0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЦС при д-р Емил Кова4ев - Варна
« -: Февруари 06, 2008, 20:03:08 pm »
  Предстои ми да направя цветна снимка при д-р Кова4ев в АГ-то след няколко дни.Направих консултация днес с д-р Александров и с д-р Кова4ев,но не ми споменаха,4е трябва да направя мокробиология и хламидия както про4етох тук.Последно хламидия правих преди 2 години и беше отризателна.
  Тази ве4ер, или утре ще ми доиде и докторите ми казаха да отида на последния ден от М. и няма да има време за микробиологията.Какво ще ме посъветвате да направя?Да из4акам следващия месец ,или да отида след няколко дни?
 И до моми4етата ,които са си правили тези процедури при тях-Правихте ли тези изследвания?
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: ЦС при д-р Емил Кова4ев - Варна
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2008, 20:25:39 pm »
  Аз не съм правила тези изследвания преди цветна снимка.Не са ми ги искали.Споко,щом хламидията ти е била отрицателна,няма място за безспокойство(нали не си сменяш партньора често :lol: ).Иначе след снимката ще ти бъде изписан антибиотик,който да предотврати евентуална инфекция.Ако имаш съмнения за гъбички или други неразположения,отложи снимката,но ако всичко е наред,наистина микробиологията няма да е наложителна.Успех със резултата! :goodluck:
Re: ЦС при д-р Емил Кова4ев - Варна
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2008, 20:41:24 pm »
  Благодаря ти за бързия отговор.Преди седмица ходих на гинеколог,защото ме притесняваше те4ението ми,но докторката ми каза,4е не вижда нищо притеснително и 4е няма смисъл да пускаме микробиология.Изписа ми Флоражин ,мисля 4е беше и сега вси4ко е ок.Само дето мои4кия направи бъбре4на криза преди 3 седмици и док. искаше урокултура,която о6те не сме направили.Днес или утре и това 6те свършим.