Шоколанка,не разбирай погрешно думите на момичетата.Постави се поне за секунда на тяхно място.Уверявам те,че никак няма да ти стане приятно как някое момиче подскача от щастие как е забременяла от воле или пък се тръшка,че не се получават нещата от 1-2 месеца.При мен например не става нещата от 8 месеца,но никога не съм си позволявала да хленча,защото наистина е малко времето.1 година е допустимия срок,в който може да изчакаш,без да изпадаш в паника.Едва след това може да предприемеш мерки.Това ми го каза собственият ми лекар все пак.Спокойно само и рано или късно ще се получи
Ania,взе ми думите от устата
Shokolanka,тук всеки е бил посрешан топло и от сърце - помня аз колко приятно изненадана бях от приятелската атмосфера,която ме посрещна тук. Въпроса е в съвсем друго -както Аня е казала,само за миг се опитай да си представиш следното - примерно ти се опитваш от 3 години да забременееш(както е при мен),и изведнъж някой почва да ти се жалва,че "цели три месеца" не става(доколкото разбирам всъщност дори третия месец опити не е минал)...Ами гарантирам ти,че ще ти стане тъпо,просто няма как.