0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: След трансфер?
« Отговор #340 -: Април 23, 2008, 11:20:16 am »
Туко що се прибирам от док и бързам да докладвам.
След петъчните претеснения,днес тръгнахме за Варна при док.В Бургас отидох до тоалетна и какво да видя-зацапване.Тотално се гипсирах.Викам на мъжа ми дойде ми,и той се разочарова.Ама тъй или иначе сме тръгнали,ще ходим.Отидохме ,без настроение естествено,обесних на док всичко и той каза,че се случва понякога да се получи биохимична бременост,но все пак да види за какво става на въпрос.И както гледа на монитора ми вика,ама ти си бременна.Видя едно яйчице,каза,че не е кухо.И така вече съм по спокойна.
Цвета браво за добрата новина и сега да се пазиш много!
*
« Отговор #341 -: Април 23, 2008, 11:26:58 am »
Браво, Цвета! Давай го по-спокойно и се пази много!  :flower:

« Отговор #342 -: Април 23, 2008, 12:28:28 pm »
Цвета, това е страхотна новина!
Хайде стискаме палци всичко да е наред и за в бъдеще, а ти си почивай повечко и се пази!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #343 -: Април 23, 2008, 13:01:45 pm »
Пуканка,ами аз си пия лекарства.
АСПИРИН
ФОЛЕВА
ЕСТРОФЕМ
НО ШПА
УТРОГЕСТАН
Сега ми иэписа витамини.Ти пиеше ли нещо по различно?

Цвета, честито!
Това са лекарствата, няма какво друго да пиеш :wink:
За зацапването при повечето се случва, само трябва да лежиш повече първите месеци и да не се претоварваш! Успех ти желая! :D
« Последна редакция: Април 23, 2008, 13:11:20 pm от st »
*
« Отговор #344 -: Април 23, 2008, 13:27:12 pm »
Всичко,което трябва си пиеш Цвете. При мене разликата е че спирах Аспирина като имах зацапване, слагах си и Прегнил.А, и увеличавах дозата на утрогестана временно. Лекарите най-добре си знаят.Твоя е взел мерки.
« Отговор #345 -: Април 24, 2008, 07:50:30 am »
момичета много ви благодаря за хубавите думи и съвети.Какво щях да правя без вас?
*
« Отговор #346 -: Април 24, 2008, 13:00:34 pm »
Здравейте,момичета.Днес ми е 17 ден от трансфера и уринният тест излезе положителен,зацапването може да се каже,че спря.Говорих с д-р Стаменов и се разбрахме след 10 дни да бъде прегледа като продължавам да пия назначените лекарствата.Дай Боже щастието и късмета ни се усмихне в тази 5 годишна борба и този втори опит инвитро завърши с успех.Успех на всички и благодаря,че ви има.
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #347 -: Април 24, 2008, 15:33:38 pm »
На tzveta80 и dalgiia тихи4ко 4естито.Дано вси4ко мионе благополу4но и безпроблемно до края.Аз съм 8 ден след трансфер и се надявам и при мен да се е полу4ило,но още е твърде рано за каквито и да е тестове :wink:Ще трябва да по4акам ,а на успелите да се пазят пове4ко :bighug:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #348 -: Април 24, 2008, 16:42:20 pm »
Петя  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за  :bfp:
На Цвети и dalgiia честито!
*
« Отговор #349 -: Април 24, 2008, 19:42:21 pm »
dalgiia, тихичко честито!  :hug2:
Петя, на теб  :bfp1:

*
« Отговор #350 -: Април 24, 2008, 20:13:53 pm »
браво tzveta, dalgiia !
Тихичко Честито! Много късмет !

Косето е на небето.
« Отговор #351 -: Април 25, 2008, 18:35:32 pm »
 na dalgiia i цвети,тихичко честито и от мен.

petq74 na teb  :bfp:.
 Момичета хубави празници и след това да се отчетете само с хубави новини. :D
« Отговор #352 -: Април 28, 2008, 09:28:26 am »
Здравейте момичета,
и аЗ да споделя тук моите страхове.
Днес ми е 6-ти ден след трансфер ,а от вчера ме Заболя ниско долу,като,когато ми идва и краста ме боли. Хиперстимулация нямах и кьрвене нямам досега.
Болката в корема не е силна и нетьрпима,но постоянна. Ходя сьс страх до тоалетната имам чувството,че сте ми текне крьв.
Тук прочетох,че някои момичета са имали успех,вьпреки болки,но аЗ немога да се успокоя.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #353 -: Април 28, 2008, 09:35:43 am »
Такива болки са нормални. Щом не са толкова нетърпими
според мен няма проблем. Нали знаеш, че симптомите при
МЦ и бременност си приличат. Успокой се и се усмихвай!
Успех ти желая!
« Отговор #354 -: Април 28, 2008, 12:20:03 pm »
  Аз съм 7-ми ден след трансфер.В началото имах силни болки и бях с надут корем,но това отмина.Днес пак почуствах болки,по слаби,но ми се сви сърцето :(
« Отговор #355 -: Май 02, 2008, 19:07:10 pm »
Здравейте момичета,
днес ми е 10 ден след трансфер и вече zнам, че не се е получило. На  8_ми ден о6те ми напраеиха кръвият тест. На 10_ти ден втори тест, който потвърди реzутата. Докторите не са намерили zасега причина,която да пречи на имплантацията.
Наревах се,да ми олекне и 6те продължа напред. Това ми е втори опит ин_витро. Сега сте пробвам със zамраzените, въпреки, че с тях 6анса е малък.
Питам се как чакате до 15,17 ден,като о6те на 8 до 10 ден може да се раzбере?
« Отговор #356 -: Май 02, 2008, 19:13:33 pm »
Здравейте момичета,
днес ми е 10 ден след трансфер и вече zнам, че не се е получило. На  8_ми ден о6те ми напраеиха кръвият тест. На 10_ти ден втори тест, който потвърди реzутата. Докторите не са намерили zасега причина,която да пречи на имплантацията.
Наревах се,да ми олекне и 6те продължа напред. Това ми е втори опит ин_витро. Сега сте пробвам със zамраzените, въпреки, че с тях 6анса е малък.
Питам се как чакате до 15,17 ден,като о6те на 8 до 10 ден може да се раzбере?
*
« Отговор #357 -: Май 03, 2008, 08:43:56 am »
Здравей,Azzara според мен 8,10 ден е рано,защото аз си правих кръвен тест на 12 ден от трансфера и беше едва 9,50IU/ml и се бяхме отчаяли,но на 14 ден повторихме кръвния и отчете 33,49IU/ml.На 17 ден уринен с бледа втора чертичка.Днес 26 ден от трансфера съм на първи преглед,за да видим калко са се захванали и при нас е втори опит инвитро.Надяваме се всичко да е ок.Успех на всички.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #358 -: Май 03, 2008, 09:54:51 am »
Здравей,Azzara според мен 8,10 ден е рано,защото аз си правих кръвен тест на 12 ден от трансфера и беше едва 9,50IU/ml и се бяхме отчаяли,но на 14 ден повторихме кръвния и отчете 33,49IU/ml.На 17 ден уринен с бледа втора чертичка.Днес 26 ден от трансфера съм на първи преглед,за да видим калко са се захванали и при нас е втори опит инвитро.Надяваме се всичко да е ок.Успех на всички.

:bighug:  :crossfingers: успех и стиснати палци от нашето семейство
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #359 -: Май 03, 2008, 15:13:53 pm »
мини при вас се е случило чудото. Много късмет и успех ти желая до края.
А ние сте продължажаме да се борим. :)