0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благофаря за оптимизма ви по отношение на мен, но аз си имам ПМС и уви, не съм толкова сигурна, че ще успея да се пребора този месец за +++. Важното е, че имам планове и за следващите, така че няма място за лошо настроение  :lol:
Чакам някой от вас да се похвали и  :crossfingers:
Биби, спокойно, в петък ще се види сакчето  :lol:

Бисерче и аз си бях с типичния ПМС, даже обърнах една бира за успокоение. А сега си търся сакчето :lol: :lol: :lol:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Ехее, днес сте се постарали в писането!
Биби, споко, мила, и сакче ще се види и тонове ще се чуят! Ти само почивай и не се натоварвай - ни емоционално, ни физически!
Стискам яко палци и тази седмица да се напродят много +++ резултати, че сме бая наредени в чакането! Аз съм някъде около 20...

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
здравейте момичета!спорна седмица :D
biby21,няма страшно мила,в петък ще се види сакчето :crossfingers:
liubaboiko,biserche,baby_s и всички които сте в очакване - :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за  :bfp:
ние скоро почваме пак да гоним овуто :D
п.п.искам да отбележа,че змиите във всички краища на българия се свързват с неприятности...колкото и пъти да съм сънувала змии(независимо съскащи,хапещи или съм ги гонила,убивала и т.н.)всеки път съм имала някакви премреждия с някой човек :?!немисля,че това с забременяването е вярно,защото змията като животно във вякакви предания се свързват с лошото..всичко идва от ролята им в библията предполагам!
« Последна редакция: Февруари 18, 2008, 17:41:10 pm от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Привет и от мен момичета!Пожелавам ви спорна седмица и много  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: Стискам палци на всички!
...clevergirl_75, преди 2 месеца и мен така ме започна много рано ПМС и аз се притеснявах за ЛФ, нооо 7, 8 дена си мислих 4е всеки ден ще ми дойде, но си устиска и не подрани! Така че, докато не дойде споко!  :wink:...

Аз нямам никакви ПМС, за разлика от миналия месец...почти от О докато ми дойде си имах по нещо.
Този път абсолютно нищо, само днес целия дем ми се гади, мислях, че си въобразявам ама не.
А иначе странното този път е, днес гърдите не ме болят толкова много, което при мен си е нормално. Поотпуснаха ме и затова си мислия, че ще ми дойде.
А другото, да ви споделя момичета...вече втора седмица, като ме хванат едни газове следобяд, побъркват ме. А не ям нещо по-различно....абе ужас, обгазявам милия цяла вечер:)
Айде стискам ви палци...на мен не ми остана много...на 21 трябва да ми дойде по график.
*
Аз сутринта също си направих тест и пак си беше отрицателен ,аз вече ЧАКАМ да ми дойде че да гоня следващото яйце,пък дано то да е това което ще ме зарадва,ако пък не следващото и така до края на света... А колкото до змиите те веднага си излязоха ядовете...
Аз сутринта също си направих тест и пак си беше отрицателен ,аз вече ЧАКАМ да ми дойде че да гоня следващото яйце,пък дано то да е това което ще ме зарадва,ако пък не следващото и така до края на света... А колкото до змиите те веднага си излязоха ядовете...
съжалявам  :bighug:!затова аз мразя да сънувам,почти винаги се сбъдва значението на сънищата ми..
п.п.забравих да питам-взе ли изпита?може и да си казала,но да не съм рпочела...
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Момичета благодаря ви за подкрепата  :bighug:
Стискам палци на всички нечакащи, дано ви подмине лелката поне за 9 месеца.

Имам едно питане :oops:
откакто съм в закъснение, първите три дни си имах болки, като че всеки момент ще ми дойде(но супер леки в сравнение с това което преживявам последните 14 години), които преминаха в придърпване или нещо такова. незнам как да го опиша. знае ли някой дали е нормално това. :balk_160:

*
съжалявам  :bighug:!затова аз мразя да сънувам,почти винаги се сбъдва значението на сънищата ми..
п.п.забравих да питам-взе ли изпита?може и да си казала,но да не съм рпочела...

ТЦ! Скъсаха ме .. Пуста математика как я мразяяяяяяяяяяяя... Ма като е тръгнало на каръщина ,не мога да го спра...
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Биби, нормално е!Но сега в първите седмици знаеш,че трябва да бъдеш много внимателна.Опитай се да лежиш повече и да не се вълнуваш!Знам,че няма как без вълнение,но така трябва!Хайде късмет от мен и много  :bighug: и много  :balk_21:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Lubaboiko не се притеснявай,всичко ще се нареди!Следващият път ще си вземеш изпита!Ще  :balk_172: малко и готово!Успех следващия път! :wink:
*
...откакто съм в закъснение, първите три дни си имах болки, като че всеки момент ще ми дойде(но супер леки в сравнение с това което преживявам последните 14 години), които преминаха в придърпване или нещо такова. незнам как да го опиша. знае ли някой дали е нормално това. :balk_160:
нормало е. придърпването е като силен спазъм долу, в средата, нали?
само да ти кажа мене какво ме посъветваха - като усетиш такова придърпване и си се изправила или ходиш ,да намалиш темпото, или ако можеш да спреш. ама не помня точно защо трябваше да се прави така :oops: иначе прдърпването е от нарастването на матката :) бъди спокойна, всичко ще бъде наред!! повече почивка, положителни мисли за  :cloud9:
Аз отпадам този месец :balk_144: :balk_145:

Съжалявам мила,
не се натъжавай, идва друг месец, ще успееш, ще видиш.
Вдигни глава и мисли позитивно:)
 :ballons:
Благофаря за оптимизма ви по отношение на мен, но аз си имам ПМС и уви, не съм толкова сигурна, че ще успея да се пребора този месец за +++. Важното е, че имам планове и за следващите, така че няма място за лошо настроение  :lol:

Бисерче и аз си бях с типичния ПМС, даже обърнах една бира за успокоение. А сега си търся сакчето :lol: :lol: :lol:
Ми аз всяка вечер си пия червено винце, не мога да съобразявам живота си с "предполагаемо бебе", аз съм на принципа "блажени са незнаещите" в това отношение, като видя двете чертички ще почна да "пазя поведение"  :lol:
Твойто сакче скоро ще се види, а при мен още "рибата е в морето". Ти изчака ли да ти закъснее или направи тест по-рано?
beni13, не тъжи, всичко ще се подреди!!!  :bighug:

По темата за змиите - мисля, че не всичко е само лошо, иначе аптекарите нямаше да имат такава емблема. Колкото до сънищата - много зависи какво е чувството по време на съня, то също е показателно.
Аз ви пожелавам само ++++ тестове и хубави сънища, които да се сбъдват!!!
*

Ми аз всяка вечер си пия червено винце, не мога да съобразявам живота си с "предполагаемо бебе", аз съм на принципа "блажени са незнаещите" в това отношение, като видя двете чертички ще почна да "пазя поведение"  :lol:
Твойто сакче скоро ще се види, а при мен още "рибата е в морето". Ти изчака ли да ти закъснее или направи тест по-рано?

Бях вече с три дневно закъснение. Мойеш да погледнеш графиката ми.

Благодаря ви за бързите отговори.  :bighug: :bighug: :bighug:

*
ТЦ! Скъсаха ме .. Пуста математика как я мразяяяяяяяяяяяя... Ма като е тръгнало на каръщина ,не мога да го спра...

Да помагаме нещо, ако трябва ще си припомням разни работи :-)

Не се отчайвай, другия месец пак продължава битката!

Бях вече с три дневно закъснение. Мойеш да погледнеш графиката ми.

Нямаш графика ???

Аз да кажа и за мен: днес ми направиха цветната снимка, много болка изтърпях, обаче поне резултатите са супер. Сега почваме да гоним и ние яйцето, в четвъртък съм на фол-я да видим и там какво ще стане. Така че стискам палци на всички НЕчакащи да ни идва никой :-). А на нас ловуващите: наслука.

*
Meggy много се радвам,че при теб всичко е наред,дано по скоро ни се похвалиш и ти с най-прекрасната новина  stork-boy
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

beni13,
lubaboiko,другия път ще успееш, мисли повече за математиката, току виж станало бебето!
biserche, чакаме със силно стиснати палци!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!