0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: В очакване на ++++++ резултати ! - Две чертички ра&#
« Отговор #420 -: Февруари 15, 2008, 23:34:02 pm »
Сигурно и при вас е така ,но мен това 4акане направо ме побърква :balk_144: :cloud:.Този месец ми се видя цяла година,колкото пове4е наближава датата за М. толкова пове4е 'полудявам'
И ако слу4айно ме посети гадна лелка единственото успокоение ще ми бъдат вашите  :bfp: на не4акащите biserche ,rozi-anna, baby s,press,lubaboiko (мисля ,4е пропускам някой,но моля да ме извини :oops:)
« Последна редакция: Февруари 15, 2008, 23:40:09 pm от beni13 »

*
Мене пропусна :lol: :lol: :lol:.Утре пускам  ЧХГ па да видим  кво съм направила. :P
*
 Pukanka хайде  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: стеб сме.
*
Момичете имам въображаема втора чертичка. утре ще го повтора а в понеделник съм на доки. Мисля че мога кажа  preggo  :bfp1: preggo. Немога да ви опиша колко съм щатлива.  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
Ехе, Биби  :bighug: направо си ти честитя. :balk_21:
*
Момичете имам въображаема втора чертичка. утре ще го повтора а в понеделник съм на доки. Мисля че мога кажа  preggo  :bfp1: preggo. Немога да ви опиша колко съм щатлива.  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
ЧЕСТИТО!!!!! Желая ти утре чертичката да е още по-ясна и лека бременост!
Пуки, утре си ти наред да честитим, снощи си мислих за теб и дори си позволих да проверя последните ти публикации в търсене на добрата новина! Хайде - не остана  :goodluck: :bfp:
*
biby21  ще ни кажеш ли каква марка тест ти отчете днес чертичката! Питам, защото преди няколко дни май Шуър чека ти беше отрицателен и то май при закъснение. Извинявам се ако греша  :oops:
*
bibi21, честито ! :cheerleader:
Много хубава сутришна вест,едно прекрасно започване на деня,дано ти се потварди резултатчето. :bighug:

Готин ден на всички :jump12:
*
biby21  ще ни кажеш ли каква марка тест ти отчете днес чертичката! Питам, защото преди няколко дни май Шуър чека ти беше отрицателен и то май при закъснение. Извинявам се ако греша  :oops:
Не грешиш. Теста е Престо. В опаковката са 2бр. и нямаше и 5лв.

Много ви благодаря за подкрепата. :grouphug: Пожелавам ви и вие да ме поледвате в най-скоро време в темите за бременни. А пък днес обещавам много да си влача краката.

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
Ехе, Биби  :bighug: направо си ти честитя. :balk_21:

Пуки утре си ти :wink: Айде с мен в другата темичка :hug2: А всичти останали на влакче след нас  mf_bounce8

*
БИБИ Да си ми жива и здрава и мнооого щастлива с новото попълнение в семейството ви...  :bighug: :babyflips:.. Пуканка е следващата и много се радвам за вас..
Много ви благодаря за пожеланията и искам да ви кажа че сте много свестни момичета и незнам какво бих правила без вас..
Аз да ви кажа ,че и този месец пропускам добрата вест.. Не издържах и си направих тест,който беше съвършено отрицателен,а на 10-ти ден от ову все си мисля че нещо щеше да покаже ,дори и много бледо... Но както и да е,слдващия пак ще пробваме..

Обичам ви и ви пожелавам успех и заради мен този месец..  :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
*
lubaboiko аз мисля, че все още има надежда и за този месец, май 10-ти ден след ову е рано за уринен тест, така че  :crossfingers: да се похвалиш още този месец!
*
БИБИ Да си ми жива и здрава и мнооого щастлива с новото попълнение в семейството ви...  :bighug: :babyflips:.. Пуканка е следващата и много се радвам за вас..
Много ви благодаря за пожеланията и искам да ви кажа че сте много свестни момичета и незнам какво бих правила без вас..
Аз да ви кажа ,че и този месец пропускам добрата вест.. Не издържах и си направих тест,който беше съвършено отрицателен,а на 10-ти ден от ову все си мисля че нещо щеше да покаже ,дори и много бледо... Но както и да е,слдващия пак ще пробваме..

Обичам ви и ви пожелавам успех и заради мен този месец..  :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

Много ти благодаря за пожеланията. А ти още не си отпаднала, виж моя първи тест беше отрицатален и то при закъснение.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: ти и отаналите момичета да се присъедините към мен в другата темичка. И не приемам откази. Какво ще павя без вас :balk_160:

Обичам ви и много ви  :bighug: :bighug: :bighug:

*
Явно съм гладна, щом съм изяла буквички. отивам да  :eat: :bighug:

Честито, Биби! Тъкмо си мислех, че днес като вляза трябва да има  :bfp: и ето, докато изчета докрая какво са писали момичетата и ти се похвали.  :D Пожелавам ти утре чертичките да са много по-ясни и да започнеш спокойно да си бременееш  :bighug:
Пуканка, хайде, мила, утре на теб да честитим  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Стскам палци и на всички останали нечакащи! До края на месеца всички да сме с  :bfp1:. А и тая година ни е отпуснат 1 ден повече  :lol:
Don't worry, be hippy
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
biby21 , честито и още много радостни мигове  :babbycarrage: :goodluck:
*
Биби,на кой ден след Ову-то ,ти беше отрицателен? В теб ми е надеждата...
*

На 16 ден след ОВУ и на 3 ден закъснение  :bighug: 
Знам че е трудно но не мисли за това. Нека поне наближи датата  и тогава прави тестове. Въпреки че този който си купих Престо, го водят че става за ранна диагностика, ако нямаш търпение си го купи и пробвай с него. Но по мое мнение трябва да изчакаш още малко. :balk_21:

biby21 , честито и още много радостни мигове  :babbycarrage: :goodluck:

Благодаря ти. Да ти се връща :bfp: :babyflips:

*

забравих  :bonk: ако графиката ми може да ти помогне с нещо е на твое разполужение  :P

*

забравих  :bonk: ако графиката ми може да ти помогне с нещо е на твое разполужение  :P

Погледнах я и ме обнадежди много ... Благодаря ти и стискай палци..  :bighug: