0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: След трансфер?
« Отговор #380 -: Май 08, 2008, 13:40:04 pm »
А вие момичета от Варна в коя лаборатория се изследвахте? Колко струва това изследване и за колко време излиза?
Май станаха много въпросите :)

Аз съм си пускала и в "Лаборекспрес" и в "Статус" излиза за около няколко часа, ако пуснеш сутринта, следобед трябва да е готов резултата, струва 20 лв., ако няма скорошно увеличение. Успех :)
*
« Отговор #381 -: Май 08, 2008, 13:49:22 pm »
Ванина, изчакай 7 дни след Прегнила.
Роки, пусни си и в друга лаборатория след няколко дни.
Дори, аз съм най-доволна от лаборатория Надежда. В Статус ми бяха така объркали резултатите, че щях да се побъркам. 19 лв е бета ЧХГ там и до 6 часа вечерта става.Има и експресен вариант за 27 лв. като при него резултатите са готови до час и половина.

Успех на всички ви момичета.
*
« Отговор #382 -: Май 08, 2008, 13:52:19 pm »
Еееее, St, Пуки, благодаря за бързия отговор  :bighug:
Забравих да питам как се води това изследване - достатъчно ли е да кажа само ЧХГ?
Имунологичните и аз правих в Надежда и съм много доволна от обслужването :)
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #383 -: Май 08, 2008, 13:55:52 pm »
А, аз от обслужването не съм очарована, но добре си правят изследванията. Има една баба на рецепцията, дето ме вади извън нерви с туткането си.  :lol: 
Дори , не е достатъчно да кажеш ЧХГ.Трябва да кажеш бета ЧХГ.
« Отговор #384 -: Май 08, 2008, 15:06:45 pm »
Момичета,аз също си правих иследванията в надежда,тая баба,и мене ме побърка,толкова е мудна.Но тези мерни единици в надежда малко ме объркват,в статус си правих също,миналото инвитро,но единиците бяха,като тези в графиките.На вас обясниха ли ви нещо,за (u/u/ml),дали е същото като mlU/ml
*
« Отговор #385 -: Май 08, 2008, 16:06:47 pm »
Аз пък не съм доволна от Надежда и не само заради бабата на рецепцията, много лекари не им се доверяват на резултатите. А за обърквания навсякъде по лаболаториите може да се случи!
« Отговор #386 -: Май 08, 2008, 17:06:13 pm »
st,напълно съм съгласна с теб.Аз правих чхг в статус,което показа 0,00,при положение,че имах два домашни полужителни теста.Бременноста не се разви,но как може,домашния да покаже,а кръвния не,и то толкова отрицателен рзултат.
« Отговор #387 -: Май 08, 2008, 21:34:08 pm »
petg  :bighug:
« Отговор #388 -: Май 09, 2008, 08:58:55 am »
Пуканка, исках да го пусна теста сега /между паузите/, защото трябва да продължа с прегнила, слагаме по 5 000 единици през 5 дни, но явно трябва да изчакам. А момичетата, които си пускат по рано тест, може би не са на прегнил....ОК ще чакам тогава
*
« Отговор #389 -: Май 09, 2008, 15:17:55 pm »
Момичета а след трансфера болят ли ви гърдите.Мен ме боляха от деня на пункцията до 4 ден от трансфера, сега вече нямам никакво  напрежение пък камо ли болка.Днес ми е 9 ден и незнам какво да си мисля може ли да е от достинекса който пих 10 дни.
« Отговор #390 -: Май 09, 2008, 16:44:27 pm »
Рила на мен днес ми е 11 ден от трансфера,гърдите ме понаболяваха към 6-7 ден,но вече не ме болят,имам само ПМС.
« Отговор #391 -: Май 09, 2008, 18:49:44 pm »
Рила и на мен ми е девети ден от трансфера и вече не ме болят гърдите,а бяха доста болезнени до седмия ден-не зная какво да мисля,но не се тревожи не трябва да търсим симптоми,защото всичко е много относително и различно при всяка.Успех ви желая момичета :)
« Отговор #392 -: Май 09, 2008, 18:56:53 pm »
На мен ми е 8 ден след трансфер. До 4-ти ден ми нямаше нищо, а от тогава ме боли кръста.Незнам все едно съм си го секнала.
Но както казва vanitta  не трябва да търсим симптоми.

Успех на всички!!!

« Отговор #393 -: Май 25, 2008, 07:48:28 am »
 :hello2: момичета!!! Да се запиша и аз при вече "трансферираните". Днес ми е 6-ти ден от трансфера и съм добре, като изключим болезнени гърди и подут стомах. Но вчера ми се случи нещо, което ме притесни много искам да знам дали и други от вас са имали такива усещания. Вчера като излязохме на разходка с мъжо ми, при ходенето и по-точно при изпъването на десния крак назад, вдясно ниско долу в областта на яйчника и тръбата се усещаше нещо като опъване, късане, разпъване. Иначе като седя и стоя права не се усеща. Много се притесних от какво ще да е това чувство като разкъсване  :(
« Отговор #394 -: Май 25, 2008, 22:23:31 pm »
Привет и от мен, аз също минах в отбора на "трансферираните".
ЕТ ми беше на 23.05, от днес имам леки "пробождания" в ляво /до яйчника и при пъпа/. Пия но шпа и ме успокоява, но все пак кажете това притеснително ли е? Трябва ли да си лежа?
Благодаря ви предварително!
Успешни процедури и много  :bfp: !!!
*
« Отговор #395 -: Май 26, 2008, 07:33:39 am »
Бисерче,придърпвания,опъвания,леки пробождания,подут стомах,болезнени гърди-всичко това е нормално след трансфера.Може да ги има,но може и да ги няма тези оплаквания.Не се тревожи,почивай си повечко и чакай да минат двете седмички ,а после:bfp: Успех!

« Отговор #396 -: Май 26, 2008, 09:28:19 am »
Здр. и от мен. Днес ми е 10 ден след трансфер и реших да си направя ЧХГ в Санита, но се оказа че там не правили  :( . Момичета от Варна лаборатория Надежда за която говорите е тази до Окръжна болница ли?
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://md.lilypie.com/SQoUp2.png[/img][/link]
*
« Отговор #397 -: Май 26, 2008, 10:05:42 am »
Момичета от Варна лаборатория Надежда за която говорите е тази до Окръжна болница ли?
Да.
Може да направиш кръвен и тук: http://www.laborexpres.com/contact.html
 Успех!  :D
« Отговор #398 -: Май 26, 2008, 10:29:40 am »
Бисерче,придърпвания,опъвания,леки пробождания,подут стомах,болезнени гърди-всичко това е нормално след трансфера.Може да ги има,но може и да ги няма тези оплаквания.Не се тревожи,почивай си повечко и чакай да минат двете седмички ,а после:bfp: Успех!

Благодаря Тини, и на теб пожелавам успех!!!
За мен започна "обратното броене" и знам, че времето е едно и също, само ние го усещаме по различен начин. Сега се настройвам да не усещам как минава времето и след две седмици просто да се обърна и да си кажа, че е отлетяло много бързо.
Пък за резултата - ще видим ...
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #399 -: Май 26, 2008, 21:06:50 pm »
И аз съм след трансфер, ама честно да ви кажа, май малко се поомотах. Мислех че е 12-ти ден, ама днес кат сметнах, реално са 10 дни и половина. ЧХГ сутринта 3.28. Гърдите са ми напрегнати още от пункцията насам, чат-пат ме стяга корема все едно всеки момент ще ми дойде цикъла, но отминава бързо. Повече ме попридърпва откъм яйчниците и все едно ме боцка някак си...А цикъл все още няма...Ниско е ЧХГ, ни пък си имам закъснение, така че....след 5-6 дни пак ще правя тест.