0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Здравейте, милички,
аз да мина да ви хвърля по едно око и да честитя на всичките ни нови бременелки. Леки и безпроблемни 9 месеца.
Пуканка, на теб силно стиснати палци, аз вярвам, че всичко ще бъде наред и ще имаш по-лека бременност и от тези, които не се водят рискова.
Аз не пиша този месец, защото сме малко във враждебни отношения с милото този месец и сме оставили опитите някъде назад. Но много се радвам за всички вас.
*
биби честито мила лека бременност
пуканка  :bighug: и да се пазиш

хей момичета дано бременноста да е заразна  :D :D :D

biserche  :crossfingers:
и аз сам с теб на 20ти ,но ве4е нямам надежда с тези зацапвания на 9ти и 11ти ден след увото :(

Nataly*  дано всико се оправи между вас

*
Добро утро! Аз точно преди да стана сънувах че си правя тест и е +,събудих се и направих,но е ---- категорично.. Ще се борим за другия месец и се надявам след 1-2 дни да идва лелката че да гоня по- от рано.. А ПМС ме побърква...

Стискам палци за много ++ тази седмица и много приятна и ползотворна да е за всички..
*
Момичета,на мене снощи ми дойде. да ви кажа честно, аз се радвам ,защото цял месец лекувах гъби,и както каза мъжа ми;"постигна идеалната комбинация 21 дни свещички, 7 дни мензис и нито един ден секс" :lol: :lol:. е, за сметка на това графиката от последния месец много си я харесвам, Лф вече стана 12 дни, досега едвам докретваше 11-ия, БТ също се държи добре. остава следващия месец вече да няма никакви гадини (гъбки), и да започваме... :witch:
пожелавам успех на всички, които чакате, особено на biserche, тя май е най-сигурна от всички ни за +++ резултат!!! :goodluck: :bighug:
Добро утро момичета:)
И аз да се разпиша за днес.
Днес се събудих със странното чувство, че ще ми дойде:( Все още си го имам де. Това което ме притеснява е, че май наистина ще ми дойде днес или утре най-късно:( С това ЛФ ще ми бъде 10 (съответно утре 11) дни:(
Хайде момичета, кой е за днес, да вдигне малко настроението:) Аз и този месец няма да съм:(
Стискам ви палци и тази седмица поне 4-5 ++++ резултата:)
Лек ден ви желая и ползотворна седмица:)
*
Бре хораааа,къде се изгубихте днес?! Липсвате мииииииииииииии
*
Привет момичета. Сутринта бях на доки, той нито потвърди нито отрече евентуална бременност. Ще ходя пак в петък сутрин. Стискайте палци.

Прегръщам ви.  :bighug: :bighug: :bighug:

*
ще стискаме я!!! няма къде да ходим!!а ти да се пазиш и по-спокойно - всичко ще бъде наред!! :crossfingers: :crossfingers:
*
Всичко ще е наред,просто е много рано още.Май трябва ЧХГ-то да е от 1000 до 2000 ,за да се види...
Стискам много силно палци и за теб и за Бисерчето..
Благофаря за оптимизма ви по отношение на мен, но аз си имам ПМС и уви, не съм толкова сигурна, че ще успея да се пребора този месец за +++. Важното е, че имам планове и за следващите, така че няма място за лошо настроение  :lol:
Чакам някой от вас да се похвали и  :crossfingers:
Биби, спокойно, в петък ще се види сакчето  :lol:
Благофаря за оптимизма ви по отношение на мен, но аз си имам ПМС и уви, не съм толкова сигурна, че ще успея да се пребора този месец за +++. Важното е, че имам планове и за следващите, така че няма място за лошо настроение  :lol:
Чакам някой от вас да се похвали и  :crossfingers:
Биби, спокойно, в петък ще се види сакчето  :lol:
Нещо съм гладничка щом правя толкова грешчици  :lol: - БЛАГОДАРЯ и преборя
Две много важни думички.
Лека седмица  :bighug: :bighug:
*
здравейте и от мен
успешна седмица и много  :bfp:  :bighug:

Момичета и от мен ЗДРАВЕЙТЕ!
ЧЕСТИТО МИЛА БИБИ, стискам ти палци и пожелавам да е всичко ОК на прегледа в петък.
Хубав ден и много усмивки!!!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Аз съм бременна.ЧХГто ми днес е двойно.Ама не ми честитете щото е рано още и ще съм рискова бременност. :wink:
:bighug: :crossfingers:Само бъди спокойна и се пази. Много се радвам за теб!!
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Здравейте, момичета! Честито на всички с положителни резултати!!!! Браво, браво!!!
Бейби, много се радвам за теб, дано втората чертичка става все по наситена!!! Ние се отдадохме на дълга почивка.... зарязах графици, температури!!! Много хубаво беше! Сега изобщо не знам кога ще ми дойде.... И ми е много добре!  :lol:
clevergirl_75, преди 2 месеца и мен така ме започна много рано ПМС и аз се притеснявах за ЛФ, нооо 7, 8 дена си мислих 4е всеки ден ще ми дойде, но си устиска и не подрани! Така че, докато не дойде споко!  :wink:
Пуканка, мноооого силно ти стискам палци!
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
Много  :crossfingers: на Пуканка и на Биби!
Като стана дума за глад аз вчера опатках 5 шоколадови пасти и 3 банана, но пак не успях съвсем да заситя глада си за сладко. Не знам при вас как е, но аз понякога като ми се прияде сладичко .... ще изям целия свят.
Сега да ви разкажа един свой сън от преди 20-тина дни. Та значи сънувах змии, ама много и на 3-4 купчини на цялото платно на пътя. Нищо не ми направиха и сякаш бяха заспали. Дори имаше и други хора с мен, които се чудеха как да преминат и в крайна сметка преминахме по тротоара. Ама беше много странно чувството. После четох в един съновник, че ако жена сънува змии ще зачене. Ох, дано е вярно. Снощи пък сънувах, че имаме бебе, което се опитвах да накърмя, а то почти не беше гладно и беше едно такова кротко.
Абе май нещо откачам  8O !
Дано по-скоро се стопли това време, да се поразходя и глътна малко кислород, че от вкъщи на работа и обратно вече  се побърках.

« Последна редакция: Февруари 18, 2008, 14:35:39 pm от aksinia »

*
Много  :crossfingers: на Пуканка и на Биби!
Като стана дума за глад аз вчера опатках 5 шоколадови пасти и 3 банана, но пак не успях съвсем да заситя глада си за сладко. Не знам при вас как е, но аз понякога като ми се прияде сладичко .... ще изям целия свят.
Сега да ви разкажа един свой сън от преди 20-тина дни. Та значи сънувах змии, ама много и на 3-4 купчини на цялото платно на пътя. Нищо не ми направиха и сякаш бяха заспали. Дори имаше и други хора с мен, които се чудеха как да преминат и в крайна сметка преминахме по тротоара. Ама беше много странно чувството. После четох в един съновник, че ако жена сънува змии ще зачене. Ох, дано е вярно. Снощи пък сънувах, че имаме бебе, което се опитвах да накърмя, а то почти не беше гладно и беше едно такова кротко.
Абе май нещо откачам  8O !
Дано по-скоро се стопли това време, да се поразходя и глътна малко кислород, че от вкъщи на работа и обратно вече  се побърках.

Къде го прочете това бе жена,аз като заспя и само змии са ми пред очите и положителни тестове,а като потърся в съновниците за змиите пише само големи интриги и душмани те дебнат...За първи път го чувам това със зачеването...
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
Ето къде:
http://dreams.rozali.com/dreams.php?i=1747

Змия, змиорка
да видиш насън, значи скоро ти предстоят и добри, и лоши събития. змии в кутия са знак, че някой ще те излъже. малки змийчета са предупреждение за злобно отношение на близък или колега. ухапе ли те змия, временно ще се чувстваш физически и психически изтощен. ако гониш змии, ще имаш разправии с конкурентите и неприятелите си. змия ако съска срещу тебе, чака те премеждие. галиш ли змия, ще съблазниш личност от противоположния пол. змийска отрова ако извличаш насън, ще постигнеш много трудна и желана победа. свита на кълбо змия е знак за скрити опасности, а змия, захапала опашката си, обещава успех в науката и знанията. ако с голи ръце уловиш змия, ще надвиеш враг. ако насън убиеш змия, ще си победител, но няма да се радваш на победите си. змийска кожа в съня е знак за богатство и тайнствена съдба. ако жена сънува змия, може скоро да зачене.
 :wink:

*
Браво на тебе ,а дано да са прави че незнам...Аз онази вечер сънувах че накъдето и да тръгна пред мене излиза змия ,обърна се и пред мене друга и все така от всякъде ме обградиха..Бяха всякакви ,малки големи кротки съскащи ,даже една ми се репчеше нещо като куче...