0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Аз току що цъвнах ,като майска роза ...Ебаси кефа,много познавам ,да знаете... Като кажа нещо винаги става.... Дано да си остане само при мен ... ДЕрзайте че ще ви бия на почивки...  :lol:

А ми като познаваш толкова много, внимавай какво си мислиш и говориш! Като ги мъдриш такива как очакваш +++ резултат. Предлагам да "познаеш" на всички дългоочакващи тук по един  :bfp: че много станах ме . Няма място за новите! Я, виж! Идват и като не намират място, право в "  Дългоочакваната бременност, раждане и майчинство"така,че започвай с предсказанията /няма да се разсърдим ако първата си ти в списъка/

Зоя,и честито!

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
Магичка,
дано твоето чудо да е станало и тези дни да ни зарадваш!

chip4e всичко е възможно, но най-добре е да отидеш на лекар.
*
Аз току що цъвнах ,като майска роза ...Ебаси кефа,много познавам ,да знаете... Като кажа нещо винаги става.... Дано да си остане само при мен ... ДЕрзайте че ще ви бия на почивки...  :lol:

А ми като познаваш толкова много, внимавай какво си мислиш и говориш! Като ги мъдриш такива как очакваш +++ резултат. Предлагам да "познаеш" на всички дългоочакващи тук по един  :bfp: че много станах ме . Няма място за новите! Я, виж! Идват и като не намират място, право в "  Дългоочакваната бременност, раждане и майчинство"така,че започвай с предсказанията /няма да се разсърдим ако първата си ти в списъка/

Зоя,и честито!

Мале мале ,гледаш ли какво става ?! Още не са дошли и си отиват .... Де тоя късмет и у нас ,ама аз още в началото казах че до края на годината всички ще сме родили вече... Аз на мъжо днеска му казах.."Слушай к'во на нова година сме в родилното ,ако не ш'та бия като студено желязо" Така че стойте мирни и ще видите какво става...Другия месец сме всички останали...  :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Благодаря ви, милички за подкрепата!
 :bighug:
От около 1- 2 часа започвам да чувствам тежест в коремчето и гърдите ме понаболяват... май ПМС, които сутринта липсваха, започват да се появяват  :?
Ама все пак... докато няма лелка - всичко е възможно, нали така  :wink:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Благодаря ви, милички за подкрепата!
 :bighug:
От около 1- 2 часа започвам да чувствам тежест в коремчето и гърдите ме понаболяват... май ПМС, които сутринта липсваха, започват да се появяват  :?
Ама все пак... докато няма лелка - всичко е възможно, нали така  :wink:

А бе ти няма ли най накрая да правиш тест ?!  :goodluck: :bighug: :crossfingers: :bfp:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
А бе ти няма ли най накрая да правиш тест ?!  :goodluck: :bighug: :crossfingers: :bfp:
Ааааа, слънце, леко ми е раничко! Днеска ми е датата! Още няма закъснение, недей така! Само минуси ли да гледам! Писна ми вече! Нека поне малко да се мисля за бременна докато ме залее червената вълна! :lol:

*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото

[/quote]
Мале мале ,гледаш ли какво става ?! Още не са дошли и си отиват .... Де тоя късмет и у нас ,ама аз още в началото казах че до края на годината всички ще сме родили вече... Аз на мъжо днеска му казах.."Слушай к'во на нова година сме в родилното ,ако не ш'та бия като студено желязо" Така че стойте мирни и ще видите какво става...Другия месец сме всички останали...  :bighug:
[/quote]

:bighug:   :balk_103:   :balk_46:
« Последна редакция: Февруари 19, 2008, 18:08:19 pm от aksinia »

*
Честито на Зоя леки 9 месеца и едно прекрасно бебче на финала!
Момичета, от три дни имам постоянно оригване  :oops: вече ме е срам, не зная какво да мисля дали може да е признак на нещо, въпреки че ми писна да си търся признаци и май е малко раничко за такива има още 10-тина дни до М. - дано не идва. Имате ли някакви наблюдения за такъв признак и то да се проявява 4-5 дни след предполагаемата ову. Иначе нищо не ме боли и не ми придърпва. Благодаря предварително и извинявайте ако ви занимавам с моите вманиячавания!
*
Честито на Зоя леки 9 месеца и едно прекрасно бебче на финала!
Момичета, от три дни имам постоянно оригване  :oops: вече ме е срам, не зная какво да мисля дали може да е признак на нещо, въпреки че ми писна да си търся признаци и май е малко раничко за такива има още 10-тина дни до М. - дано не идва. Имате ли някакви наблюдения за такъв признак и то да се проявява 4-5 дни след предполагаемата ову. Иначе нищо не ме боли и не ми придърпва. Благодаря предварително и извинявайте ако ви занимавам с моите вманиячавания!

Тани, струва ми се че е доста рано за каквито и да било симптоми ,защото ако имаш 10 дни до М ,значи си на 4-5 дни от ову ,а тогава е още много рано... Изчакай още няколко дена ... Мога само да ти стискам палци ..
Зоя,ЧЕСТИТО, леки 9 месеца.
baby_s,Магичка,chip4e,нека това е вашият месец.
krasiko, :crossfingers:за четвъртък и за добър резултат.
Успех на всички чакащи,нечакащи,ловуващи .
*
Много добре вървят нещата, нека все така да е и както lubaboiko казва може Нова година да празнуваме заедно в родилното. Ще стане супер купон, не мислите ли, а??? Защо не!?!
Зоя, честито и от мен, много хубаво така още веднага да се похвалиш  :D
Хайде, maggi4ka, дано ти си следващата, ще стискаме палци.

Използвате ли пълноценно времето за ловуване  :wink: ?

:bighug: :bighug: :bighug:

И от мен едно честито Зоя  :D лека бременност. А на всички други пожелавам да ви сполети съдбата на Зоя  :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

everything_possible, lubaboiko де и аз да бях толкова сигурна в резултата си ..., ама още  :cloud:. Доки каза да не правя утре тест, а чак в неделя /ако не ми дойде/. И аз имам гадене и уриг-г-г още от 7-мия ден след инсето, та до днес, освен това ми се приспива много на момент и нямам апетит. Обаче имам едни леки придърпвания в корема, главоболие, напрегнати гърди, кръст ме боли, за които си мисля, че са ПМС  :( .
   Мани-мани, ни така, ни иначе. Май ще чакам до неделя за тест,ако не се появи лелката.
Магичка, Пресс, Клевър гърл, на вас силно ви стискам палци.
baby_s има надежда, спокойно  :lol: /кой го казва/.
Красико, дано да мине безболезнено снимката!
ЧЕСТИТО на бременелките, леки и безпроблемни  :cloud9:
Зойче да не забравиш да провлачиш крачета, много ни е важно, че да те последваме в другата темичка, за да се опознаем. Ти кога дойде - кога изчезваш?  :lol:
Е, не ти се сърдим де,  :lol: :lol:
Хайде момичета, утре е ден за мнооогоооо ++++, да напълните темичката!!!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Мина и моята инсеминация и се присъединявам към нечакащите този месец.
Честито на забременелите.
Бисерче, май си имаш всички симптоми, ама да не предизвикваме съдбата. :crossfingers: :goodluck:
Здравейте момичета, искам да се представя с две думи и да се присъединя към чакащите ++ резултати.
Преди 5 месеца, след 4 години опити в забременяване, се случи най- лошото за една майка, а именно да загуби макар и още нероденото си бебе.Загубих бебето си в 9 месец от бременноста поради някаква инфекция, в следствие на която се  е отлепила плацентата.Бебенцето за нас беше най - мечтаното нещо, докато съдбата не реши да ни го вземе.
Сега след 5 месеца с нови сили и мисли се пробваме пак да забременея, този път ще бъде много по - трудно защото вече знам, какво не трябва да се случва  :(
Не искам никой да натоварвам с моите проблеми а просто да се запиша като чакаща ++ тестчета :bfp:.Стискам палци на тези които НЕ чакат да им дойде и на другите (аз съм от тях) пожелавам следващия месец да е по- плодороден  :bighug:
*

everything_possible

• 957
baby_s,Магичка,chip4e,нека това е вашият месец.[/color]
Ааааа, моля, моля! Как така ВАШИЯ. Та ние от кога чакаме и ти да се похвалиш ! Този месец хич не се ослушвай...вярвай, че вече е станало. Мноооого се застояхте тука някои, че и ти. Редно е вече да има ++++++++++++++++ и от "ветераните". Започвайте,че идем с Катето!
eagle, мнооого силно ти стискам палци.НАЛИ за това говорих де....Време е на ветераните....
*

everything_possible

• 957
ladybebi ,Миличка звучиш ми до болка познато! Но правилно постъпваш, ние с теб продължаваме борбата!И ще победим! Аз имам един любим лозунг:НЕ СЕ НАМЕРИ БЯЛО ЗНАМЕ НАЛОЖИ СЕ ДА ПОБЕДИМ! Така,че дошла си на точното място! Сега ти е необходима най- много вяра!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Ladybebi много жалко за това,което ти се е случило,но пълен напред!Аз съм преживяла също аборт,но в края на краищата живота продължава!Сега е нашето време и не трябва да униваме!Хайде момичета пълен напред да хващаме яйцата,да виждаме само  :bfp: и е крайно време да изгоним лелката за  :cloud9: Пожелавам много  :bfp: Лека вечер!
*
Ladybebi, добре дошла и дано си за малко.. Не съм преживяла нищо подобно ,но не вярвам да съм толкова силна че да мога да превъзмогна такова нещо.. Пожелавам ти много щастливи мигове!
Eagle, стискам ти палци и на краката ,както и на всички които не чакат..
Ние с моя мъж(бъдещ) одеве си говорихме че ако и тази спермограма не е добра отиваме на Инсе или икси ,в зависимост от резултатите..Аз много чета всякакви работи и почвам да се паникьосвам вече ... Добре че е само на моменти...
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Зоя,ЧЕСТИТО, леки 9 месеца.
baby_s,Магичка,chip4e,нека това е вашият месец.
krasiko, :crossfingers:за четвъртък и за добър резултат.
Успех на всички чакащи,нечакащи,ловуващи .

Розичка, ти защо така се спотайваш?! Не трябва да е само "наш" (ако изобщо стане)този месец! Като гледам и ти си тръгнала с големи крачки към този заветен +++ резултат! Нали се разбрахме, че заедно ще пъчим коремите!