0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
biby21, ЧЕСТИТО, миличка, така се зарадвах! Темата стана страхотна! Ето - почти всеки ден има по един - два  :bfp: теста! Да си здравичка и много да се пазиш!
Pukanka, хайде, мила, сега тебе чакаме да се похвалиш!  :crossfingers: чудото при теб да е станало!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

*
biby21, ЧЕСТИТО, миличка, така се зарадвах! Темата стана страхотна! Ето - почти всеки ден има по един - два  :bfp: теста! Да си здравичка и много да се пазиш!
Pukanka, хайде, мила, сега тебе чакаме да се похвалиш!  :crossfingers: чудото при теб да е станало!

Благодаря мила, пожелавам ти и ти да изпиташ мойта радост  :bighug:

Ей че се радвам :jump12:, biby21, честито , мила!
pukanka,следя с трепет всичко около теб,знам че си успяла и утре и ти ще ни зарадваш, сигурна съм в това.Леко бременеене, момичета!
dianka,гадинките вече ги няма нали, хайде пак заедно напред :hug2:!
lubaboiko, честито :married:, пожелавам ти да си най-щастливата булка, с малко, сладко коремче :D.
*
Аз съм бременна.ЧХГто ми днес е двойно.Ама не ми честитете щото е рано още и ще съм рискова бременност. :wink:
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Pukanka няма да ти честитим щом не искаш,но да знаеш стискаме силно палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко да е наред :bighug: Леки и безпроблемни :cloud9:
Аз съм бременна.ЧХГто ми днес е двойно.Ама не ми честитете щото е рано още и ще съм рискова бременност. :wink:
Шшшшшшт  :balk_87:, никакво чистетене, само много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
И от мен  Pukanka :crossfingers: лека и безпроблемна бременност

biby21, на теб ве4е мога да 4еститя .4ЕСТИТО и леки  :cloud9:

*
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Бих си отрязала един пръст ,за да съм на ваше място...  :lol:
Pukanka, мила,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Толкова се радвам за теб :balk_21:!!!
Момичета, кефите ме!!! Давайте все така! Трябва да дадем принос за раждаемостта в страната, напук на всички...
 :bighug: :bighug: :bighug:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Бих си отрязала един пръст ,за да съм на ваше място...  :lol:
Мила, недей така, няма да има нужда от такива крайности!  :cuddle:
« Последна редакция: Февруари 16, 2008, 12:53:57 pm от vessska »
Don't worry, be hippy
*
Пуки много се радвам  :balk_87:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко да е ок :D

Божееее, колко се радвам за вас, снощното ми пожелание се сбъдна - ураааааааааааааа  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:

Биби честито и от мен, нямам думи колко щастлива ме правите, докато пиша се усмихвам даже, леки и безпроблемни 9 месеца ти пожелавам мила и после едно красиво и здраво бебче !!!
Пуканка на теб ти пожелавам  :goodluck: yahoo_17 и  :balk_87: - аз не съм ти честитила, само те  :balk_21:.
Благодаря за провлачените крачета Биби, като гледам, щом всяка с +++ си провлачи крачетата, хаваща декиш  :lol: :lol: :lol:
Блягодаря на Бог, че ви има и ми носите толкова радост и надежда, прекрасен ден е днес!!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Сърби ме езика, ама ще си държа устата затворена и ще внимавам какво пиша! Да се пазиш много! Спокойствие, лежане пред ТВ и никакво напрягане! Като мине рисковия момент - има-няма 10 седмици, тогава ще крещим за тебе! :wink:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Чудесни новини има тук,
Честито на всички момичета с  :bfp:,леки  :cloud9: и само радостни мигове от тук нататък.
Pukanka по-вече почивка и спокойствие,надявам се да си спряла и цигарките,следващите 10 седмички ще се молим всичко да е О.К при теб.
А на останалите момичета които чакат заветните чертички,пожелавам скоро да ни зарадват,дано по-често да имаме радостни новини.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

Само ще кажа, че новините са чудесни! Пуки, мнооого се радвам за теб мила! 
Момичета,
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!

Pukanka,страхотна новина !!! :dance2:

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Шшшшшшт  :balk_87:, никакво чистетене, само много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:crossfingers: :crossfingers: :grouphug2:
*
biby21 мила честито ,и леки 9 месеца.
Пуки мила :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:само да си спокойна.Момичета имам една молба :oops: да не затваряте темичката, докато всички не се похвалим с +++ тестове -явно тази е касметлийска :D
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Момичета късмет и здраве от мен!Ще ви стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: