0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро! Тази сутрин БТ ми е 36.4- пада и до утре ще ми е дошло..Ма вече не мога да се ядосвам..
Едно голямо браво на Меги и съм сигурна че март ще е нейния месец А клевърче е още тези дни сигурна съм... За бисерчето също съм накак си сигурна .
Бени , ние с теб кой знае кога ще се радваме ,но дано да е скоро,щото ми писва вече...
А относно змийския знак на аптеките ,това е защото много лекрства се правят от змийска отрова,така съм чувала..
everything_possible ,ти си страхотен реалист... много ме кефиш..

Лек ден на всички и чакам да се похвалите ...  :bighug:
*

Добро утро на всички ! :D
Adi,честито миличка  :D.
Пожелавам ти леки и безпроблемни 9 месеца ,завършващи с красиво и здраво бебече, а може и две  :wink:.

Аз този месец се оставих в ръцете на съдбата - нищо не меря,не изчислявам и не планирам, но тайничко се надявам да се получи  :).

Хубав и усмихат ден от мен
Добро утро и от мен момичета:)
Adi, честито:)
biserche, хайде мила, че аз май ще отпадна и този месец, почти сигурно де:(
lubaboiko, и на мен започна да ми пада БТ така, че е ясно на къде отиват нещата:( Явно няма да е този месец, е какво да се прави. Ама поне да се позабави още малко, че иначе ще ми иде ЛФ по дяволите.
Хайде момичета, успешен лов, а всички дето НЕ чакат, да се стегнат, че тази седмица трябват +++резултати, не само гадни лелки:)
Лек ден момичета:)
*
Добро утро момичета.
Снощи нямах възможност да пиша, но сега съм на линия.
eveishan, dianka, много ви благодаря за отговорите. Бях се притесниса с това придърпване и доки вчера като каза че лигавицата изглежда по един същи начин и при бременност и при цикъл и аз съвсем се ушашках. :thankyousign:

Meggy, :oops: сега трябва да имам графика. Незнам защо беше изчезнала :D :D :D и ти  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да хванете яйцето този месец  :wink:

Добро утро! Тази сутрин БТ ми е 36.4- пада и до утре ще ми е дошло..Ма вече не мога да се ядосвам..
Едно голямо браво на Меги и съм сигурна че март ще е нейния месец А клевърче е още тези дни сигурна съм... За бисерчето също съм накак си сигурна .
Бени , ние с теб кой знае кога ще се радваме ,но дано да е скоро,щото ми писва вече...
А относно змийския знак на аптеките ,това е защото много лекрства се правят от змийска отрова,така съм чувала..
everything_possible ,ти си страхотен реалист... много ме кефиш..

Лек ден на всички и чакам да се похвалите ...  :bighug:

Нищо не се знае, токато не ти дойде, виж мойта графика. БТ ми се качи на 4 ден от закъснението. Стискам ти палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро утро! Аз пък да ви се оплача, вчера не знам какво съм яла, ама от 1,30 през нощта като ме хвана едно  :constipated:... изкарах си 2 часа в тоалетната! Изрових всичките си хапчета... та от снощи съм на лопедиум... надявам се днес да нямам стремежи към 00. Явно е нещо хранително, защото стомашните болки са придружени с гадене... пак от към 1,30... Дето има един лаф "Не стига, че гръм ни удари, ами се и насрахме!" моята май е същата!

Аз отпадам този месец :balk_144: :balk_145:
Бени, вече е до болка изтъркано, но ... идва следващ месец!  :bighug:
 :crossfingers: на НЕчакащите момичета!
Лек и успешен ден, мацки!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Добро утро и от мен! Този месец заради изследванията, пътуването и други такива работи, си зарязах графиката и никакви температури не съм мерила. Меря си я от онзи ден и вече е ниска - всяка сутрин е 36.5. Трябва да ми дойде на 26, ама с тази температура знам ли...може и да подрани лелката.  :? Глупавото е, че съм в Ямбол и като ми дойде трябва да се мятам на автобуса и да ходя в София да продължаваме с изследванията. Ама ще ходя, няма отказване!
Здравейте момичета!
Нова съм в този форум, надявам се че приемате гости   :oops:
Приятно ми е да се запознаем !!! 
С мъжо опитваме от известно време да станем мама и тати, и толкооооооооооова много се надявам  Сигурна съм , че знаете как е!
Днес е деня в който трябваше да ми дойде М, ама не можах да чакам и си направих тест за бременност. Появи се втора чертичка!  :bfp:  Бледа е, определено по-бледа от другата. Погледнах 20тина пъти за да се уверя, имаше я   Температурата си я меря в последните 10 и повече дни не е падала под 37.4 а в последните два дни е 37.8 (вагинално). Не съм болна, чувствам се добре, освен че гърдите ми са напрегнати в последната седмица.
Не съм сигурна дали БТ се различава много от телесната температура. Използвам дигитален термометър, същия всеки ден.
Възможно ли е да се заблуждавам, че съм бременна? Моля ви дайте ми мнението си!
 :ask:

НАЙ-ИСКрЕНО ВИ ПОЖЕлАВАм ВСИчКИ ДА ВИДИТЕ ДВЕТЕ чЕрТИчКИ СКОрО!

Да се сбъдне това, за което си мечтаете!  :cheerleader:

Боже мой, колко съм изнервена чак ръцете ми треперят 
На децата принадлежи Рая
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Зоя, добре дошла във форума! ЧЕСТИТО, ТИ ДВЕ ЧЕРТИЧКИ! Както изглежда, на теб няма смисъл да ти пожелаваме бързо, бързо да се преместиш от този форум, във форума на бъдещите мами... при теб чудото вече е станало! Пожелавам ти леки  :cloud9:

*
Зойче ,мога да ти кажа тихичко честито!!! Леки 9 месеца и си запиши час за док. Утре сутрин си пусни ако можеш кръвен тест за да видиш как е състоянието ,а вдруги ден още един домашен... Успех!!
*
Аз току що цъвнах ,като майска роза ...Ебаси кефа,много познавам ,да знаете... Като кажа нещо винаги става.... Дано да си остане само при мен ... ДЕрзайте че ще ви бия на почивки...  :lol:
*
Забравих да ви кажа ,че за първи път в живота ми ,цикълът ми е на 28 дни... до сега варираше от 30 до 38/39... И съм обнадеждена ...
Хич даже не се заблуждаваш, че си бременна, Зойче! Ти си си направо бременна! Честито, като за добре дошла  :lol:! Леки  :cloud9: и после да си гушнеш малкото, сладко и здраво бебче!!!
Бени, съжалявам, мила! Но не се предавай, скоро ще победиш гадната М!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, на всички, които ловуват или тръпнат в очакване. Месеца е ползотворен, нека продължава все така!!!
Любе,  :bighug:
Don't worry, be hippy
*
Зоя добре дошла и честито мила. Ти си вече бременна. :cheerleader: Направи си наистина кръвен да видиш добре ли е ЧХГ-то и бягай при доки. Пожелавам ти всичко да е наред, леки и щасливи 9 месеца :cloud9: и здрво и красиво бебче на финала!
Хей как хубаво сме се наредили мацки. И аз съм за 20-21 ви.
Бени 13 поплачи си ако ти е мъчно и обратно на манежа. Прегръщам те силно :bighug:
Хайде момичета бисерче, бейби ес, клевър гърл май с вас сме в една партида за :bfp:. Така че утре като вляза да чета да видя поне 3 +++. :P Имам пред вид вашите, а и на другите, които съм пропуснала да спомена. :oops:
*
Аз незнам дали да се надявам за този месец. Уж днес ми се появиха ПМС а БТ се покачи на 37.2 До сега не е била толкова висока- изключвам един грип през което време и ТТ ми беше височка. Вчерашната Т не е вятна но я оставих така да си седи. Наложи ми се да скоча от леглото в 5 часа сутринта и даже не почаках 2-3 мин след сигнала. Така че се надявам тази днешната да е реална и да ме подмине и мен. Като чета и виждам, че много момичета си имат ПМС и после :bfp:. Така че Клевър гърл не се обнадеждавай и ти. Има надежда докато не ни дойде.
Извинете за дългиа пост ама малко съм се побъркала. :BangHead:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Аз пък нямам ПМС! Ама съвсем никакви  :?, а днес ми е ден за М  :(

*
Аз пък нямам ПМС! Ама съвсем никакви  :?, а днес ми е ден за М  :(

Значи утре с положителния тест и така....  :crossfingers: :bfp: :bighug:
здравейте момичета :D
liubaboiko,съжалявам и за Лелката ,и че са те скъсали..другия път ще я вземеш,както една от мацките ти беше казала,ще мислиш повече за математиката и току виж и бебето станало без да разбереш :D
beni13 съжалявам миличка   :bighug:
zoya леки 9 месеца и направо можеш да отиваш в другия форум :D!
време е вече да ви кажа и ние да се местим...много се задържахме тук :wink:
baby_s страшно много момичета в месеца,когато са забременели точно това е било различното-НЯМАЛИ СА НИКАКВИ ПМС!! :wink:
press  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да е знак за  :bfp: тази БТ !
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Честито на новите бременелки , а на нечакащите  :goodluck:
След като лелката не ме пощади и този месец , в четвъртък отивам на цветна снимка (отново) :? И дано следващият месец вече се получи  :00001754:   :bighug:
« Последна редакция: Февруари 19, 2008, 16:24:37 pm от krasiko »
Здравейте аз за първи път се включвам в такъв форум но изчетох този целия.
Така съм притеснена, че вече не зная какво става с моя цикъл.
Случаят ми е следният - претърпях тежка операция разкъсан кръвоносен съд на десен яйчник 2006 и след това до сега контрацептиви.
Януари зопчнахме с опитите, за първи път като целта е да стане по-бързо, защото при по-бурна овулация каквато се очаква да е била е възможно отново да се случи нещо от рода на горното.
В недела на 17.02 трябваше да ми дойде, но уви.
Правих тест на 13.02 и днес но отрицателен е.
След обяд съм на доктор
Възможно ли е това да е в следствие на контрацептивите.
Толкова съм тъжна  :(, защото копнея да си имам дечица...
Моля кажете възможно ли е тестът да е сбъркал? Честно
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Включвам се и аз. След 2 дни чакам  :bfp: . От 3 дни температурата ми е 37.1 -37.2 и ме болят гърдите, но се надявам хич да не е ПМС а да е ревливо последствие от инсеминацията ми. Пожелавам на всички само по две черти и мнооооого ревливи мишоци да наводнят темичката.