0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря на всички!! И аз се надявам да сме трима на сватбата ,ма това са божи работи , а аз съм му сърита малко че ме е позабравил...  :lol: :oops: Аз за този месец нямам много надежди ,въпреки че днес БТ ми се покачи с 2 десети.. ,но пожелавам на всички нечакащи да видят двете чертички..

п.с Обичам ви!!!
Оооо, тука имаме бъдеща госпожа,а? искам да ти кажа, че аз забременях точно по време на подготовката за сватбата, общо взето в най-голямата лудница, така че такива неща се случват, пожелавам ти го от все сърце!!!
Baby_s, Rouzi-anna, biby21 и всички, които НЕчакате, стискам ви палци!! дано скоро се похвалите!!
А снощи см илото си говорехме как цял месец си слагам свещички всяка вечер и как съм го изолирала (ама той не се сърди),и както си говорехме, той ми каза :"нали знаеш,че ако нямаме деца, ще си вземем детенце, важното е ти да си щастлива" и на  ми стана едно такова хем криво, хем и хубаво, никога несъм си мислила, че може кажа нещо такова, а той взе че го каза...
извинявайте, че ви занимавам ,ама трябваше да споделя с някой, а вие сте ми толкова близки!!!! прегръщам ви всички  :bighug:
titali_,миличка..понякога неуспехите ни правят по-силни, а успехът след това е мнооого сладък.Желая ти го от сърце да усетиш сладостта на успеха;)
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Ooo lubaboiko, честито;-) Ще ставаш г-жа :lol: Таз година булка, догодина люлка.Пожелавам ти го!!!
*
Ooo lubaboiko, честито;-) Ще ставаш г-жа :lol: Таз година булка, догодина люлка.Пожелавам ти го!!!

Бих предпочела да е в една и съща година ,ма какво да се прави...
Благодаря ти много  :wink:
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!

:offtopic: Вчера с моето мило отидохме и си запазихме час и дата за подписване...  :oops: На 07.06.2008 в 11.40 Ще се бракуваме..  :oops: Дано до тогава ако нищо не е станало това да е последното нещо което бебето чака преди да се появи.. Аз днес си оставам в къщи ,защото в неделя ще имам изпит по висша математика и трябва малко да порешавам задачки,че няма вземане тоя изпит...

Щом на 07.06 ти е сватбата трябва да се стегнем и двечките.Ние на 07.07. ще направим една година от сватбата.Мисля,че това е добра причина този месец и двете да имаме  :bfp: Просто не се отчайвай,мила!Ще видиш,че около другите емоции ще се получи!Не мисли само за това,просто се обичайте  :bed: и всичко ще си дойде на мястото ще видиш!Ако още един месец не успеем ще ставаме майки на годината,нали Април се прави бебе на годината,може ние двете да сме щастливките за първо и последно бебе :babyflips: :balk_14: :balk_15:  А после .... :balk_127:
*
Няколко дни не съм влизала във форума и ето още 2  :bfp: .Честито elza76 sisilia Леки 9 месеца и прекрасни здрави бебчета на финала. :babyflips: :babyflips:Толкова ме радват такива новини :jump12:Май наистина годината на плъха е благосклонна към чакащите бебчета.
biserche оптимизма ти е похвален. Само така! И аз като тебе мисля, че ниама втори възможен изход. Ако искаш нещо силно и се бориш за това, то неминуемо ще стане. А децата са дар от бога и не стават по поръчка. Затова ако не този цикъл следващия или... когато стане. Целувки и все така да мислиш
lubaboiko хайде дано да сте тримата в сватбения ден пред олтара :crossfingers:
katia 13 бързо да оздравяваш и да се захващате на работа :bed: че идва деня на мама. Може това да е твоя ден :heartbeat:
Rosinant80  :welcome_1: и дано не се задържиш в тази тема дълго! Зацапване може да има и съм чела за най-разнообразни- от бледо розово до кафеникаво.
baby21 За въпроса ти: разбира се, че може да има имплантация и бременност без зацапване- което между впрочем съм чела, че е инцидентно. Направи си още един тест след ден два сутрин иможе и да е станало. Докато не ти дойде има надежда. Бебчета са ставали в какви ли не отчайващи ситуаций.
Titali съжалявам, че не е станало при тебе! Сега не го мисли вече а събирай сили за предстоящия опит. Аз съм до тебе :cuddle:
rozi-anna, baby s, beny 13 успех! От вас очаквам :bfp1:
Ако съм пропуснала някой моля да ме извини! :oops: Ама не бях влизала 2 дни а толкова много нечакащи има. На всички :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Прегръшам ви силно :bighug:дори с риск за ребрата :wink:
*
Покрай емоцийте ви момичета все забравям да спомена аз за кога нечакам :D
Аз поспрях меренето, че напрежението по гонене на дати взе да ни изнервя и двамата. Но тайничко си премерих днес и БТ е 37. Така че се включвам и аз в нечакащите. Може би след 5-6 дни.
*
Покрай емоцийте ви момичета все забравям да спомена аз за кога нечакам :D
Аз поспрях меренето, че напрежението по гонене на дати взе да ни изнервя и двамата. Но тайничко си премерих днес и БТ е 37. Така че се включвам и аз в нечакащите. Може би след 5-6 дни.

