0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Опитвам се да забременея
« -: Февруари 10, 2008, 14:17:28 pm »
Здравейте момичета!
Много се радвам да съм сред вас.От три месеца се опитвам да забременея за втори път, но нещо не се получава.Пъвият беше без проблем, но сега....Сега чакам да ми дойде на 14.02.и си мисля, че "чевените кхмери" идват.Забравила съм как се чуствах предния път.Сега мн ме болят гърдите, много съм изнервена и притеснена.Усещам ПМС.Чуствам се ужасно.Искам да имаме бебе.... :(
*
Re: Опитвам се да забременея
« Отговор #1 -: Февруари 10, 2008, 14:58:41 pm »
От три месеца се опитвам да забременея за втори път, но нещо не се получава.Пъвият беше без проблем, но сега....
8O Ако 3 месеца ти се виждат проблем,то повечето от нас тук дето се мъчим да забременеем години наред(и то за първи път), какво - да вземем да се гръмнем ли?! Извинявай,ако ти звуча рязко,но наистина погледни реално на нещата -  3 месеца са  нищо,и определено е твърде рано за да кажеш "нещо не се получава" .
Успех и дано ви се получи възможно най-скоро!
« Последна редакция: Февруари 10, 2008, 15:06:43 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #2 -: Февруари 10, 2008, 15:06:37 pm »
Цитат
Здравейте момичета!
Много се радвам да съм сред вас.От три месеца се опитвам да забременея за втори път, но нещо не се получава.Пъвият беше без проблем, но сега....Сега чакам да ми дойде на 14.02.и си мисля, че "чевените кхмери" идват.Забравила съм как се чуствах предния път.Сега мн ме болят гърдите, много съм изнервена и притеснена.Усещам ПМС.Чуствам се ужасно.Искам да имаме бебе....

Мила, твоите скромни опити не могат да бъдат квалифицирани като проблемно забременяване, а този форум е предазначен предимно на семейства с репродуктивни проблеми, изразяващи се в напразни опити година, две ... десет пък и повече.
Просто съм сигурна, че ще дойдеш след още три месеца и ще се хвалиш със своята бременост на момичетата, които се борят с години. Имай малко уважение!
« Отговор #3 -: Февруари 10, 2008, 15:27:38 pm »
Благодаря ви за " топлото " посрещане! Отдавна чета вашите публикации и съм срещала истории, подобни на моите,затова реших да я споделя. Отношението не беше такова.Много добре знам какъв е сайта и форума му.Благодаря ви все пак, че ми писахте.
Пожелавам на всички скоро да видят двете чертияки и да се радват на своите мъници. Мйчинството облагородява и ни прави по-добри.  :crossfingers:
*
« Отговор #4 -: Февруари 10, 2008, 15:35:53 pm »
Шоколанка,не разбирай погрешно думите на момичетата.Постави се поне за секунда на тяхно място.Уверявам те,че никак няма да ти стане приятно как някое момиче подскача от щастие как е забременяла от воле или пък се тръшка,че не се получават нещата от 1-2 месеца.При мен например не става нещата от 8 месеца,но никога не съм си позволявала да хленча,защото наистина е малко времето.1 година е допустимия срок,в който може да изчакаш,без да изпадаш в паника.Едва след това може да предприемеш мерки.Това ми го каза собственият ми лекар все пак.Спокойно само и рано или късно ще се получи :?
*
« Отговор #5 -: Февруари 10, 2008, 15:46:57 pm »
Шоколанка,не разбирай погрешно думите на момичетата.Постави се поне за секунда на тяхно място.Уверявам те,че никак няма да ти стане приятно как някое момиче подскача от щастие как е забременяла от воле или пък се тръшка,че не се получават нещата от 1-2 месеца.При мен например не става нещата от 8 месеца,но никога не съм си позволявала да хленча,защото наистина е малко времето.1 година е допустимия срок,в който може да изчакаш,без да изпадаш в паника.Едва след това може да предприемеш мерки.Това ми го каза собственият ми лекар все пак.Спокойно само и рано или късно ще се получи :?
:good_post: :balk_47:
Ania,взе ми думите от устата :wink:
Shokolanka,тук всеки е бил посрешан топло и от сърце - помня аз колко приятно изненадана бях от приятелската атмосфера,която ме посрещна тук. Въпроса е в съвсем друго -както Аня е казала,само за миг се опитай да си представиш следното - примерно ти се опитваш от 3 години да забременееш(както е при мен),и изведнъж някой почва да ти се жалва,че "цели три месеца" не става(доколкото разбирам всъщност дори третия месец опити не е минал)...Ами гарантирам ти,че ще ти стане тъпо,просто няма как.

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #6 -: Февруари 10, 2008, 15:47:17 pm »
Благодаря ви за " топлото " посрещане! Отдавна чета вашите публикации и съм срещала истории, подобни на моите,затова реших да я споделя. Отношението не беше такова.Много добре знам какъв е сайта и форума му.Благодаря ви все пак, че ми писахте.
Пожелавам на всички скоро да видят двете чертияки и да се радват на своите мъници. Мйчинството облагородява и ни прави по-добри.  :crossfingers:

Получаваш преудпреждение, при повторно нарушаване на правилата ще получиш забрана за достъп. Не е нужно да обяснявам защо, нали?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу