Момичета, живейте си нормално както и преди трансфера:)
Първите 2 опита се пазих като в инкубатор едва ли не, и не се получи нищо. При последния опит, съм ползвала и епилатор, и с гореща вода се къпех (не вряла но не и хладка), и в градината си работех, пиех кофеиново кафе, рано сутрин по една голяма чаша, кола пиех и трева косих с машинка, и не спрях да карам кола от деня на трансфера та до днес:)Все неща, които преди не правех защото "не било хубаво".
Не ви карам да правите всичко това, но не си причинявайте допълнителни терзания променяйки навиците си.
Неможете да навредите на ембрионите си ако сте спокойни и ако вярвате. Останалото ще си свърши природата:)
Останете си усмихнати и уверени, че това е вашият опит и вашето чудо. И това не е доказано, че помага но поне не вреди и мен ме караше да не стъпвам по земята:)
viki_vat, и аз имах болки като твоите след трансфера, корема ми също се стягаше. Пиех нош-па за отпускане на мускулатурата. За болките не помагаше но поне на напрежението в корема ми и до днес помага.
Не те ли отпуска корема когато пиеш нош-па?
Усмихнете се и оставете черните мисли за след теста. Аз обаче ви пожелавам да няма такива и да видите вашите вълшебни 2 чертички:)
Успех момичета:)