Старлетче, мерси
Ето сега конкретните резултати, объркваницата ми стана пълна
Ще помагате, които сте навлезли в темата по-дълбоко, ОК?
Значи, моите изследвания от Цибалаб:
Микробиология - 1. Не се изолират аеробни патогенни микроорг.2. Не се изолира Candida spp. 3. Микроскопски препарат за влагалищна чистота - Много лактобацили, умерено количество епителни клетки, голямо количество левкоцити, при преценка суспектни данни за трихомони - ще се прави явно нов тест за трихомони, аз си мислех, че като кажеш микробиология, се подразбира, че ще гледат и за трихомони, ма не било така, поне така ми каза човекът, който вдига телефона в Цибалаб - бил си отделен тест??Chlamidia ДНК - PCR тест - отрицателен. Този тест струваше към 30 лева.
Обаче, при мъжа ми, в Кандиларов, изследван еякулат:
Хламидия: PCE C.trachomatis антиген - 0.495, cut-off 0.391 - положителен. Препоръка: Препоръчително е изследването да се извършва с уретрален секрет.Коментари на лекари: "Ми как той ще има, ти няма да имаш, не е възможно. Къде ще ги търсим тия хламидии при теб, като сме взели секрет от канала и няма. " "Искате да ви взема уретрален секрет? Тези тестове са много ненадеждни, кръвния също. Хламидията е особен случай, само 2-3 лаборатории правят надеждни тестове в София", едната била в Центъра по паразитни болести.
Дайте някакви идеи какво да мисля.