Момичета аз съм по скоро за темата захранване, а не хранене, но знам, че всички вие с опит бихте ми помогнали в морето от схеми и съвети за захранването. Моят Боби е на 3м. и 3 дни, хапва си АМ - 6 х 160 мл. и изобщо не се чувства преял, вече си е удвоил теглото /тръгнахме от 2500, сега е 5 кг./, педиатърката ни посъветва да започваме с плодовото пюре, като в началото наблягам на това, в което преобладава тиквата или тиква и морков/като добавям по малко АМ, че да не му е толкова рядко// и така докато навърши 4 месеца да е захранен със плодовото пюре./тоест тя ми каза да стигнем до изместване на примерно 1-о обедно хранене от АМ с пюрето.Бих искала да чуя и вашето мнение, за това дали наистина не е време да почваме пюрета, а и друго - разглеждах състава на пюретата и ми направи впечатление, че тиквата и моркова са в зеленчуковите, а не плодовите, а тя изрично ми каза - плодови.. Ох със сигурност за тези, които вече са минали този път е досадно да четат за това захранване, но все пак ще се радвам ако ме насочите.