Здравейте
Прочетох повечето мнения в тази тема и вече се чувствам като пълна идиотка, понеже явно само аз не успявам да направя нещо годно за ядене в този уред, да не говорим за наистина вкусно, пухкаво и пр.
Моята хлебопекарна е Moulinex OW5000, виждам че доста хора имат такава и са доволни от резултата, но при мен нищо не се получава и това е
Спазвам всички инструкции от книжката с рецептите, прочетох 10 пъти инструкцията на самия уред, при смесването на съставките следвам описания (и от вас) ред, меря продуктите с електронна везна...резултатът е трагичен. Първата ми мисъл беше, че съставките не са качествени, логично. Да, ама вече смених 3 вида бяло брашно, изръсих сума ти пари за разни екзотични брашна, пшенични зародиши, сухо мляко, пробвах няколко рецепти, няколко марки жива мая...не и не!!! Ще взема да снимам последния "хляб", който направих да се посмеете поне
Единственото, което явно не съм опитвала още е да направя някоя рецепта с мая на прах, забелязах че почти всички ползвате такава, ако и тогава не стане нищо - просто това чудо си заминава в кашона и няма да се ядосвам повече. С такъв мерак я купихме, точно защото и на мен пи писна да ядем разни измислени, боядисани хлябове, ама към момента се налага да продължаваме да ги ядем с пълна сила.
Ще ви бъда благодарна, ако споделите конкретни марки на съставки, които вие ползвате, да ги купя и да пробвам за последно с тях преди да се откажа окончателно.
Радвайте се на своите уреди, дано работят безотказно, благородно ви завиждам за добрите резултати, които постигате.