стискам ти палци  :crossfingers: дано да е станало

момичета благодаря ви за бързите отговори  :bighug:

*
Имам и още едно въпрошче :oops:. Можете ли да ми препоръчате тест за бременност. Сега ползвах шуар чек, но ми се иска да е друг.

*
Аз съм чувала за тест Куик суър но не сам го ползвала според мен най-добре да попиташ в аптеката те ще ти предложат някой, а също така знам, че наистина е по-добре да не се ползва два поредни пъти една и съща марка, защото може да има грешна партида. случва се понякога  :wink:
Надявам се, че отговорът ми ще ти е от полза.  :bighug:

Имам и още едно въпрошче :oops:. Можете ли да ми препоръчате тест за бременност. Сега ползвах шуар чек, но ми се иска да е друг.
"клиър вю"(за О. на същата фирма се казват "клиър план",споменавам го защото не съм сигурна на 100% в името на тези за бременност,та като идеш в аптеката може да ги попиташ и по единия да се сетят и за другия :wink:) ,много точни са,но мисля малко по-скъпи..
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Момичета,здравейте!Аз сега се добрах до компютъра!Имам страшни болки в кръста.Незнам на какво се дължат.Искам някой да погледне графиката ми и да каже дали вчера съм била в ову!Благодаря!
немога да отворя графиката ти!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Е, аз отпадам и тоя месец :balk_145:.....Успех, момичета!Друго нямам какво да кажа.
silvi4ka  :bighug: :balk_21:

press :crossfingers:  yahoo_17

eveishan и аз не виждам графиката ти

*
Eveishan, най-вероятно не си поставила правилно графиката си в подписа, опитай се да я оправиш, иначе няма как да ти отговорим :) а, и освен това трябва да я направиш видима за другите потребители. айде, ще чакаме и после ще я коментираме заедно!!
Silvi4ka, съжалявам мила :( не знам дали си забелязала, ама двете с тебе от декември вървим заедно по дати на М, тоя месец обаче не така. дано следващия месец ВЪОБЩЕ не ни идва  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
silvi4ka  :bighug: стискам палци следващият месец вече да не идва пущината!
*
sisilia и elza76 мили мои сладуранки много се радвам за вас,леки 9 месеца и много положителни емоций по време на бременеенето :D :bighug: :party:
Силвичка, няма да тъжиш, идва ново ову - виж задало се е вече. Трябва да си спокойна и отново да подхванеш нещата, на хорото сме и ще го играем докрай  :balk_21:
 Преси, благодаря, оказва се, че за НЕчакане сме се подредили в редичка ние с теб, rozi-anna, baby s, beny 13 /дано не пропускам някого/, така че се очаква "порой от  :bfp:" около 20-24-ти  :lol:
Ние с моето любимо вчера си направихме в къщи гала-вечеря /мъжа ми имаше рожден ден/, преядохме подобаващо и едва се изтъркаляхме в легълцето, после гушш ... :lol: и сутринта се успахме.
lubaboiko, пожелавам ти да си най-красивата и най-щастливата булка!!! Предполагам, че улисани в подготовката, покрай многото емоции няма да обръщате внимание на графиците и на венчавката може да има "свидетелче отвътре"  :lol:
Утре също е хубав ден за  :bfp:, надявам се няма да го пропуснете и все някой ще се похвали!!!
Момичета,здравейте!Аз сега се добрах до компютъра!Имам страшни болки в кръста.Незнам на какво се дължат.Искам някой да погледне графиката ми и да каже дали вчера съм била в ову!Благодаря!

Ами то няма нанесена БТ. По кое да се разбере кога може да е била О?  8O