...незнам как ги определихте в какъв стил са?Как има хора отговарящи нормално...
...мисля,че самото секцио е по-трудно и болезнено за майката
Виж, мила, хайде да се разберем - колкото ти имаш право на мнения, толкова и всички останали, така че бъди така добра да не квалифицираш хората на нормално отговарящи и, предполагам, ненормално.
Мисля, че най-нормалното нещо на този свят е, когато вече не помниш от колко години чакаш бебето, когато имаш и един разбит брак зад гърба си, поради същата причина, последното нещо на този свят е да мислиш дали и колко болезнено ще е раждането и не съм единствената, хиляди са като мен...разбираш ли? Нищо не разбираш, иначе нямаше да ги правиш тези лековати коментари... последното нещо в най-чакания и важен ден в живота ти ще е за твоята болка - ако ще парченце по парченце да те режат; о, повярвай или поне се опитай - едно секцио може да бъде много голямо изпитание не само за теб, но и за целия екип,... ще мислиш само и единствено да чуеш бебешкия плач като излезе и когато излезе, независимо как, и да няма усложнения при бебето, не при теб -ако ще след това да умреш, защото ти отдавна си спряла да бъдеш най-важната, толкова отдавна, че вече си забравила от кога.
Но и това нама да го разбереш. То си личи от постингите ти в темата - интересува те единствено теб самата и твоите чувства.
Съжалявам ако съм те засегнала, но поне съм откровена.