Милички, изключително сте ми полезни!!
Стар, ти не се притеснявай пък толкова. Аз моя мъж не го питам откъде има, аз като нямам, да не говорим че в началото на връзката ни кръвния му беше 1:16, граничен, но все пак отрицателен. Ама му вярвам и не го натоварвам: къде, какво. Не ме интересува особено в крайна сметка, повече се интересувам как да оправим сега. Той е питал, като си е взимал резулатите в Института по заразни и паразитни болести дали може да се предава по друг начин освен по полов път, отговорили са му че може, но в редки случаи. Не се притеснявай сега толкова, но внимателно проведете лечението и контролите след това. Слушай Старлетчето
Старлетче, кръвният го нямам при мен, но помня, че беше 0:0 (или нещо такова, тогава се учудих, щото бях чувала, че до 1:16 се води отрицателен, пък при мен си беше нула.) Тестът го правих, докато бях с предния си партньор още. После само мъжът ми си прави и излезе това 1:16, на което не обърнахме внимание тогава - след като той е отрицателен (както ни разтълкуваха 1:16) а аз имам отрицателен по време на връзката ми с предния партньор... Затова сега си мислех, че може, ако съм хванала нещо от мъжа ми, но пък PCRът излезе отрицателен, чудя се вече. Още не сме говорили с докторката какво лечение ще препоръча. И на мен не ми се пият излишно антибиотици, затова ми се иска да съм абсолютно сигурна, че при мен няма.
Кажете все пак за тоя кръвен, какъв по-точно да го искам, ако реша да го направя? Ще ми е интересно какъв ще е резултатът, да съм имала инфекция и да съм я преборила сама не ми се вярва много, но може би е възможно? Не съм пила антибиотици от години.