Violet и на мен гинеколожка ми каза, че интернет е вреден, ама ако не беше той, незнам какво бих правила. Нали трябваше все пак да си назначавам лично изследвания, за които научавах от нет-а
Както и да е.
След оризовото брашно аз дадох Елда на Хип, /безмлечна/, Джам ме открехна. Елдата е полезна, разнообразява ориза, ние с нея не сме имали проблем. Царевица и ориз дадох скоро, пак без проблем, но ти си знаеш детето. Имало и с някакви рожкови, ама аз така и не я намерих тази каша.
Аз да ви кажа правих незнам кисел или кво, май баш дето му викат "кисел" - 160 мл. вода с една чаена лъжичка нишесте, свари се, поизстина и добавих АМ, колкото си се добавя за 150 мл. вода /5 мезурки/, стана млечен крем, доста вкусен, добавих и половин бурканче Хип круша - много й хареса.
Не ми е казала
че са и писнали кашите, ама за разнообразие понякога ше давам, ако ще и да се разчуе.
Искам да ви питам за мляко с ориз, ама вместо мляко ще слагам АМ. Някой правил ли е такова нещо и дали става? Тя с ориза и по-едри парчета няма проблем, яде си ги.