0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Охооо, браво! Виждам още положителни резултати! Честито бъдещи мамчета! Леки и спокойни девет месеца и здрави бебчета на финала  :cloud9: ylinfant
 :welcome_1: на новите момичета :)
Честити празници!
Желая на всички ви много, много любов!
« Последна редакция: Февруари 14, 2008, 14:09:14 pm от Pepka »
Честит Свети Валентин :heartbeat:и Трифон зарезан :drunk:
Още веднъж да честитя на Sisilia И Elza.Леки  :cloud9:и най-сладките :bori_018:
:bori_017:
Леле,много нечакащи сме,дано всички имаме ++тестчета :crossfingers:
Rosinant80 :welcome:,и скоро да ни зарадваш.А относно зацапването мисля ,че е възможно.

Възможно е да има розово зацапване а не кафеникаво, даже при някои момичета е алено червен.
Lubaboiko мерси че ми даваш кураж слънчице...стискам палци, а колкото до мен току що си пуснах кръвен. Надеждата умира последна!!!
Дано и аз днес успея да зарадвам мойто милооо... :?
titali_,стискам силно палци миличка,дано кръвния покаже бремнност.Ще очаквам с нетърпение резултата.Успех и много късмет :bighug:
*
titali_  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да поднесеш най-хубавия подарък на милото за правника.
Кога ще ти е готов резултата,че да знаем кога да чакаме да ни се похвалиш  :hug2:

Към 18,00 ми казаха да проверя за резултат, дотогава ще се побъркам в неведение :(
Късмет Титали и да ни зарадваш!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
Титали,   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Чакаме да се похвалиш след 18.00  :P
Don't worry, be hippy
Don't worry, be hippy
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Титали не се отчайвай мила!Ние като не успяхме за деня на влюбените ще го направим за деня на Мама!Не сте ли съгласни?Хайде момичета не трябва да изпускаме яйцата и този месец!Дръжте ги здраво!Обичам ви и стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Здравейте, момичета!
ЧЕСТИТ СВ. ВАЛЕНТИН И ТРИФОН-ЗАРЕЗАН!

Sisilia, Elza, ЧЕСТИТО  и на двете! Спокойна бременност и леко раждане ви пожелавам!

titali_, мила, съжалявам. Следващия месец!

Надявам си и мен да ме хване някакво чудо и да видя двете чертички, но някак си съм подготвена отново за червената гостенка. Е, това ще го разбера след 4-5 дена!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА! И НА ВАС, И НА ЛЮБИМИТЕ ВИ ХОРА!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
Много съжалявам titali.. Знам как се чувстваш и знам че няма успокоение за това... Зареди се с енергия за следващия месец...  :bighug:
Титали :bighug:,много съжалявам миличка.Не губи кураж,знм че ти е мъчно,поплачи си,помага ,и продължаваш с нов надежда.
baby_s, :crossfingers:,хайде да си следващата мама.
Честит Празник мили НЕчакащи, ловуващи и вие с лелките - да ви е весело и топло на душата!
И виното и любовта сгряват нашите сърца!
Остава да напълним къщите с деца!
 :blowingdust: :blowingdust2:

titali,съвземи се, идва месецът на мама и той ще е за теб и още други момичета, които не са видяли този месец ++
 :flower:
*
момичета,аз набързичко да ви вдигна малко настроението  :D
сутринта направих 4 поред тест  :bfp:
по-късно пак ще пиша,повличам и двата крака  :D
честит празник на всички!
чудеса се случват - вярвайте!  :)
Честито и лека бременност!