Благодаря за включването момичета, подхода го изкусурих, преценявам да е с бисквитка Хип, но количествата преосмислих - четвъртинка, четвъртинка, половинка, половинка, цяла....
С тия млека дето съдържат и това е писано милион пъти - няма единно мнение. То и на НАН-а ми пише, че има обезмаслено мляко, но не пише технологията на обработка. Според мен в Хипските б-тки също се предполага, че по някакъв начин е адаптирано. Нали и д-р Бърди не един път е казвал, че на бебешките продукти, независимо как е посочено млякото, се смята за подходящо за бебета.
Вече незнам и аз
Купила съм пуйка с тиквички и ориз на Нестле, бързах и грабнах един буркан, за разнообразие. После естествено прочетох подробно съдържанието - сметана
Егати, а то си е за от 8 мес. Струва ми се, че си правят все пак обработки.
сварих и дадох една авентска лъжичка първия ден. както се захранва с всяка нова храна, така и с глутена.
Това защото Марти е предразположен към алергии или? Аз май вече по-смело го давам предвид липсата на фамилни обременености от алергии и това, че до момента тя не е проявила никаква проблеми към храни. Не започвам с една, а с 3,4 дори и 5 лъжички понякога, когато действително новата хране е известна, че не е алерген в масовия случай.
Искам още един въпрос ако позволите - домата някой писа май, не съм сигурна де, че е алерген, че и детето му почервенели бузките от реакция. Но, мога ли да захраня не с купен разбира се домат по това време, а да въведа домат с някое пюре? Има много пюрета с месенца, в които има и домат?