здравейте мацки
и аз не съм писала отдавна, а като гледам нещата тука лекинко са се позакучили, та се питам, дали не е време да ни отворят нова темичка, че пак да тръгнат положителните резултати? аз този месец съм от групата на "бойкотиращите' всякаки методи за изчисление на овулации, мерене на Т и тем подобни
просто ми писна и малко почивам, а и не искам да тормозя милото
Rouzi,дано да те зарадвам - преди няколко дни научих, че една твоя адашка е бременна (ти си Роси нали не бъркам), та като разбрах и веднага се сетих за тебе, казах си "дано скоро и Rouzi от "Зачатие " да е
simoni колко много въпроси само имаш...
знаеш ли, голяма част от нещата, които научих, когато се регистрирах тук, бяха от темите, които са били пускани - хващах някоя тема и я изчитах цялата. беше ми изключително полезно!! а и тук винаги има момичета, готови да ти отговорят на всички въпроси!!! ако приемаш съвети - защо не си направиш графика и не започнеш да мериш БТ? така щее по-лесно да разбереш кога ти е била ОВУ, защото не винаги се пада на 14-тия ден от МЦ, дори той да е на 28 дни.
искам да ви кажа, че тук се чувствам прекрасно, благодаря ви, че сте се регистрирали в този прекрасен сайт!! стискам палци на всички, няма да изреждам имена, че да не изпусна някой!!
НО мноого стиснати плаци на meli_81 и Remi за
п.с. а някой да е чувал нещо за Натали? че нещо се изгуби напоследък, дано всичко да е наред с нея!!!
НА ВСИЧКИ