0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Здравейте момичета, искам да се представя с две думи и да се присъединя към чакащите ++ резултати.
Преди 5 месеца, след 4 години опити в забременяване, се случи най- лошото за една майка, а именно да загуби макар и още нероденото си бебе.Загубих бебето си в 9 месец от бременноста поради някаква инфекция, в следствие на която се  е отлепила плацентата.Бебенцето за нас беше най - мечтаното нещо, докато съдбата не реши да ни го вземе.
Сега след 5 месеца с нови сили и мисли се пробваме пак да забременея, този път ще бъде много по - трудно защото вече знам, какво не трябва да се случва  :(
Не искам никой да натоварвам с моите проблеми а просто да се запиша като чакаща ++ тестчета :bfp:.Стискам палци на тези които НЕ чакат да им дойде и на другите (аз съм от тях) пожелавам следващия месец да е по- плодороден  :bighug:
Гореща  :bighug: и ДОБРЕ ДОШЛА сред нас! Не съм изпитвала нещо подобно, но според мен си силна жена и ще се пребориш с времето до следващия  :bfp:, и вярвам, че този път всичко ще е ОК! Дано да не се задържиш много в тази тема, а бързо, бързо да прескочиш при бъдещите мами!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Късничко е и може би повечето от вас вече спинкат, но на мен не ме хваща сън нещо в последно време, до 2-3 часа гледам филми  :balk_127:.Е, само това малкото човече в средата  липсва още...Но, надявам се много скоро всички ние ,тук в този форум да си гушкаме и да се радваме на едно , може и двенки  ylinfant  :D.
lаdybebi,   :welcome_1:.Много съжалявам за това, което си преживяла, ужасна трагедия... :bighug:.Дано много скоро да ни напуснеш от тази темичка :goodluck:. Като Зоя, докато влезе и ни зарадва  :D, ЧЕСТИТО , миличка, лека бременност!
tani77,Maggi4ka,clevergirl_75,biserche, eagle, нека това е вашия месец  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Аз нищо не чакам още, днес ми беше последния ден от МЦ, пак много къс и слаб беше-4 дни  :ask:.Почнала съм стриктно да си меря БТ, пък да видим каква графика ще избачкам  :lol:.Приятни сънища на всички , аз лично не им вярвам, но ако змията наистина значи зачеване, хич даже не ви желая да са приятни, а само змии да сънувате  :lol: :lol: :lol:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Здравейте момичета, искам да се представя с две думи и да се присъединя към чакащите ++ резултати.
Преди 5 месеца, след 4 години опити в забременяване, се случи най- лошото за една майка, а именно да загуби макар и още нероденото си бебе.Загубих бебето си в 9 месец от бременноста поради някаква инфекция, в следствие на която се  е отлепила плацентата.Бебенцето за нас беше най - мечтаното нещо, докато съдбата не реши да ни го вземе.
Много,ама много съжалявам за това, което си преживяла. Не бих си представила след толкова години чакане как се преживява такова нещо. Изтръпвам само при мисълта. Знам, че нищо не може да те успокои, но бих искала да ти вдъхна малко надежда. Моя приятелка преживя същото, загуби бебето си два дена преди да роди, но след 6 месеца отново забременя и сега се радва на здраво и красиво бебе. Пожелавам ти го от сърце, само не губи кураж. :bighug:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Благодаря ви за подкрепата момичета, каквото се очакваше от нас го направихме, другото е Божа работа.
Добро утро,сладуранки  :D
да знайте, че ви наблюдавам и много много силно  :crossfingers: на всички ви!
 :welcome_1: на новите момичета,дано не стоите дълго в тази темичка!
Бисерче,май ти си наред,според мен не си късай нервите,ами направи тестче,поне да си знаеш. мен ме хвана една седмица преди закъснение. айде аз шпионирам тука и чакам вести!
 :bighug: ви много силно и много ви обичам!
Добро утро момичета, хайде, чакам вече ++++, нали бяхме много за днес???
Аз сутринта си направих тест, но е "-", доки вчера ме предупреди, че няма смисъл да правя, но аз ... Е, не съм тъжна, каквото стане, още няма лелка, а днес нямам никакви симптоми, но има и следващи месеци  :lol:
Вчера си подадох документите в ЗК за ин-витро, така че ако с "леката артилерия" не е станало /инсе-то/, минаваме към тежката.

chip4e, lаdybebi,  :welcome3:, дано много скоро да ни зарадвате с  :bfp1: и да не се застоявате при нас, въпреки че сме чудесна задружна компания  :balk_64: :balk_50:
Здравейте момичета,
нямам време и затова пиша набързо да не помислите, че се крия:)
Първо добре дошли на новите и да не се задържат тук дълго:)
lаdybebi, съжалявам мила. Каквото и да кажа, няма да отнема болката ти, но ти трябва да продължиш!Успех!

Така, аз днес си имам леки ПМС, ама то си е време...най-късно утре ще се появи пущината:( Ама ако ще идва поне да е утре, че както бях споменала, ЛФ иначе ще ми е къса.
Та дори и тест няма да си купувам:( Нещата са ясни при мен, БТ падна още:(
Стискам на останалите паци, хайде момичета не може без нито един +++резултат:)
Лек ден и тези дето гонят яйцето да вземат да го хванат, че аман от разочарования:) Хайде, ветераните в сайта: Вие сте момичета:)
Добро утро, лейдита,  :bighug:
Аз приключих с чакането и този месец, но отказвам да се ядосвам. Не мога вече, на туй отгоре дойде по-рано и ЛФ-то ми стана 9 дена. Не знам вече, писна ми!!!
Миличка, lаdybebi,  :balk_21: Съжалявам за болката, която си преживяла! Пожелавам ти оттук нататък само хубави неща да ти се случат и много скоро да видиш отново  :bfp1: и накрая да гушнеш здравата си рожба.
Успех на всички чакащи: Любабойко, Бейби ес, Бисерче, Роузи, Магичка, Ийгъл, Прес, Клевъргърл... и всички останали, които пропускам.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, милички, и дано поне половината се похвалят с  :bfp:, а другите сме за другия месец.
Аз бях почти сигурна, че е станало този месец, но уви...
Don't worry, be hippy
Имам едно въпросче :ask: - Вчера си правих тест отрицателен, но по-късно след около 5 часа като го гледах и втората черта леко бледа се виждаше.
Но нели на указанията на теста пише че след 10 минута резултатът не е валиден.
Е да имам ли надежда за :bfp1:

Благодаря
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро утро и от мен, момичета! Е, то си е вече за "Добър ден!", ама... тази седмица ми е първа работна след 2 седмици отпуска и се чувствам леко дезориентирана  :lol:
Бисерче, Роузи, Магичка, Ийгъл, Прес, Клевъргърл... и другите, които пропускам - какво стана, ще имаме ли  :bfp: днес, или... Хайде, стига сме се излагали, нека първата да се похвали!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички, които чакаме, на тези, дето ще гонят яйцето  и на онези, дето изпращат роднината! Успешен ден Ви пожелавам!
Аз сега започвам да се ровя в нета, че днес съм на фризьор и съм решила да си променя визията... от дълга коса ще се смъкна на някакъв вид черта.... тип Виктория Бекъм  :lol: Ех, като стана сега една красавица  :balk_96: Днес съм в страхотно настроение  :balk_123:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Имам едно въпросче :ask: - Вчера си правих тест отрицателен, но по-късно след около 5 часа като го гледах и втората черта леко бледа се виждаше.

Благодаря

Миличка, гледам по графиката ти, че вече ти е 31 ден! Може и да е  :bfp1:, но аз не съм много наясно! Вместо да се чудиш, утре сутринта като станеш, препищкай теста още с първата урина - тогава знам, че е най-точен резултата!!!

добро утро момичета :D!пак се засилихте яко в писането...немога да ви изчета,камо ли да пиша  :lol: :lol: :lol:
магичка  :crossfingers: за  :bfp: !
бисерче,защо си избързала с теста,нали док е казал да изчакаш..нищо,докато няма лелка има надежда :wink:
красико имаш много  :crossfingers: и от мен за цветната снимка,дано е хубав резултата!вкоето аз съм сигурна :wink:
ladybebi съжалявам ужасно много!каквото и да кажа,няма вероятно да те накара да забравиш(а ми се иска да можех да кажа нещо,което да изтрие болката ти  :( ),но мога да ти кажа-ЧЕ ТОВА Е МНОГО КЪСМЕТЛИЙСКА ТЕМА,за всички..особено за новодошлите :wink:!вярвай,че съвсем скоро ще стигнеш до желания резултат  :babyflips: ,ние  :crossfingers: :bighug:
vessska съжалявам миличка  :bighug: !мога да ти кажа,че това е начина да си отдъхнем малко..и на мен ми писна да тръпна в очакване..затова насочих вниманието си към изследванията,така по-малко мисля дали ще  ми дойде или не и съответно разочарованието е по-малко..щото с тия ЛФ-и ,не можем и до тест за бременност да стигнем :x !съветът ми е дай си един месец поне почивка от мисленото  :wink:,пак си следи О. и т.н. ,но просто се опитай да заемеш мислите си с нещо друго в дните на очакване..
п.п. продължавам да чета и пиша  :lol:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!

Благодаря

миличка,то на указанията си го пише много ясно!!!след 10 минута ако се появи  втора черта е почти сигурно,че е изпарителна линийка  :(!ако се съмняваш,за всеки случай купи си и друга марка тест и го направи утре сутринта,но го отчети до 10 минути,не след това...иначе само излишно си натоварваш психиката.. :crossfingers:
baby_s ами то от хубавото време,от почивката ти ще да е и еуфорията ти..пък кой знае може и на нещо друго да е предвестник :wink: айде дано има повече хубави новини :D
п.п. момичета спрете за малко моля ви...немога да ви изчета :lol:,а и като се опитам да пиша-все нови отговори има,та и тях докато изчета.. :lol:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Здравейте и от мен !Аз днес не мога да стана от леглото ,страшно зле се чувствам..Не отидох на работа и само кисна в леглото, а лелката ще ме удави...
До колкото си спомням ,днес наистина трябваше много от нас да ги пропусне... , ама защо мълчат ?! Незнам?! Дано да има хвалещи се че нещо май се закучва работата.. Хайде лек ден от мен и много успехи!!!
п.п. момичета спрете за малко моля ви...немога да ви изчета :lol:,а и като се опитам да пиша-все нови отговори има,та и тях докато изчета.. :lol:

Катенце, ще бъда кратка, за да не те затруднявам да четеш  :balk_600:
Благодаря ти за успокоителните и мили думи,  :balk_21:! Ще взема да послушам съвета ти и ще си намеря някакво занимание, за да не психясам тотално покрай това чакане  :crazy:. Само да свърши тази гадна зима, че ме депресира още повече...
А аз все още чакам днешното  :bfp:. Да видим чие ще е...
Чипче, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: хайде мила, на утрешното тестче втората черта да е във времето за отчитане
« Последна редакция: Февруари 20, 2008, 10:40:06 am от vessska »
Don't worry, be hippy
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Здравейте, момичета!
Хайде чакаме полойителни тестчета....
Аз тези дни също чакам да не ми дойде, но.... изобщо не знам кога! по календар около събота. Както споменах този месец се отдадохме на ски ваканция и зарязах всички таблици и графики....
Да видим какво ще излезе!
А на всички вас стискам много палци и нека завалят още +++ тестчета!
*
Здравейте
 :welcome: на новите момичета
ЧЕСТИТО на тези които са видели  :bfp: тези дни
че аз два дена не съм влизала а темичката се напълнила с хубави новини, дано и занапред така да продължаваме та скоро да няма кой да пише тук

Здравейте и от мен !Аз днес не мога да стана от леглото ,страшно зле се чувствам..Не отидох на работа и само кисна в леглото, а лелката ще ме удави...
До колкото си спомням ,днес наистина трябваше много от нас да ги пропусне... , ама защо мълчат ?! Незнам?! Дано да има хвалещи се че нещо май се закучва работата.. Хайде лек ден от мен и много успехи!!!

Е, хайде мила, не унивай, виж как грее слънчицето, скоро ще грейне и на нашата уличка  :lol:
 :bighug:
*
Цитат
Е, хайде мила, не унивай, виж как грее слънчицето, скоро ще грейне и на нашата уличка 

От твоите уста в божийте уши... На теб много ти стискам палци да знаеш.. :bighug:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
момичета здравейте и то мен!Аз съм малко тъжна днес.Този месец не съм си следила ову при докторката,защото ми каза,че имам киста!Но едно не мога да разбера.Изписа ми дуфастон от 15 ден 2.1 за изчистване на кистата,а преди това ми го изписваше за имплантиране! :balk_160: Незнам какво да мисля вече!Като дойде М.трябва да отида и да правя някакви инжекции  :balk_144: А аз дори незнам какви са и за какво са!Много ме е страх!Някой ако се е сблъскал с нещо такова може ли малко помощ!