0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета, и от мен!
Аз докато приключа със сутрешното пролетно почистване и то стана обяд. Ама сега какъв кеф ми е да си пия на чистичко!
А Сега за вас:
Биди, мила, ще видиш сакчето, няма начин! Успокой се и си почивай и се радвай на живота, зараждащ се в теб, точно когато и Природата се ражда отново. Осмото небе е много хубаво място за това  :D.
Роузи, съжалявам, миличка Викам да я хванем всички тая м., да я вържем и никакво пускане, докато всички не гушнем малките си ангелчета!
Успех на всички нечакащи, ловуващи и изпращащи! Аз съм от последните и скоро ще гоним  :egg: отново. Ха дано излезем по-бързи, този път  !!!
Но сега ми е едно такова пролетно и май доста се поувлякох! Хайде, много пролетно настроение и на вас ,
« Последна редакция: Февруари 23, 2008, 11:47:00 am от vessska »
Don't worry, be hippy
*
Роузи  :bighug: , sof  само добри новини като се върнеш от доки!  :D
vessska,sof,ние ще си нечакаме долу горе по едно и също време другия месец :D
sof ,чакаме те с добри новини от доки :crossfingers:
tani77 :bighug:,благодаря ви момичета ,радвам се че ви има ,с вас живота е прекрасен.
Няма ли някой да се хвали вече,изоставаме от към  :bfp:
*
Ей, момичета от къде ги взимате тия хубави картинки с пожелания, слънчица и мечета? "Светнете" ме и мен на тях.
Рози, значи пак сме заедно в битката следващия месец и този път ще я спечелим.  :hbirth:, да си жива и здрава! Не разбрах кога си родена, но имаш  :balk_21: от мен и скоро да излезнеш и ти от Сатурновата дупка и тогаваааа, да види тая лелка, ще има як побой над нея  :lol:.
Сигурно е имало много подаръци за теб от любими хора  :balk_5: , а бебоците идват когато си искат и ние просто трябва да сме готови да ги посрещнем, уви, те не са ни подаръци.

Аз съм се "наточила" за ново инсе. Днес говорих с доки и каза, че може да не почиваме, та от утре пак съм на клостил. Оооох, пак започва "лудото препускане" - от работа при доки и обратно /в работно време/, добре че шефа ми е "пич" и има маршрутки в Софето, че да гоним яйцето  :lol:
Мнооого взехте да се ослушвате и да си мълчите, как пък никой не се похвали, бреййййй, какви сте потайни само ...
Нищо няма да ви стане ако ни зарадвате с  :bfp:
 :lol: :lol: :lol:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Sof, как са хормоните?
Ами аз вчера не стигнах до лаб, защото свърших парите като платих тока :x, но днес консултацията ми мина добре. Според графиката ми най-високата температура във ФФ е 36,7 - доки ме иска на УЗ в деня, когато засека такава БТ да провери фоликулите и дали образувам доминантен. След този преглед ще зависи колко често ще ме вика - дали през ден, или на + резултат от О тест. Щи измерваме някакви обвивки, дали се пука и ако не се пукне започваме хапчета, не ми каза какви, като ще следим О за 3 месеца, и след това ми говореше за оперативна намеса за премахването на част от обвивката, в случай, че имам проблем с пукането на фоликула. Не знам дали някой разбра нещо, но ви предавам разговора ... До тука на мен ми е ясно, че пак ще меря БТ, пак ще препишквам тестове и този път ще ми проследява тя овулацията.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Zdraveite 4estito momi4eta, i pojelavam uspex na vsi4ki :D
i az 4akam dve 4erti4ki. Nqmam turpenie da doide bebo
uspex
Соф, това ми свучи като лапароскопия или лапаротомия /не съм съвсем наясно/,което не е страшно, за да "надупчат" или "обелят" яйчниците, ако не се пукат фоликулите. Но нека някой по-запознат да каже.
Бисерче,благодаря ти мила за подкрепата,р.д. ми е на 25.Желая ти много късмет и нека завършиш инсето с  :bfp: :crossfingers:.А ето тук има готини картинчици http://www.fantasygif.it/
Sof,и на мен ми звучи като лапаро ,оперативната намеса ,закоято ти е казала доки.Вярвам ,че скоро всичко ще мине и ще бъдеш една щастлива мама.
 lola_veni :welcome:пожелавам ти още този месец :bfp:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Мнооого взехте да се ослушвате и да си мълчите, как пък никой не се похвали, бреййййй, какви сте потайни само ...
Нищо няма да ви стане ако ни зарадвате с  :bfp:
 :lol: :lol: :lol:

Мълчим, мълчим, и само гледай другия месец какво става...Като започнат да валят  :bfp:

Роузи-анна, доколкото разбрах тепърва предстои. Избери най-вълнуващият и красив момент от твоя празник, изгрева или залеза, появата на първата звезда на небето, или просто първата целувка на любимия, и си пожелай нещо истински, с цялата сила на сърцето си, от дълбините на душата си.

Момичета, горе главите че иде пролет, а с нея и .
« Последна редакция: Февруари 23, 2008, 22:04:06 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА :D
rouzi-ana съжалявам за скапаната Лелка  :bighug:
Соф, това ми свучи като лапароскопия или лапаротомия /не съм съвсем наясно/,което не е страшно, за да "надупчат" или "обелят" яйчниците, ако не се пукат фоликулите. Но нека някой по-запознат да каже.
процесът на обелване на яйчниците,мисля,че се нарича "фенестрация" ,лапароскопията е само операцията(дупчиците,камерата.. и т.н.)!т.е. може да се прави лапароскопия без фенестрация...две различни неща са.. :D
 sofдано ти кажат,че се пукат фоликулчетата(но дори да не се пукат,не е задължително да е заради по-дебела обвивка,потърси второ мнение)!ако се окаже,че искат да ти правят фенестрацията задължително потърси поне още едно мнение,защото въпросът е спорен-има момичета,които са забременели в първите 1-2 месеца след фенестрацията,но има и такива, при които след определени месеци е настъпило съмнение за изчерпване на яйчниковия резерв,защото след "обелването" са се пукали по-няколко яйцеклетки на МЦ.. :( !при кой лекар ходиш sof?(ако не е тайна?)
« Последна редакция: Февруари 24, 2008, 08:32:37 am от любопитка »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

everything_possible

• 957
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Добро утро ! Весел ден и много положителни емоции  :bighug:
*
Добро утро и от мен  :D
Аз днес съм малко депресирана ,защото гадната лелка ме навести даже с 2дни по-рано :(, а така силно се надявах....еххх.

На всички ви пожелавам ,готин и усмихнат ден, а на чакащите успех:goodluck: :balk_69:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Добро утро момичета! :D
Бисерче много съжалявам мила :(, но пък толкова ми хареса ведрото ти настроение и толкова спокойно гледаш на нещата, че и на мен ми подейства. Май има какво да науча от хора като теб и ще се опитам и аз да приемам неуспехите като нещо временно и просто отлагане на красивото чудо :)
Роузи да си прекараш хубаво на рождения си ден и да знаеш, че подаръците за теб тепърва предстоят :)
Катенце не мога да свикна още с новия ти ник и днес се чудих къде се губиш :lol:, после се усетих и видях, че си писала :oops:
everyting_possible, много сладки картинки избираш. Наистина откъде ги намираш. Страхотни са!!!
На всички момичета, които съм пропуснала желая прекрасна и слънчева неделя, много усмивки и предстоящи +++ резултати
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Добро утро ,  момичета!

Толкова сте готини , че думи нямам!
Ако не сте вие ще съм в отвратително настроение! Аз съм в преследване на яйцето следващите дни,  :bighug: за всички! И много  :bfp:  този месец!
Аз съм в преследване на яйцето следващите дни, 
Ще гоним двете  :lol:, дано да е успешен улова :eggsperm:
*
Добро утро и от мен момичета (то май вече е добър ден) :oops: :lol:
Станахме 3 с гоненето  :00001754: .... и желая на всички нас  :bfp:
И искам да ви кажа че наистина сте много готини всички... :00001754:
УСПЕХ
*

everything_possible

• 957
everyting_possible, много сладки картинки избираш. Наистина откъде ги намираш. Страхотни са!!!
На всички момичета, които съм пропуснала желая прекрасна и слънчева неделя, много усмивки и предстоящи +++ резултати

Роузи вече го написа, но ето го пак http://www.fantasygif.it/ . Опитвам се да ви създам добро настроение !
everything_possible :balk_21:,много си сладка .
bebence,silvi4ka,_Elfita_,успешен лов  :00001754:
eagle :bighug:няма да се отчайваме ,защото скоро и ние ще бъдем така preggo :D