0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

секс през ден?
« -: Февруари 07, 2008, 11:58:21 am »
Дали е вярно,4е секс се прави през ден когато бебеправите,за6тото това няколко дни подред ни е малко изморително и става без желание :ask:Има ли мами,които са забременявали по тази "схема"?

Re: секс през ден?
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2008, 12:04:02 pm »
Дали е вярно,4е секс се прави през ден когато бебеправите,за6тото това няколко дни подред ни е малко изморително и става без желание :ask:Има ли мами,които са забременявали по тази "схема"?
Д-р Личев е препоръчал на мъжа ми секс през ден "около" моята овулация.Така било "по -сигурно " , че ще я уцелим. На мен ми е малко странно при условие , че можем да правим тестове за ову , пък и се чудя дали ще е така качествен материала при условие , че свършва през ден?!
 А за спермограма например искат въздържанио от 3 до 5 дена.
« Отговор #2 -: Февруари 07, 2008, 12:09:21 pm »
И на мен ми е 4удно,но маи спермита не е достатъ4но годен за оплождане всеки ден?

« Отговор #3 -: Февруари 07, 2008, 12:16:52 pm »
 Погледнато реално е достатъчно само един годен и качествен серматозоид , за стане оплождането , но това е голям късмет. И си мисля , ако свършва през ден , че процента на сперматозоидите с висока оплодителна спосбност ще е по - малък.Е , все пак и прекаленото въздържание не е хубаво , но чак пък през ден ?!
« Отговор #4 -: Февруари 07, 2008, 12:28:20 pm »
Мила,ние сме заедно от 10 год.правим опити от 5 мес.преди6ните мес.секс около ову.всеки ден,то си писва,пробвала ли си през ден?

« Отговор #5 -: Февруари 07, 2008, 12:33:04 pm »
А ние последния път се престарахме /безуспешно за съжаление/ - всеки ден - 6 дни. :oops:
« Отговор #6 -: Февруари 07, 2008, 12:39:33 pm »
Напълно те разбирам,това всеки ден маи не е гаранция!

« Отговор #7 -: Февруари 07, 2008, 12:43:29 pm »
А ние последния път се престарахме /безуспешно за съжаление/ - всеки ден - 6 дни. :oops:
И ние сме имали такива случаи. :oops: :lol:
 Пробвали сме , както през ден около предполагаемата ову , така и всеки ден , като започвахме 3 -4 дена преди , повреме и след това , 3 -4 дена след овуто.По същото време ползваме и тестове за ову почти всеки месец. Това е от 2 ,5 години.Иначе правим опити от около 3 години. Имаме един успешен опит и то , когато си дадохме почивка от секса по график -ноември , декември миналата година , за съжаление завърши с миссед. :(
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #8 -: Февруари 07, 2008, 12:45:00 pm »
Здравейте, мацки! :D
Да ви кажа май това всеки ден, през ден...всичко си е Божа работа. Преди няколко месеца така: аз със стимулация за ову, след това прегнил (казвам го, защото при мен има проблем с ову-то и е голяма радост като ми се случи :party:)...със сигурност фоликула се беше спукал...Преди това даже док ми каза...секс неделя и вторник...ама аз от страх да не изпуснем ову-то...тия дни всичките без пропуск...мисля, че бяха 5 или 6...
Първо, че всичко ставаше толкова насила :(, направо по едно време се отвратих аз, за мъжа ми не знам, но предполагам и на него не му беше особено приятно :( Толкова глупаво се чувствах...не е и истина направо...поне да имаше смисъл, нищо не се получи...Та за през ден не знам как стоят нещата, но знам само, че сексът всеки ден поне при мен нямаше успех...за съжаление :(
Късмет ви желая и стискам палци схемичката при вас скоро да проработи и да се похвалите възможно най-бързо с  :bfp1:  :crossfingers:
« Последна редакция: Февруари 07, 2008, 12:46:34 pm от elma »
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #9 -: Февруари 07, 2008, 12:56:59 pm »
Аз не вярвам на тези схеми,защото пробвах и нищо не стана!Правете любов,а не секс и всичко ще се нареди!разбира се следете ову!Когато наближи времето за О правете любов,но не по схеми!Така ще има по-голям резултат! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #10 -: Февруари 07, 2008, 13:12:19 pm »
  Не губи надежда ! Понякога от голямо значение е и психологическия фактор - положителното мислене , спокойствието , вярата!Мисля , че при нас се случи точно това - докато повечето док. ни отправяха препоръка " за икси " , един док. каза , че е възможно да стане и по естествен път , или с инсе. И ние доволни , спокойни и щастливи решихме , че започваме да действаме по въпроса с инсето след Нова Година.Дори не помня кога , кои дни сме правили секс , не съм следяла ову или БТ...Но се случи !
 По въпроса за схемите мисля, че има логика , защото се избират най - фертилните дни за жената и е логично тогава половата активност да се стремим да е по - голяма.Как физически се справяме с положението  или как го изживяваме емоционално (секса по график) е друг въпрос , който и мен ме тормози!
*
« Отговор #11 -: Февруари 07, 2008, 13:24:18 pm »
Право да ти кажа, предните месеци правихме всеки ден около ОВУ, но ефект никакъв. Този решихме да дадем повечко време на бойците да пораснат и правихме по-нарядко, както дойде и когато имаме желание. В деня на положителния тест не пропуснахме, но после пак прескочихме един ден. Дали е имало резултат ще ти кажа след няколко дена, но във всеки случай беше много по-приятно :P
*

