0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Аз утре сутрин съм на доки да видим ще се видили сакче или не.

Късмет и щастливи мигове утре!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
clevergirl_75,има надежда,нали знаеш ,че ПМС,са сходни с симптомите при бременност.И мен ПМС са ме захванали и БТ падна днес,но какво да се прави надеждата умира последна.
Tanita13,и всички като мен нечакащи лелката стискам мноогооо силноо палци :crossfingers:
biby,всичко ще е наред ,ще видите сакчето .Успех мила.
Baby_s,страшна прическа,много си сладка.Продължавай да се усмихваш ,дори заради малките неща ,които ни заобикалят.
Прес ,ЖЕЛАЯ скорошно оздравяване на татко ти,ще ни липсваш.
prettily :bighug:идва нов месец а с него и късмета.
happymery,успешен лов.
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Еххх, момичета, аз се връщам от ендокринолог!!!! Голяма каша са я свършили лекарите в моя живот до сега! Нооо вече сме на прав път и се надявам да стане работата! Цял месец смятам да се отдам на ходене по доктори, изследвания... Дано се изяснят нещата и най-късно лятото  preggo  :lol:
А иначе аз продължавам да чакам да не ми дойде до 4 дена! ама нещо вече не ми се вярва, че ще стане от само себе си! Но... знае ли човек! Божа работа!  :lol:
*
Здравейте момичета!
нов ,месец нов опит след няколко дена 4акам О така че смятам да съм стриктна този месец пък да видим!!!
Късмет на всички.... и много ++++ емоции.... :bighug:

Хаиде на лов  :00001754:

Здравейте момичета,
аз бях до тук, започна се, още е само зацапване, но ме боли корем ужасно, абе всички екстри:( Майната му, сега се чудя да ходя ли изобщо на гинеколог или да намеря специалист по стерилитет. Офффф...да му се навиди, човек като не си е в собствената страна е направо кошмар като опре до такива проблеми. Направо ми се реве вече. Явно си имам проблем, ама тук не мога просто ей така да ида на лекар. Винаги съм се възхищавала на дисциплината в Германия, сега ме е яд на нея. Ама че ирония не мислите ли?
Оффффф....милички, благодаря ви за куража, успях да прочета какво сте ми писали, но сега не мога да ви цитирам всички. На всички в темичката казвам едно голямо БЛАГОДАРЯ и стискам палци на тези дето не чакат, пожелавм успех на тези дето гонят яйцето!!!
Аз мисля днес да се напия (цигара няма да запаля, колкото и да ми се иска в момента), а от утре започвам да търся доктори наблизо.
Прегръщам ви всички и ви благодаря, че ви има:)
Наздраве :beerdr:
Оффффф...ама, че съм смотана, забравих най-важното:)
baby_s изглеждаш супер, много готина прическа и много ти отива, хайда дано ти е на късмет, да станеш една готина мама:)
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Клевър, благодаря, чул те Господ! Продължавам да се радвам на вида си! А за Германия - напълно те разбирам! Живях там 4 години и мога само да заявя, че те са привърженици на природосъобразните начини на лечение - независимо дали става въпрос за настинка, забременяване или раждане! Огледай се, консултирай се и намери клиника, където ще ти обърнат специално внимание. Не знам къде живееш, но в нета ще намериш нещо добро! Желая ти успех, мила!
Аз днес бях на доки и както изглежда ще продължавам да меря БТ, колкото и да се опъвам! Не е съгласна да ме прати на холмонални изследвания на този етам, защото БТ не е мерена пред целия цикъл по едно и също време! Иска този месец да проследим целия цикъл по нарастване на фоликула и съответните стойности на БТ, като ме задължи да се будя всеки ден - дори и почивните - в 6.30 и да мушкам термометъра в дупето  :( 8O

