0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ДНЕС БЯХ НА ДОКИ. ОТНОВО НИЩО НЕ ВИДА. КАЗА"ОЩЕ СЕ КРИЕ И НЕ СЕ ПОКАЗВА". НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ БЕШЕ СИГУРЕН ЧЕ СЪМ БРЕМЕННА, И МИ КАЗА УТРЕ СУТРИН ДА НАПРАВЯ ОЩЕ ЕДИН ТЕСТ. НАПРАВИХ ГО ВЕДНАГА ЩОМ ОТИДОХ НА РАБОТА, ВТОРАТА ЧЕРТИЧКА БЕШЕ ПО НАСИТЕНА ОТ КОНТРОЛНАТА. ВЗЕХ СИ И ОЩЕ ЕДИН И СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА, КОГАТО ОТИНА ОТНОВО ДА МЕ ГЛЕДА, ЩЕ ГО ПРЕПИКАЯ В ПОЛИКЛИНИКАТА. ДАНО ТОГАВА ПОВЯРВА.
ИМАМ ПИТАНЕ: НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧА ДОКИ В ТОКУДА, ГОВОРИХ ЕДИ ПРИЯТЕЛЕ, ТЯ РОДИ ТАМ И БЕШЕ МНОГО ДОВОЛНА, НО ДОКИТО ПРИ КОЕТО Е БИЛА ПРЕДПОЧИТА ДА ПРАВИ СЕКЦИО, А АЗ ПРЕДПОЧИТАМ НОРМАЛНО РАЖДАНЕ(ОСВЕН АКО НЕ СЕ НАЛОЖИ).

ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА ДЪЛГИЯ ПОСТ :oops:

ПРЕГРЪЩАМ ВИ ВСИЧКИ, ПОЖЕЛАВАМ ВИ В НАЙ-СКОРО ВРЕМИ И ВИЕ ДА СТЕ НА МОЕТО МЯСТО. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА.  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
ДНЕС БЯХ НА ДОКИ. ОТНОВО НИЩО НЕ ВИДА. КАЗА"ОЩЕ СЕ КРИЕ И НЕ СЕ ПОКАЗВА". НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ БЕШЕ СИГУРЕН ЧЕ СЪМ БРЕМЕННА, И МИ КАЗА УТРЕ СУТРИН ДА НАПРАВЯ ОЩЕ ЕДИН ТЕСТ. НАПРАВИХ ГО ВЕДНАГА ЩОМ ОТИДОХ НА РАБОТА, ВТОРАТА ЧЕРТИЧКА БЕШЕ ПО НАСИТЕНА ОТ КОНТРОЛНАТА. ВЗЕХ СИ И ОЩЕ ЕДИН И СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА, КОГАТО ОТИНА ОТНОВО ДА МЕ ГЛЕДА, ЩЕ ГО ПРЕПИКАЯ В ПОЛИКЛИНИКАТА. ДАНО ТОГАВА ПОВЯРВА.
ИМАМ ПИТАНЕ: НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧА ДОКИ В ТОКУДА, ГОВОРИХ ЕДИ ПРИЯТЕЛЕ, ТЯ РОДИ ТАМ И БЕШЕ МНОГО ДОВОЛНА, НО ДОКИТО ПРИ КОЕТО Е БИЛА ПРЕДПОЧИТА ДА ПРАВИ СЕКЦИО, А АЗ ПРЕДПОЧИТАМ НОРМАЛНО РАЖДАНЕ(ОСВЕН АКО НЕ СЕ НАЛОЖИ).

ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА ДЪЛГИЯ ПОСТ :oops:

ПРЕГРЪЩАМ ВИ ВСИЧКИ, ПОЖЕЛАВАМ ВИ В НАЙ-СКОРО ВРЕМИ И ВИЕ ДА СТЕ НА МОЕТО МЯСТО. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА.  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Биби ,много бързаш.Кой ден закъснение ти е?

Оф бисерче недей така  :(, знам, че има такова розово течение в дните около М., не спирай лекарствата и дано днес не е дошло с пълна сила :crossfingers: Лекарите казват, че жените се отчайват точно в такива дни с такова течение, спират лекарствата, а пък се оказва друго и сами предизвикват идването на М.
Дано, дано, дано ти грешиш, пък аз съм права.

Мила, не греша, вчера беше розово и си пих лекарството, но днес наистина е "с пълна сила", така че - следващия месец  :lol:
Мина ми "дупката покрай рождения ден" и сега наистина дори не ми е гадно, защото го очаквах.
На теб ти  :crossfingers:
*
днес е 10 ден. Но вече не ми пука какво мисли доки. днес съм на осмото небе......

*
днес е 10 ден. Но вече не ми пука какво мисли доки. днес съм на осмото небе......

Биби,възможно ли е да не си изчислила точно датата на овулация?! Може би е била по- късно и още да е рано за плоден сак... Желая ти всичко хубаво.. :bighug:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Биби,аз мисля да не се притесняваш!Знаеш,че това е много деликатно и е напълно възможно да се вижда още нищо!Но това не значи че няма бременност!Изисква се малко повече време за да се види плоден сак!А дотогава на теб пълно спокойствие и само положителни емоции! :balk_21:
*
Плодния сак се вижда при ЧХГ над 1000.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Биби, продължавай да си стоиш на "осмото небе" и всичсо ще се нареди! Както казват момичетата - може да е било и късна овулация!
Пуки, с теб какво се случва? Не звучиш много като себе си! Всико е наред, нали?!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Биби, продължавай да си стоиш на "осмото небе" и всичсо ще се нареди! Както казват момичетата - може да е било и късна овулация!
Пуки, с теб какво се случва? Не звучиш много като себе си! Всико е наред, нали?!
Що бе?Кво му е на звученето ми? :lol:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Днес мина цветната ми снимка  :D  Включвам се в групичката тръгнала на лов   :00001754:
Хайде Красико "на слука" и да хванете яйчицето.
Пуканка, Реми, чакам вече да се похвалите значи  :lol: :lol: :lol:.
Соф и аз да кажа - много си готина с тази прическа - много секси е  :lol:!
И аз се подстригах и колегите ме питаха за кого съм се "наточила" така? Ама мен мъжа ми ме видя още вчера  :lol: /аз за него де  :lol:/. Днес се чувствах превъзходно /може би заради слънцето и топлото пролетно временце/  :lol: То май е подходящо за гуши-гуш  :lol:, ама ще почакам няколко дни, да изпратя лелката. Мая, ние сме заедно с теб за следващия месец, нооо "септември ще бъде май"  :lol:
Биби, сигурна съм, че скоро ще се види сакчето и официално ще преминеш в сайтчето на  preggo.
Игълче, по-оптимистично де, ти също си наред  :cloud: :garden:
lubaboiko а с теб какво става, няма ли да почвате лова?
Andreaivano мисля /не съм сигурна/, че е важно ЛФ да е над 10-12 дни /14-15- екстра/, иначе за общата дължина на МЦ не съм чела подробности, но предполагам, че дължина под 23-24 дни е леко притеснителна.
Сори за дългия пост  :balk_56: :balk_21:
krasiko,хайде мила успешен лов .Предполагам резултата е ок от снимката.
Биби,спокойно миличка,скоро ще видите сакчето.Бебчо сигурно е много срамежлив :D
biserche :bighug:И мен днес лелката ме навести,а така очаквах да получа един дългоочакван подарък за рожденния си ден,но...някой следващ месец може би.
Момичета,стискам палци на всички нечакащи :crossfingers:
Здравйте и от мен.
Стискам палци на Биби, скоро да се види и от доки плодното сакче и в него малко тупкащо сърце :wink:
Аз тея дни нещо бях в депресия (вече почвам да се чудя кога ще ми мине напълно).Даже пих и Деанксит :?
Пожелавам много късмет и положителни тестчета.Аз мисля да си взема тестове за овулация и дано този път стане, че и това ми допринася за депресията.Момичета сутрин с първото пишкане тестовете за овулация ще отчетат ли правилно?А и искам да попитам (сигурно ви е писнало от едни и същи въпроси) след като покаже 2 черти теста (два последователни дни) значи че не съм в овулация А че ще бъда от 12 до 24 часа нали?И ако може да ми кажете всеки ден "любов" прекалено често ли е в дните около овулацията?
Сори за безбройните въпроси ама съм си такава - любопитна и любознателна  :wink:
 :bighug: и много  :bfp:
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
ladybebi теста за ову се прави следобяд. То си пише и на опаковката. Не е като тези за бременност. И по принцип покрай дните за ову винаги са 2 чертичките. Трябва да следиш тестовата чертичка да е по - тъмна от контролната. Тогава вече означава че след около 24 до 48 часа ше си в ову. и всеки ден не е много. И през ден става даже по добре та да са по узрели бързаците.  :wink:

Мацки, тъй като всички ви имам за много добри приятели, реших да ползвам за потр. име обръщението, което ползват всички мои приятели! Иначе това съма аз - baby_s
Sof,нашите общи неща доста станаха ....еднаква прическа , по едно и също време си посрещнахме лелката , сега пък разбирам , че сме и адашки  :D
Днес мина цветната ми снимка  :D  Включвам се в групичката тръгнала на лов   :00001754:
:goodluck:  , дано ловът е успешен !!!!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Хайде , ставайте сънливки  :brush:  :coffee:  Да правите тестчета и  някоя от вас да ни зарадва с  :bfp: Хубав ден от мен :flower:
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
  Здравейте момичета. Най-сетне изчетох всичко в този форум и реших и аз да се включа. З-то е хубаво да споделиш с хора, които някак са ти близки без да ги познаваш. Дано да ме приемете. Аз отдавна не следя графики. Радвам се на новата си работа и евентуално ще правим инвитро, но след време.
  Успех на всички.
  Със сигурност знам, че ще станем мами все някога. Когато му дойде времето.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Що бе?Кво му е на звученето ми? :lol:
Ами не знам... принципно си винаги една приповдигната, а сега си станала май леко... лаконична... извинявай, но някак ми е такова усещането! Дано да се лъжа! В никакъв случай не искам да ти обидя, или засегна!
Мацки, тъй като всички ви имам за много добри приятели, реших да ползвам за потр. име обръщението, което ползват всички мои приятели! Иначе това съма аз - baby_s
Sof,нашите общи неща доста станаха ....еднаква прическа , по едно и също време си посрещнахме лелката , сега пък разбирам , че сме и адашки  :D

Ами щом е така - здрасти, адаш! Хайде, като станаха толкова съвпаденията, да съвпаднем и с бременеенето!
...И мен днес лелката ме навести,а така очаквах да получа един дългоочакван подарък за рожденния си ден,но...някой следващ месец може би.
Съжалявам, миличка! А графиката ти беше толкова хубава...
Мацки, аз допивам кафето, пускам един душ и в 12 отивам на среща с доки... Ще се включа после да споделя какво е казала тя! Приятен ден ви желая!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Добро утро, момичета!Току що се излюпих  :lol: :lol: :lol:.Временцето е страхотно, топло и слънчево и аз се чувствам по същия начин.Желая на всички много положителни  емоции и изненади през деня  :balk_600:.
Sof, как са хормоните?