е 144.90, а не 44.90. Та затова стана всичко :oops: :oops: :oops:
А иначе лекаря ми е от АГ и му вярвам достатъчно. Той вярва повече на уринните. Поне с такова впечатление останах.
Успех на теб и на всички останали.

Веричка, много ти се кефя на теб, щото всичко се разви в положително посока. Ако знаеш как искам да съм втората *vera, ама...... утре събирам смелост да си пусна кръвен, че то моето голяма сага стана........... чак вече ми е неудобно :oops:
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #24 -: Февруари 15, 2008, 12:01:37 pm »
Много е деликатна тази ситуация, защото човек рискува да залитне в надежди, които се оказват напразни. И още повече боли... но аз съм с чхг 0,0 на 12 ти ден от трансфера, което Слава Богу се оказа абсолютно невярно. За това не съм привърженик на ранните тестове, много болезнено си изпатих от тях.

Вера, разкажи повече моля те за твоя случай.
« Отговор #25 -: Февруари 15, 2008, 12:46:48 pm »
Ами аз съм писала в темата на Мели.
Първият ми кръвен тест беше на 12 ти ден след трансфера /не броя самия ден на трансфер/ и ЧХГ 0,0 /0-3/. Тоест не е бил спорен, нито вдъхващ някаква надежда. Просто категорично отрицателен. Правен е в доста известна и уж "надеждна" лаоратория. Дори мъжът ми се обажда да пита дали наистина това е резултата, отговориха му че това е.  Говорих с д-р Стаменов и според него нямаше смисъл да продължавам с поддържащата терапия. Спрях и утрогестана и естрофема, всичко. Чаках да ми дойде, ПМС то беше много силно още от 4-5 ти ден след трансфер имах много силни менструални болки. Въобще не съм смеела да си помисля за грешка. Защото не съм такъв човек. Аз съм прагматична и с мъка, но приех "-" резултат.
Обаче не ми идваше, дори след осем дена след като спрях лекарствата. Много се бях изнервила, защото си ме болеше като все едно ще ми дойде, а не идваше. Притесних се да нямам някакво усложнеие, говорих отново с доктора и той настоя за нов тест. Вече ми беше писнало от игли - просто исках да свърши всичко и да започна живота си наново. Та на другата сутрин 21 ви ден след трансфер направих един шуър чек и бях потресена от резулата, много силна тестова черта, по-силна от контролата.
Същия ден, нов кръвен чхг 965. След два дни още един кръвен чхг над 7000. Вторите бяха в друга лаборатория и така.
За това съм скептична към ранните резултати и коментирането им. Вярно има много добри лаборатории и по принцип ранния тест дава информация за евентуално имплантиране. Но, навсякъде има и човешки фактор.

Надявам се при Дживотичне нещата да се развият в + посока!
*
« Отговор #26 -: Февруари 25, 2008, 17:29:06 pm »
Здравейте, мили момичета!
Първо хидяди извинения, че пак повдигам темата. Не ми се щеше да развалям инвитро темичката, че и новините не са добри.
Искам само да напиша какво се случи при мен, чисто информативно. Минаха трудните дни до прегледа, правих няколко уринни теста - с бледа втора черта, нямах болки и никакво кървене. Та така дойде 23.02.- деня, в който трябваше да чуя тежката дума на док. Сутринта си направих още един тест, защото знаех, че док ще ме пита и ще иска да го види. Та появи се втора черта и то по-наситена от досегашните 8O Що ли и аз не знам? Отивам на преглед и док след дълго взиране намира малката черна точка, която слава богу е в матката, а не в тръбите. Но точката е достатъчно малка, че да каже док да спирам лекарствата и евентуално, че е биохимична бременност.
Та сега ще потретвам процедурата, но чак наесен. За момента не знам кой път да хвана, но най-вероятно ще ходя до Плевен за имунологични. Ще съм ви благодарна, ако някой може да подскаже какво следва да си изследвам, защото идея вече си нямам. Иначе все още си чакам цикъла.
Та така, мили момичета, втория ми опит отново се увенча с неуспех и благодаря на всички писали и окуражили ме.
Целувам ви и ви желая само положителни резултати и емоции.

« Отговор #27 -: Февруари 25, 2008, 17:47:13 pm »
 :bighug:
Кой ден ти е от трансфера? Все пак казваш, че чертата се е наситила :?
Кръвен пуска ли преди прегледа или само уринарния?
Много въпроси станаха, ама до последно драпам и се надявам...
*
« Отговор #28 -: Февруари 25, 2008, 17:53:58 pm »
Ох, мило, и аз така драпах, ама щом док каза НЕ, явно е не :( Иначе беше ми 23-ти ден от трансфера, не, не правих кръвен, а и се учудвам, че чертата се насити (ама малко  :?). Мисля да изчакам още седмица и ако нямам цикъл да пикна един тест и ако случайно има черта да пусна кръвен. Все се надявам, ама док беше категоричен, щото вече се падало 6 г.с.че и отгоре  :(. Дори идея нямам кога ще ми дойде цикъла.
Благодаря ти, че се надяваш за мен. Целувки

« Отговор #29 -: Февруари 25, 2008, 18:05:42 pm »
Добре си го намислила.
Съжалявам, че така стана  :?. Обаче не съм само аз Вера и други има, ама хайде че е много опасно така да се надява човек.