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
..Не е съгласна да ме прати на холмонални изследвания на този етам... като ме задължи да се будя всеки ден - дори и почивните - в 6.30 и да мушкам термометъра в дупето  :( 8O
аз така и предполагах бейби,че няма да ти дадат направление за хормоние,другия месец друго оправдание ще намерят,много са скръндзави откъм направления за хормони... :(
а,за графиката,то се знае..почти всички и в почивните дни се будят в същия час да я измерят БТ(после си доспиват)!свиква се!! :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
baby_s наистина хубава прическа и страшно ти отива. Най-много ти отива усмивката все така да си радостна за напред та и повече :P
bibu21 убедена съм, че утре ще видите мъника. Пиши как е минало.
Galichka хващайте яйцето и preggo
Olimpia ще се ослушвам и за тебе :crossfingers:
clevergirl_75 за дисциплината съм съгласна, че е хубаво нещо, макар понякога да не я спазвам и аз. :oops: Порови се малко в нета и сигурно ще откриеш правилното място. Когато това стане ще си по-информирана какво става с тялото ти и по-спокойна.
Prettily, Baby_s за другия месец сме заедно. И мене ме посетиха по обед.
За баща ми: той няма да се оправи и затова и се отчайвам почти постоянно. Но така е всички сме за малко тук и трябва да се възползваме от времето си подходящо. Да не се отказваме от мечтите си. Няма време за съжаление и отлагане. Смелост и само напред.
Извинявам се за дългия пост. Малко съм емоционална. Може би заради лелката :oops:
*
Здравейте, момичета,
Тези дни нямаше нищо ново при мен и не съм писала, но си ви чета редовно. Теста ми за ОВУ вчера беше положителен, но този месец нямам големи надежди - и двамата сме болни, ЦС направо не видях да има, а и нито БТ меря, нито нищо, само тестовете направих. Този месец явно всички сме го ударили на стачка с графиките, ама лошо няма от време на време :P
Clevergirl, :drunk: наздраве и дано следващия месец е твоят и не ти се наложи да ходиш по доктори.:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Baby_s, честита прическа, много ти е хубаво! Пожелавам ти да се обзаведеш и с ново коремче още преди да е израстнала :wink: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Bibi, дано утре вече се види сакче, може и две :D
На всички, които чакат, не чакат или гонят нещо, ще ви стискам палци от хоризонтално положение, че тоя грип от два дни се опитва да ме събори на легло и май ще успее. :balk_137:
Уф, не знам и лекарства дали да пия... дали могат да попречат нещо на такъв евентуален ранен етап около и веднага след ОВУ?! Във всеки случай поне парацетамол ще взема и капки за нос ще сложа, защото иначе не се издържа. :BangHead:
clevergirl_75,дано намериш твоят доктор,на когото ще имаш доверие и ще стигнете до така чакания резултат :crossfingers:Пийни си мила ,ама без цигарка
Jael,действайте и да хванете яйцето.
press :bighug:
baby_s,брей ,че опърничава жена тази твоя гинеколожка,ама няма как ще слушаш и ще мериш  :bbt:в  :cul2: :D

Танита,надявам се и ти заедно с Бисерчето и останалите да се похвалите след някой ден..
Прес ,много съжалявам за таткоти...Дано се оправи бързо и да си гледаш бебето след това...

Аз от нищо няма да се отказвам още,а ме е налегнало едно спокойствие,като никога...

Лек ден от мен!

Благодаря ви за подкрепата, но си знаех резултата. Уви, приключвам за този месец, лелката леко розовее и очаквам утре съвсем да зацъфти  :lol:
Въобще не ми пука от нея, ще гледам да я "смотая" тук, че при вас въобще да не идва. Уж я бях пратила в гората, ама тя взела че се прибрала пущината.

Преси, горе главата, погрижи се за татко си, но отвреме - навреме обръщай внимание и на любимия. Те и двамата имат нужда от теб и със сигурност те обичат. Дано да се оправят нещата  :bighug:

Рози, Танита и всички останали, нечакащи лелката, отмъстете вие този месец заради мен и останалите, дето ни навести тая лошотия.
Аз започвам да ви следя изкъсо и няма да се включвам с писане, освен за честитки.  :balk_21:
Много ми се иска утре като вляза в темичката да видя поне 3-4  :bfp:
 :goodluck:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Ох, мацки, благодаря ви за милите думи! Тя тая моя прическа стана голям хит днес, но за мен бече голяма крачка да се реша отрежа косата си... не беше мнго дълга, около 15 см ми отрязаха.... А за усмивката - ами аз съм постоянно така!
Прес, съжалявам, че така се получава с баща ти! Аз изгубих моя преди 9 години и все още осезаемо усещам липсата му. А иначе верно се нареждаме пак заедно за следващия месец! До тука колко станахме - ти, Претилити, Клевър гърл и аз - 4 общо! Поне 2 +++ трябва да изкараме!
Любопитка, наистина са гадни с оправданията! Е, ще й играя по гайдата този цикъл и ако другия ми откаже - отивам да си плащам! Някъде бях чела, че е около 20 лв. на хормон - ще ги прежаля тея три хормона и ще си пусна на своя глава! В събота в 12 ме вика да разискваме графиката ми и да реши действия за месеца! Дано да извади адекватно решение!
Клевър, и ние тази вечер в къщи с милото сме се отдали на алкхол! Наздраве!