elma

• 1289
« Отговор #12 -: Февруари 07, 2008, 13:27:02 pm »
Ние също се готвехме за инсе януари, ама аз с моя нередовен цикъл...той си има собствено виждане явно :D...
Вече ми е 43-и ден...температурата ми се повиши около 35-36-и ден и още е височка, правехме си секс този месец без никакви схеми...просто, когато искаме...трябваше просто да ми дойде и да започнем подготовката за инсе...
Не знам нито дали е имало със сигурност ову, нито ако е имало, кога точно е било...но аз вярвам в чудеса...току виж пък не се стигне до инсе...ха-ха...голям оптимист съм...толкова време да не става и изведъж точно преди инсе-то да се получи... :D :D :D
« Отговор #13 -: Февруари 07, 2008, 13:32:23 pm »
 Елма , тест прави ли ? От сърце ти желая това да е твоя месец ! :D
*

elma

• 1289
« Отговор #14 -: Февруари 07, 2008, 13:39:30 pm »
Ах, дай Боже, всекиму!!! :D
Правих тест на 35-и ден. Отрицателен - не че очаквах друго, но все пак...всички знаем какво изпитваме като видим категоричната една черта :( Ако до два дни не падне температурата до 36.7-8 ще направя пак :)

*
« Отговор #15 -: Февруари 07, 2008, 13:40:44 pm »
Да ви кажа, когато станаха нашите бебета правихме любов всеки ден, като младоженци  :lol:. Но незнаех кога ми е О, защото това ни беше медения месец и реших да не следя и меря нищо. Така че кураж, всеки един месец може да е успешния  :D
« Отговор #16 -: Февруари 07, 2008, 15:17:54 pm »
Да ви кажа, когато станаха нашите бебета правихме любов всеки ден, като младоженци  :lol:. Но незнаех кога ми е О, защото това ни беше медения месец и реших да не следя и меря нищо. Така че кураж, всеки един месец може да е успешния  :D
Много романтично се е получило при вас! Желая ти лека бременност и  сладки бебчета на финала! :D И ние си устройваме романтични рандевута :lol:, ама аз дори и подсъзнателно си правя сметката за овуто.
« Отговор #17 -: Февруари 07, 2008, 17:38:56 pm »
Ах, дай Боже, всекиму!!! :D
Правих тест на 35-и ден. Отрицателен - не че очаквах друго, но все пак...всички знаем какво изпитваме като видим категоричната една черта :( Ако до два дни не падне температурата до 36.7-8 ще направя пак :)

Раничко ти е за тест за бременност. Като гледам О ти е била на 32, 33 ден...както си отбелязала. Няма как да ти хване теста за бременност на 35 ден. А това, че си оптимист е хубаво...май няма да стигнеш до инсе. Ще видиш, че скоро ще се похвалиш с ++++:)

*
« Отговор #18 -: Февруари 07, 2008, 20:31:52 pm »
Това, което аз съм чела е - секс през ден от 10 ден на цикъла+тестове за ову, когато отчете положителен всеки ден в продължение на 3 дни и после пак през ден.Тъкмо започнахме да го пробваме и се наложи операция заради миома и еднометриоза. :(
Сега съм решила да не го правим по график, а за кеф! :)Но въпреки всичко подсъзнателно си пресмятам и се надявам, че се е получило.
Пожелавам го на всички ви! :bighug:

« Отговор #19 -: Февруари 08, 2008, 13:09:38 pm »
  " Секс през ден от 10 ден на цикъла " ми е странно , въпреки , че и аз съм го чела и лекар ми го е казвал. Аз имам доказана ову на 14 ден чрез фоликуметрия - 3 месеца.Ноември съм забременяла през първите чисти дни след МЦ. 8O Просто се замислям , колко ли шанса съм пропуснала досега?!