0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

п.п. момичета не се ли сетихте аз коя съм..смених си само потребителското име..?

Аз май се досетих Кати13  :wink: ако не се лъжа.
Пожелавам на вси4ки моми4ета които 4акат лелката да ги подмине за  9 месеца,а тези които са на лов да хванат проклетото яй4ице .Няма ли некои да се похвали скоро с :bfp:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
clevergirl_75, знам че е кофти в чужбина! И аз през по голяма част от година не живея в БГ!!!  :?
Но пък да ти кажа като се докопаш веднъж до специалист, много бързо и ефективно действат! Не се разкатават и би трябвало да ти е безплатно.
Има темичка АРТ в чужбина, виж дали някои момичета са споделяли каква е процедурата в германия. мисля, че трябва да се обърнеш към личния си лекар да ти пусне изследвания и според резултатите им, да те насочи към специалист по стерилитет ако се наложи!
Желая ти viel Gluck в така подредената немска държава!!! :)
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
п.п. момичета не се ли сетихте аз коя съм..смених си само потребителското име..?
Сетих се и още как.
и мечтите се сбъдват,ако вярваш в тях! прави Katia13   :wink:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Добро утро момичета,
не обръщайте внимание колко е часа (няма значение, че съм с един назад от вас):)
Нещо не мога да спя, боли ме глава, корем,кръст...абе май няма нещо да не ме боли. Чудя се да ходя ли изобщо на работа:(
Исках само да ви благодаря за милите думи:)
Olimpia, мила Dankeschön:)
rouzi-anna, не съм запалила, дори не държа цигари вкъщи:)
Jael,press, благодаря мимичета:)
baby_s, нямам нищо против природосъобразния начин на живот, аз по принцип мразя лекарства, само в краен случай взимам. Но ще потърся сега в темичката "АРТ в чужбина":)
Лек ден ви желая момичета и стискам палци на нечакащите:)

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
...п.п. момичета не се ли сетихте аз коя съм..смених си само потребителското име..?
Кати, разбира се, че те разпознахме, споко! Аз към омента съм на първото кафе, и ако не ми мине котка път, или сметките, които трябва днес да платя, не ме ударят жестоко в портфейла - отивам да пусна хормони! И без това лабораторията е точно срещу касата за тока ...

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Мацки, тъй като всички ви имам за много добри приятели, реших да ползвам за потр. име обръщението, което ползват всички мои приятели! Иначе това съма аз - baby_s

момичета,моля ви погледнете във "На чашка кафе и халба бира" подтемичката "Рожденните дни на децата от Роман" (съжалявам че не пускам линк,при моя работен комп на около 100 години не става)
останали са само 12 дечица,ако някой има желание да се включи.
целувки на всички,не изоставайте от графика за  :bfp:,еййй,наблюдавам ви  :nono:
*
Ха здравейте,аз нямам нито от какво да се похваля ,нито от какво да се оплача... Чакам утре да ми спре и от другата седмица да гоня яйцето,пък дано този месец да го хванем най накрая...Приятен ден и хайде вече някой да се похвали,че от няколко дена никой не се е хвалил...  :sunshine: :bighug: :goodluck:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте

Благодаря ви за подкрепата, но си знаех резултата. Уви, приключвам за този месец, лелката леко розовее и очаквам утре съвсем да зацъфти  :lol:
Въобще не ми пука от нея, ще гледам да я "смотая" тук, че при вас въобще да не идва. Уж я бях пратила в гората, ама тя взела че се прибрала пущината.
[/quote]
Оф бисерче недей така  :(, знам, че има такова розово течение в дните около М., не спирай лекарствата и дано днес не е дошло с пълна сила :crossfingers: Лекарите казват, че жените се отчайват точно в такива дни с такова течение, спират лекарствата, а пък се оказва друго и сами предизвикват идването на М.
Дано, дано, дано ти грешиш, пък аз съм права.
« Последна редакция: Февруари 22, 2008, 11:07:17 am от eagle »
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Е Катенце, сменила си ника - хайде да ти е на късмет и с него да имаш +++ резултат :D
*
Кате , от мен ли се криеш бре ?!  :wink: :bighug:
Момичета, може би не е тук мястото да ви питам, но не ми се пуска друга тема. Та колко нормално рябва да е дълъг МЦ. При мен е един месец 27-28 на следващия 24-25, и така всеки месец се редува. Но вече в няколко статии чета, че под 24 дни е много кратък и може би имам проблем. :ask: Аз си мислех, че под 21 вече не е нормално. Как е при вас?
Baby_s, найстина много готина прическа си имаш и си супер, дано ти е на късмет.
]
*
 :( Ох, момичета цъфнах с цялата в цялата си прелест. Тази гостенка и този път не ме подмина. Стикама палци на осталалите да се преборите с нея. А, аз да се надявам следващят път да я  предотвратя. Успеше ден на всички !
Гладничка съм отивам на обяд :hungry:
Кате , от мен ли се криеш бре ?!  :wink: :bighug:
:lol: :lol: :lol: :lol: :bighug:
Andreaivano по принцип от 21 до 32-33 се водеше мисля,нормален,но предполагам,че при 21-вен цикъл зависи кога е била О...ако е била на 8-9 ден(ранна)+12-13 ЛФ..би могло да се приеме 21 дни за нормален МЦ!но ако О. е на 15 ден,а на 21 ден дойде М-не е нормална дължината!!!!!!!!
eagle мерси мила,ДАНО ми донесе бебе новият ник :wink:!ти как си?чакаш сиии.. :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
бейби и ти си смени името,а??? :lol:
polibo и ти вече пишеш рядко.. :(
бисерче,какво става?спря ли зацапването? :crossfingers:докато не ти каже док,недей да спираш лекарствата..може да е временно това зацапване :D :goodluck:
maya6 съжалявам миличка  :bighug:
няма ли някой да се похвали с  :bfp: ,няколко дни застой има..
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!

Aми аз до сега чаках мъжа  ми да си доиде ,и сега запо4ваме с опитите ох ве4е немам търпение тези дни да ми доиде лелката 4е да по4вам с бебеправенето. :D
И ве4е ще съм по активна в тая тема,ина4е ви 4ета постоянно .

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
бейби и ти си смени името,а??? :lol:
Ами тръгнала съм да се променям  :wink:, та реших и ника да сменя! Аз съм леко депресирана след плащането на сметките :( Имаме 280 лв. ток  8O Ошушках де до дъно! Даже и личния ми фонд "Аз съм човек", който бях скатала за черни дни отиде в EVN.
Бисерче, недей да спираш лекарствата! Може да е само зацапване! Снаха ми имаше дакива зацапвания до към третия месец - винаги около датата на МЦ.

здравейте момичета, и аз да се включа в чакането да НЕ дойде лелката. Да ви кажа честно този месец изобщо не се страрахме, защото още си боледувах.Тези дни нещо много ми се гади, гърдите ми са напрегнати, имах и болки в ниско долу в корема и може би е внушение, но се надявам да се окаже че се е случило чудото!!Чакам на 26.02 да мине и дано да няма М тогава :)

Пожелавам на всички НЕчакащи М да има се сбъдне мечтата!
*

Aми аз до сега чаках мъжа  ми да си доиде ,и сега запо4ваме с опитите ох ве4е немам търпение тези дни да ми доиде лелката 4е да по4вам с бебеправенето. :D
И ве4е ще съм по активна в тая тема,ина4е ви 4ета постоянно .

Ще ти стискам палци и ти на мен.  :crossfingers:
Блазете след някой ден ще започнете, а аз ще чакам след 10 12 дни (брой от днес) и дано се похваля. :bfp: :smiley_abxb:
Стискам  :crossfingers: :crossfingers: ,да се похвлим вси4ки с  :bfp: :bfp: :goodluck: :goodluck:

*
Стискам  :crossfingers: :crossfingers: ,да се похвлим вси4ки с  :bfp: :bfp: :goodluck: :goodluck:
:blowingdust: