0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Безнадеждна

Тема за размисъл!
« -: Февруари 13, 2008, 20:57:22 pm »
Здравейте, мили момичета! Отдавна ви чета и също толкова отдавна съм член на форума. Позволете ми сега, обаче, за малко да бъда анонимна.
Стоя си пред компютъра и разсъждавам върху следния болен за мен въпрос:
Накратко: Втори опит инвитро съм, като всичко протече меко казано перфектно. На 5-ти ден ми върнаха 2 ембриона и започна голямото чакане.
Онзи ден - 12-ти след трансфер /като броя и деня на трансфера/ преди да отида на кръвен тест, си направих уринен - клиър вю. Резултат втора черта по-бледа от контролната. Резултата от кръвния в този ден - 53,44. Радост не голяма, но все пак я имаше.....мисля,че ме разбирате! Днес решавам да повторя кръвния тест от любопитство как расте хормона. Господи, защо го направих - резултата е 44,90 :ask: :ask: :ask:
Е, ами сега? Не знам изобщо какво да мисля. Те такова чудо май нема. Прерових нета и нищо не намерих. Предполагам разбирате ме как се чувствам и колко ми е болно и въпросително. :( 8O
Утре ще направя уринен, но Господи, кога ще дойде утре?!?
Та се обръщам към вас, ако някой има становище по тази огромна чуденка, нека драсне  нещо - наистина ми е гадно, а се борим вече 3,5 години за дете.
Желая успех на всички и дано скоро всички ни споходи щастието!
*
Re: Тема за размисъл!
« Отговор #1 -: Февруари 13, 2008, 21:00:21 pm »
Теста в една и съща лаборатория ли ти е правен?
« Отговор #2 -: Февруари 13, 2008, 21:09:11 pm »
Да, в Лаборекспрес Варна
*
« Отговор #3 -: Февруари 13, 2008, 21:45:59 pm »
 :bighug: :balk_145:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #4 -: Февруари 13, 2008, 22:04:57 pm »
Да...мисля, че всяка от нас разбира как се чувстваш в момента и едва ли има думи, които да прочетеш за да спиш спокойно.
И въпреки това, вярвай до последно, поне още малко.
Всички знаем, че после всичко започва отново и отново, но...трябва да се борим.
Днес и на мен ми е доста "тъмно"...Изморих се много и ми се иска поне да не бях сама за да не се правя все на силна а да поплача на рамота на съпруга си примерно.Тои обаче е моряк и от 20 дни го няма за следващите 4 месеца.Ще ми е най тежко вероятно в началото на март когато ше чакам нашият резултат и когато ше е най-страшно.Не познавам почти никой все още във форума но благодарение на всички вас се държа и си давам кураж.
Стискам юмручета утре резултата да е радостен и да можеш да се усмихнеш спокойно.
и се моля и надявам за всички нас.
« Отговор #5 -: Февруари 13, 2008, 22:06:03 pm »
Освен утре да направиш пак и един кръвен, друго не виждам какво можеш да направиш. И да се надяваме, че втория резултат е бил неверен, а първия верен!
Желая ти третия да е пъти повече от първия!
Успех
*
« Отговор #6 -: Февруари 13, 2008, 22:09:55 pm »
Искрено се надявам да е лаболаторна грешка! Стискам палци утре да видиш удвоен резултат на ЧХГ!!! Скоро при едно от момичетата имаше бременност при ЧХГ 0.00, така че вярвай в чудеса.
« Отговор #7 -: Февруари 13, 2008, 23:01:00 pm »
 :ask: 8O
*
« Отговор #8 -: Февруари 14, 2008, 08:33:22 am »
И аз - като момичетата - повтори, т.е. потрети утре отново кръвния тест! Дано резултатът е такъв, какъвто искаш! Силно ти стискам палци и пиши после!  :crossfingers: :bfp: :bighug:

« Отговор #9 -: Февруари 14, 2008, 08:57:03 am »
Благодаря на всички ви, момичета! Дано при вас всичко се развива ОК. Днес правих шуър чек и естествено  :( втората черта е доста бледа. Последваха сълзи и звън до доктора. Засега ми каза да вземам още 10 дена лекарствата и после да отида на преглед. Аз не мисля, че е надежда, но поне това трябва да направя, за да разбера, че съм се изчистила и ми няма нищо.
Иначе забравих да кажа, че от почти една седмица съм си с болки като ПМС, но според док нищо не значат. Днес отново ги имам и казано честно ще очаквам включване скоро.
А от кръвен нямало смисъл, само психическо натоварване.
Още веднъж ви благодаря за отзивчивостта.

ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН НА ВЛЮБЕНИТЕ И ТРИФОН ЗАРЕЗАН НА ОСТАНАЛИТЕ!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #10 -: Февруари 14, 2008, 10:33:37 am »
Ех,толкова се надявах за таб.Не ти се обадих нарочно тези 10 дни,но.........
Каквото и да ти кажа ,няма да е утеха.
Поплачи си ,олеква .Но не се оливай ,ей :lol:
Знаеш ,че много даржа на теб и  ще чакам да ми се обаиш тез дни.
Прегращам те .
И все някога ще успеем,нали?

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #11 -: Февруари 14, 2008, 10:58:05 am »
Само една малка тема за размисъл - кога ти беше последния прегнил преди да си пуснеш кръвен тест?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #12 -: Февруари 14, 2008, 11:02:41 am »
При такива стойности аз лично бих направила и трети кръвен тест.
За 12-ти ден стойността е била прекрасна. Вярвам, че сега е поне 2 пъти по-висока. Много силно вярвам. Дано...

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #13 -: Февруари 14, 2008, 11:17:09 am »
Рали, ами прегнила ми го биха на 24.02 10 000 ед. и според док не е повлиял на тестовете. Теста ми беше 18 дни след това.
Благодаря, уайт, ама казано честно толкова ме е страх, а и док ми каза да не се натоварвам психически.
По принцип вече се опитвам да свикна с неуспеха, но мисля да си купя 2-3 уринни и няколко дни да ги пробвам.
Но всъщност съм реалистка и ............надежда всяка тука оставете
*
« Отговор #14 -: Февруари 14, 2008, 11:29:20 am »
Аз бих казала-Надеждата е нещо добро, а доброто никога не умира!
Ай бегай за нов кръвен сега! :lol:
*
« Отговор #15 -: Февруари 14, 2008, 11:31:57 am »
Но всъщност съм реалистка и ............надежда всяка тука оставете
Не, няма да оставяш Надеждата!!! ...защото тя ще те остави...отивай за нов кръвен тест...може да си приятно изненадана!!! Дано!!!

*
« Отговор #16 -: Февруари 14, 2008, 13:38:21 pm »
Аз не разбирам защо от другия си ник не пишеш, но може би имаш причина или е суеверие.Абе няма значение това.Аз като си мисля сега за тебе,не е ли възможно да са се развивали двете ембриончета и да са вдигали ЧХГ-то, но примерно с едното само да е станало нещо и от там да има спад на ЧХГто в някаква степен? Те затова лекарите май не дават да правим тестове по-рано, защото повечето неща с ембрионите се случват в началото и може да има такива вариации на ЧХГ. Пусни си още един и ако е нараснал, значи всичко е наред. Не забравяй че Мели беше писала,че лабораторни грешки стават и то много,за съжаление.
*

Crystal

« Отговор #17 -: Февруари 14, 2008, 15:23:06 pm »
От уринни тестове няма смисъл в този случай. Трябва да направиш нов кръвен,за да видиш дали чхг нараства адекватно.
Аз имах чхг 27 на 11 ден след замразен трансфер, но три дни по-късно беше 30, което значи че не се удвоява - биохимична бременност. Уринните тестове ми бяха положителни, но какво от това...Само кръвен тест и то поне два теста през 48 часа,при които има  удвояване на чхг може да докажат нормално развиваща се бременност. А ако чхг намалява или остава същото, за съжаление надежда няма.
« Последна редакция: Февруари 14, 2008, 15:25:42 pm от Crystal »
« Отговор #18 -: Февруари 14, 2008, 15:30:41 pm »
Не си спирай лекарствата в никакъв случай! Щом няма цикъл, значи има надежда.
От личния си опит ще ти кажа, че лабораториите не са толкова добри, колкото си мислим. За това изчакай поне още два дни и тогава направи нов кръвен.
*
« Отговор #19 -: Февруари 15, 2008, 09:10:35 am »
Е, добре, щом Пуканка казва, ще пиша от този си ник. Не е суеверие, а имам познати и не ми се щеше да ги тревожа с моите неща, но вече всички разбраха, че това съм аз. А другото - Пуки, как прецени, че рано съм правила тест, като бяха минали 16 дни от пункция и 12 дни от трансфер? Всъщност док ми каза да пусна. А пък за второто ембрионче - добре го каза, ама пусто никак не ми се вярва, щото на всички им се качва ЧХГ-то, само мойто пада - егати късмета, ама нейсе.
Ами всъщност кръвен док каза да не правя, но аз още не съм решила дали да го послушам. Иначе ще ме прегледа, за да се увери, че няма нищо останало и казано честно, аз си мисля, че май отразих една биохимична бременност.
Ами това е. Ако случайно има някакво чудо  8O при мен - ще ви пиша.
Благодаря на всички включили се в темата и успех.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"