0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
titali_  :blowingdust2: :balk_21:

*
titali _ Горе главата мила, хайде желая ти следващия месец да е твоя месец!  :goodluck: :babyflips:
*
е
« Отговор #382 -: Февруари 14, 2008, 23:23:15 pm »
Здравейте   :lol:

Честит празник на всички :dating:

Честито на всички видели двете чертички. Пожелавам ви лека бременност и здраво бебче на финала :babbycarrage:

:welcome_1: на новите момичета и ви пожелавам да не се задържате в тази темичка  :lol:

Аз се изгубих за малко(много работа), а после и малко на почивка :oops: , но сега съм вече на линия.

*
Момичета може ли едно въпрошче  :oops:
По календар трябжаше да ми доиде на 12, но още няма нищо. От тогава имам лики болки ниско долу(но не са постоянни). По време на почивката не съм мерила БТ, защото си забравих  :bbt: :oops: а аптека имаше на 30км от станцията. Днес правих домашен тест,  беше категорично отрицателен. Имала съм и по-дълги цикли, но ме притесняват тези болки. Ето и въпросът ми: не съм имала зацапване, възможно ли е да има бременност без зацапване.
Знам че не е сега момента за мерене на БТ, но сега е 37.1 8O

Мисля утре да си взема един тест, който да направя в събота(ако лелката не ме е навестила до тогава) и независимо какъв е резултата, ако не ми е дошло до понеделник ще ходя на доки.

*
Добро утро на всички.
Нямах търпение да си измеря БТ тази сутри  :D  37:00  :D Трябваше да сподела с някой, а вие сте страхотни и винаги сте ме подкрепяли. Благодаря ви :bighug: :bighug: :bighug:

*
Здравиети момичета
Как изкарахте празника?  :dating:
biby21 някъде бях чела, че зацапванията при ОВУ и при инплантиране не са задържителни  :bighug:

Добро утро!Как изкарахте празника?

Аз лично с  милото изкарах много добре.Бяхме на заведение!После гуш у дома и........

:bed:

Много ви благодаря за бързите отговори!
Лек ден ви пожелавам!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
biby21 , дано да е станало  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
*
Добро утро и от мен... Биби в теб ми е надеждата..  :crossfingers: :bighug:

:offtopic: Вчера с моето мило отидохме и си запазихме час и дата за подписване...  :oops: На 07.06.2008 в 11.40 Ще се бракуваме..  :oops: Дано до тогава ако нищо не е станало това да е последното нещо което бебето чака преди да се появи.. Аз днес си оставам в къщи ,защото в неделя ще имам изпит по висша математика и трябва малко да порешавам задачки,че няма вземане тоя изпит...

Лек ден на всички и да има и днес яко +++... ЧЕ  :fighting: с лелката..  :lol:
biby21,разбира се ,че не е задължително зацапване при имплантация и бременноста. :crossfingers:Дано не идва лелката.
lubaboiko,успех на изпита.Значи и булка ще си имаме,браво,много се радвама,а защо не и булка с коремче preggo

Добро утро на всички.
Нямах търпение да си измеря БТ тази сутри  :D  37:00  :D Трябваше да сподела с някой, а вие сте страхотни и винаги сте ме подкрепяли. Благодаря ви :bighug: :bighug: :bighug:
Biby21, стискам палци от сърце чудото да е станало и скоро тестчето да бъде категорично положително    :balk_602:

Охоо, lubaboiko, честито, мила! Ще ставаш госпожа?! Пожелавам ви и вашето бебче да присъства на брака, подвизаващо се в твойто коремче  :D  :bighug: 
Don't worry, be hippy
*
ЧЕСТИТО lubaboiko пожелавам ти да си най-красивата булка на света.
А бебето ще дойде не се тревожи. :bighug: :goodluck:

*
Незнам за вас но аз днес съм подозрително уилена. :pipy_longstocking: Дано найстина да е станало, защото от високо се пада лошо.Никога преди това не съл вдигала такава t. Вече се шашкам :balk_161:

:bighug: ви всички  :pipy_longstocking:

*
lubaboiko ЧЕСТИТО. Пожелавам ти весела сватба  :ballons: и бебчо да е с вас  preggo

*
biby21: Айде, дано ти си следващата, ще ти стискаме палци, разбира се :-)

lubaboiko: това е супер. Как ще те наричаме: госпожа lubaboiko  :wink: Дано след едната хубава новина последва още по-хубава.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро утро, момичета!lubaboiko, честито, мила! Ще имаме сватбени вълнения във форумчето,а! Сега като започнат притесненията по бракосъчетанието и току-виж бебето станало, за да присъства и то на венчавката! Пожелавам ти го от все сърце! :blowingdust:
biby21, и аз съм чела, че зацапването при имплантиране не задължително, даже е инцидентно!  :crossfingers: чудото да е станало и ти да си следващия  :bfp: в темичката!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
baby_s, :crossfingers:,хайде да си следващата мама.
Розичка, благодаря за подкрепата! Като надничам в графиката ти, май си нещо съмнтелна! БТ ти е висока, а двете с тебе сме заедно в НЕчакането.... :crossfingers: чудото да е станало! Хайде заедно да си перчиме  preggo през следващите  :cloud9:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Благодаря на всички!! И аз се надявам да сме трима на сватбата ,ма това са божи работи , а аз съм му сърита малко че ме е позабравил...  :lol: :oops: Аз за този месец нямам много надежди ,въпреки че днес БТ ми се покачи с 2 десети.. ,но пожелавам на всички нечакащи да видят двете чертички..

п.с Обичам ви!!!
Добро утро милички!
Благодаря ви за подкрепата, истински се радвам че ви има защото упората ви в такива моменти ми дава нови сили за борба и нова надежда за сбъдване на мечтата ни.
Този път така се надявах, че чудото е станало, вчера не казах на мойто момче, сърце не ми даваше, но днес вече ще му кажа за кръвния тест. Явно закъснението ми се дължи на друго и трябва да посетя доки.
Обичам ви, целувам ви и силно  :bighug: :crossfingers: стискам силно за всички вас!
*
Здравейте момичета:),
пожелажам на всички скорошно забременяване и дано след 14 дни(от вчерашния празник)да има много пологителни тестчета.:)