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Jael, дано да ти се размине грипа, че е отвратителен! Пий витамини - ама наистина много и вземи осцилококцинум - ще те вдигне на крака за големия лов!
Момичета, чакайте аз да попитам нещо! Ако реша утре да си пусна на своя глава хормони, ще помагате ли в разчитането? :balk_91: И другия момент - ако нещо там не е наред, как после да си призная на доки  :balk_113: за да може да ми изпише нещо?! Или пък да чакам тя да ме изпрати....

Хей , момичета и аз ще ви кажа наздраве , нищо , че е малко със закъснение. Вчера докато пак имах безсънна нощ ( незнам защо но често ми се случва при мензис ) така сладко си изпих една чаша с червено вино четяйки темите във форума . Поне сега съм без никакви огризения, че обикновено ако пия нещо след овулация и все едни такива съмнения ме налягат " ами ако съм бременна "  Та ...наздраве момичета и дано другия път наздравицата да е по един различен повод.
Jael,дано да успееш да се пребориш с грипа , и да не си пропускаш ову-то .
*

Olimpia

• 220
Baby, аз съм на мнение да не чакаш! Знам че са скъпи, но аз бая време загубих заради всевъзможни причини! Така че действай! А за разчитане - аз съм станала вече спец!!! През месец ги пускам  :wink:
Ама хич да не ти пука как ще го кажеш на твоята лекарка! Да не ти е майка!!! Ил свекърва - хихиих, още по-зле  :lol:
По принцип в самото изследване трябва да има посочени референтни стойности и не е много трудно да се разчетат.
Ако решиш ще помагаме!  :D
Хайде едно НАЗДРАВЕ и от мен!!! че и аз си седя и си пия винце!  :lol:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Олимпия, благодаря за приятелското рамо! Какво да пускам ако се реша? Има ли значение дали съм пила кафе, или съм яла нещо?

*

Olimpia

• 220
Аз пусках на 3-5 ден от месечния цикъл Prolactin, LH, FSH, Estradiol i na 21 den Progesteron. По принцип той се пуска на 7 ден след доказана овулация чрез фоликулометрия, но може и така. Удачен вариант е в деня на пускане на прогестерон да се направи ехография на яйчниците ( правят се снимчици) за да се види на какво състояние на яйчниците съответстват стойностите на прогестерона. Дано да съм го разяснила добре. Но резултатите е добре после да ги погледне ендокренолог, а не само гениколог. Или поне спец. по репродуктивна медицина.
Хайде успех! :))))
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Благодаря ти! Сега ще го обмислям и ако утре не ме хване шубето - отивам!

Олимпия, благодаря за приятелското рамо! Какво да пускам ако се реша? Има ли значение дали съм пила кафе, или съм яла нещо?
бейби,пусни си на 3 ден- ЛХ,ФСХ,Е2 И пролактин;прогестерон 7 дни след доказване на О.;желателно е още тестостерон,ТСХ,ТАТ и МАТ;има още Т3,Т4,ДХЕАС,андростендион(ако съм объркала правописа ме поправете),но тези последните незнам дали е задължително да изследваш(видях ги в страницата на др.стаменов,че  са едни от първите,които може да поиска)
за ТСХ(и щитовидните по-принцип) трябва да си нагладно,да не си пила кафе
за пролактина-трябва да си почивала 20-30 минути преди взимането на кръв
за ЛХ,ФСХ и Е2 е най-добре да се вземе кръв на 3 ден от МЦ,за останалите няма значение,тъй че направо на 3 ден отиваш и даваш кръв за всички,за да не те бодат по 100 пъти  :wink:
п.п. момичета не се ли сетихте аз коя съм..смених си само потребителското име..?
« Последна редакция: Февруари 21, 2008, 22:37:59 pm от любопитка »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!