0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: секс през ден?
« Отговор #20 -: Февруари 11, 2008, 19:40:24 pm »
Здравейте!Аз съм съвсем нова,но искам и аз да споделя с вас,защото виждам,че си помагате доста(отскоро и на мен-изчела съм повечето от темите във форума)!Ние се стараем да правим секс през ден,но в дните на овулация-всеки ден!Е засега схемата няма  успех,но я изпробваме едва от 3 месеца!Ако не подейства ще пробваме някоя от споменатите по-горе! :00001754:
« Отговор #21 -: Февруари 13, 2008, 09:59:17 am »
Здравейте!Аз съм съвсем нова,но искам и аз да споделя с вас,защото виждам,че си помагате доста(отскоро и на мен-изчела съм повечето от темите във форума)!Ние се стараем да правим секс през ден,но в дните на овулация-всеки ден!Е засега схемата няма  успех,но я изпробваме едва от 3 месеца!Ако не подейства ще пробваме някоя от споменатите по-горе! :00001754:
Три месеца безуспешни опити не са проблем. :) Ако са безуспешни година , токава трябва да предприемете мерки и консултация с док., за да ви направи необходимите изследвания.Желая ти успех и много скоро да се прехвърлиш в другия форум. :lol:
*
« Отговор #22 -: Февруари 13, 2008, 11:28:56 am »
  " Секс през ден от 10 ден на цикъла " ми е странно , въпреки , че и аз съм го чела и лекар ми го е казвал. Аз имам доказана ову на 14 ден чрез фоликуметрия - 3 месеца.Ноември съм забременяла през първите чисти дни след МЦ. 8O Просто се замислям , колко ли шанса съм пропуснала досега?!
както се казва "Божа работа..." :D
*
« Отговор #23 -: Февруари 14, 2008, 20:10:25 pm »
Fatalwoman много благодаря за пожеланието и вдъхнатата надежда!!!Надявам се скоро да мога да се похваля с най-хубавата новина!!!БЛАГОДАРЯ!!!